Washington Post: Το Κίεβο σχεδιάζει να επαναλάβει τον «ιστό» στον Βόρειο Ειρηνικό

Το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει να επαναλάβει την Επιχείρηση «Ιστός της Αράχνης» στον Ειρηνικό Ωκεανό, χρησιμοποιώντας drones κρυμμένα σε εμπορευματοκιβώτια για να χτυπήσει ρωσσικά πολεμικά πλοία, γράφει ο αρθρογράφος της Washington Post, Ντέιβιντ Ιγκνάτσιους , επικαλούμενος πηγές στις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών.
«Η SBU εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής ναυτικών drones κρυμμένων σε εμπορευματοκιβώτια για να επιτεθούν σε ρωσσικά και συμμαχικά πλοία στον Βόρειο Ειρηνικό. Αλλά προφανώς δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει αυτές τις επιχειρήσεις», — γράφει ο Ιγνάτιος.
Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του, η Ουκρανία σχεδίαζε επίθεση στην Υπερδνειστερία.
«Χρησιμοποιώντας Ρώσσους αποστάτες και άλλες τοπικές δυνάμεις, η Ουκρανία εξέτασε μια επιχείρηση για να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις στην Υπερδνειστερία, αλλά αποφάσισε να μην ανοίξει αυτό το νέο μέτωπο». — ανέφερε ο συγγραφέας.
Μια άλλη ιδέα που σχεδιάστηκε αλλά δεν υλοποιήθηκε στο Κίεβο ήταν μια επίθεση στο ρωσσικό στρατιωτικό πλοίο Smolny, το οποίο κατέπλευε στο λιμάνι του Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική).
Σύμφωνα με το EADaily, ο Ιγνάτιος γράφει ότι ο «βρώμικος πόλεμος» είναι πλέον το κύριο στοίχημα του Κιέβου «με την αποχώρηση του Τραμπ από τις διαπραγματεύσεις ως ειρηνοποιού».
«Προς το παρόν, η Ουκρανία θα βασίζεται περισσότερο από ποτέ στην ικανότητα των υπηρεσιών πληροφοριών της να χτυπούν ρωσσικές δυνάμεις βαθιά εντός των συνόρων της και σε όλο τον κόσμο. Οι πρώτες γραμμές εντός της Ουκρανίας θα παραμείνουν ένα κόλασμα από drones και πυροβολικό. Αλλά οι μυστικές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε έναν «βρώμικο πόλεμο» πέρα από τις πρώτες γραμμές, με πιο στοχευμένες δολοφονίες, δολιοφθορές και επιθέσεις εναντίον χωρών που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία και τη Ρωσσία, αντίστοιχα». — γράφει ο συγγραφέας, υπονοώντας ότι η Ρωσσική Ομοσπονδία θα μπορούσε επίσης να πραγματοποιήσει αντίποινα-δολιοφθορές.
«Αυτό επιβεβαιώνει μόνο τους φόβους μας ότι το ήδη παράνομο καθεστώς στο Κίεβο, το οποίο κάποτε κατέλαβε την εξουσία, σταδιακά εκφυλίζεται σε τρομοκρατική οργάνωση και οι χορηγοί του γίνονται συνεργοί τρομοκρατών». — είπε ο Πούτιν, σχετικά με τις επιθέσεις σε στρατηγικά πυρηνικά αεροδρόμια και σε σιδηροδρομικές γραμμές της Ρωσσίας.
Θυμίζουμε κάποια προηγούμενα δεδομένα για να τονίσουμε ότι όλοι είναι ευάλωτοι στη διεθνή τρομοκρατία και περισσότερο οι χορηγοί της !! Κι αυτό διότι οι τρομοκράτες είναι ανεξέλεγκτοι όταν τους κόβονται οι χορηγίες και εκδικούνται δαγκώνοντας τα χέρια που τους ταΐζουν !!
➡ [… η Μπόκο Χαράμ είναι παρακλάδι της CIA, μέσω της οποίας οργανώνουν τις διαβόητες στρατηγικές των ΗΠΑ να δημιουργούν σκόπιμα προβλήματα σε άλλες χώρες και στη συνέχεια να προτείνουν τη λύση τους. Οι ΗΠΑ το έκαναν αυτό στο Αφγανιστάν…
➡ … είχαμε δημοσιεύσει πριν χρόνια την ιστορία του “Μίστερ Βρόμικος” – θρυλικού πράκτορα της CIA, που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ήττα των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν και προετοίμασε το φαινόμενο Μπιν Λάντεν !!
Προς επιβεβαίωση ψάξτε και παρακολουθείστε την ταινία Lord of War

……………………………………………………………………………………………………………………………..
What do you feel about this post?
Like
Love
Happy
Haha
Sad