ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ

END ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ
25-06-2014

lambraki

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

Ήλπιζα για πολύ καιρό ότι δεν θα έπρεπε να πάμε πιο βαθιά από ότι έχουμε πάει πρέπει όμως να σας πω και μπορώ να σας πω και με πολύ κίνδυνο πρέπει σήμερα να σας ενημερώσω ότι το κατεστημένο η καθεστηκυία τάξη αυτοί που ονομάζονται ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΙΤ.

Ξέρετε έχουμε συζητήσει πολλές φορές για μασονικές στοές, για Ιλλουμινάτι, για skulls and bones, για το ένα για το άλλο. Όλα αυτά παιδιά ήταν ένας μπροστινός όπως λέτε εσείς στην απλή γλώσσα. Οι πραγματικοί κυρίαρχοι είναι από πίσω.

Τελευταία λοιπόν όλη αυτή η πραγματική ελίτ του πλανήτη αυτοί που κοντρολάρουν τις τύχες όλων μας είχαν μαζευτεί για κάποιο δείπνο σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Στο δείπνο αυτό εμφανίστηκε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών, μετέφερε λοιπόν το εξής μήνυμα : «Έχετε ελάχιστο χρόνο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση πριν την κοσμική καταστροφή του πλανήτη». Αυτοί οι οποίοι τα μετέφεραν είχαν συγκεκριμένη εντολή από μία ομάδα οντοτήτων τους οποίους το κατεστημένο αρέσκεται να ονομάζει Νόρντικς- Nordics 

Εδώ θέλω να σας εισαγάγω σε λίγο πιο βαθιά νερά γιατί εσείς ιδιαίτερα, η δική σας ομάδα σιγά σιγά έχει μπει μέσα στην έννοια των ισορροπιών του πλανήτη. Ελπίζω και οι υπόλοιποι Έλληνες που μας ακούν σήμερα και το λέω με πολύ μεγάλη λύπη ότι δεν έπρεπε να φτάσουν τα πράγματα για να γίνουν δημόσια, γιατί πραγματικά οι αν ανακοινώσεις αυτές δεν έπρεπε να ανακοινωθούν δημόσια για να υπάρξει τρόμος στο ανθρώπινο γένος όπως υπήρξε και πριν. Είναι απαραίτητο να σας δώσω τις ισορροπίες των δυνάμεων οι οποίες βρίσκονται λίγο έξω από την δική μας σφαίρα στον πλανήτη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ

Η κυριαρχία των δράκων στον πλανήτη Γη είναι πολλών χιλιάδων ετών. Οι Σιωνιστές, οι Καζάροι, αυτούς που ονομάζουμε Εβραίοι Καζάροι, οι οποίοι δεν είναι Εβραίοι το τονίζω και πάλι, χρησιμοποιείται η Εβραϊκή θρησκεία σαν προπέτασμα καπνού. Οι πραγματικοί, οι άρχοντες του πλανήτη δεν πιστεύουν στην Εβραϊκή θρησκεία. Απλώς για να έχουν μία ασπίδα που να φέρνει όλες τις επιθέσεις του ανθρώπινου γένους βάζουν μπροστά τους Εβραίους. Εξάλλου σας έχω πει επανειλημμένως ότι ο πραγματικά Εβραϊκός πληθυσμός στον πλανήτη δεν είναι περισσότερο από το 4% από αυτούς που ονομάζουν τον εαυτό τους Εβραίο, το 95 με 96% είναι οι Καζάροι.

Τι είναι οι Καζάροι ; είναι υβρίδια που προήλθαν όλα από την Μογγολία. Μέσα στις κυβερνήσεις των χωρών, μέσα στο οικονομικό κατεστημένο σας έχω και πάλι πει ότι υπάρχουνε πάρα πολλοί, εσείς νομίζετε άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι άνθρωποι ανήκουν σε κάποια άλλα κατηγορία που γενικά στην δική τους γλώσσα ονομάζονται ETBE δηλαδή Extra Terrestrial Biological Entities. Η διαδικασία της καταληστεύσεως του πλανήτη άρχισε μετά το 1945 το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δηλαδή μετά την συνθήκη του Bretton Woods η οποία ήταν μία φτιαχτή συνθήκη που σκοπό είχε να κλέψει όλα τα ουσιαστικά περιουσιακά στοιχεία των λαών και να πτωχεύσει όλα τα κράτη όλα τα έθνη που υπάρχουν στον πλανήτη και να τα καταντήσει δούλους όπως δούλους προσπαθούν να καταντήσουν και τον τελευταίο αντιστεκόμενο λαό που είναι ο Ελληνικός και ο Κυπριακός λαός δηλαδή τον Ελληνισμό. 

Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Αυτοί λοιπόν έχουν έναν αρχηγό ο οποίος ονομάζεται Μπενίν Μπερίθ. Ο Μπενίν Μπερίθ είναι με άλλα λόγια ο Γιαχβέ των Εβραίων ο Ιαχωβάς των Εβραίων. Αυτή η οντότητα είναι φυσική οντότητα η οποία υπάρχει στον πλανήτη για πάρα πολλές χιλιάδες χρόνια εντός και εκτός. Αυτή είναι η οντότητα η οποία ουσιαστικά έχει φέρει όλους τους σατανιστές τους Καζάρους και τους Σιωνιστές κάτω από την αιγίδα των δράκων οι οποίοι κυβερνούν τον πλανήτη. Οι δράκοι που είναι στην Γη είναι 1833 χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. 

Πρώτον αυτοί οι οποίοι έχουν φτερά. 
Δεύτερον αυτοί οι οποίοι δεν έχουν φτερά αλλά έχουν ουρά. 
Τρίτον αυτοί που δεν έχουν ούτε φτερά ούτε ουρά.

Τα royal family των δρακονιανών είναι αυτοί που έχουν τα φτερά γι’ αυτό θα δείτε όπου υπάρχει ιδιαίτερα στο city του Λονδίνου που είναι γεμάτο δράκους είναι όλοι με φτερά. Αυτοί είναι η αριστοκρατία αυτών των όντων οι οποίοι ετοιμάζονται μέχρι τον Απρίλιο του 2017 να επέμβουν στην σχέση χρόνου και χώρου ούτως ώστε να κάνουν ότι ακριβώς έκαναν σε πολλούς άλλους αστερισμούς διαμέσου των χιλιετηρίδων. Αυτοί λοιπόν είναι εκείνοι οι οποίοι κατευθύνουν όλους αυτούς στο ανθρώπινο γένος, μάλλον την επικυριαρχία του ανθρωπίνου γένους και έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό που έφτασε η Ελλάδα αυτή την στιγμή που μας αναγκάζει να πούμε ακριβώς τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες, να έχουν αλωθεί οι θεσμοί είτε είναι πολιτικοί οι θεσμοί είτε είναι δικαστικοί είτε η ενημέρωση, είτε η θρησκεία όλοι έχουν αλωθεί από τους δρακονιανούς, οι πάντες. Πολλοί από τους πολιτικούς σας είναι κατευθείαν υβρίδια δρακονιανών, άλλοι είναι συνεργάτες και είναι αυτό που ονομάζουμε η αποστατική συμμαχία. 

503066-vatican


ΝΟΡΝΤΙΓΚΣ, TALL WHITES , ΕΛΛΑΝΙΟΙ

Το 1952 η πρώτη επικοινωνία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με εξωγήινους πολιτισμούς ήταν με αυτούς που ονομάζει Νόρντιγκς. Οι Νόρντιγκς, επειδή δεν θέλουν να τους πουν Ελλανίους και τους καθορίζουν οι ψηλοί λευκοί the tall whites.

Στις δικές τους γλώσσες τους ονομάζουν Νόρντικς the tall whites, οι οποίοι κατά παραδοχή των ίδιων των αντιπάλων είναι στον πλανήτη για να επιφέρουν την Ειρήνη, για να επιφέρουν την αρμονική συμβίωση όλων των εμβίων όντων στον πλανήτη όμως και οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι έχουν πλέον απηυδήσει με τον τρόπο με τον οποίον απεξεργάζετε την καταστροφή του ανθρωπίνου γένους το αντίπαλο DNA. Έτσι λοιπόν το πρώτο πράγμα που ζήτησαν από τον Άιζενχάουερ οι Ελλάνιοι οι οποίοι ήσαν Ανδρομέδιοι, Αρκτούριοι και Σείριοι, το 1952 λοιπόν είπαν ότι θα σταματήσετε οποιαδήποτε πειράματα κάνετε για την πυρηνική σχάση, δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ πυρηνική ενέργεια για οποιοδήποτε λόγο. Η συμφωνία δεν επήλθε.

Η συμφωνία επήλθε με μία άλλη ομάδα που ονομάζονται Greys και από τους Greys πήρε το Αμερικανικό κατεστημένο τα τεχνολογικά μέσα τα οποία σήμερα επιβάλουν σε εσάς και σε όλο τον πλανήτη σε ανταλλαγή ; η ανταλλαγή ήταν η κλοπή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν για γενετικά πειράματα. Υπολογίζετε ότι απαγάγονται κατ’ έτος 3 εκατομμύρια άνθρωποι, 96% των οποίων δεν επιστρέφονται ποτέ και όσοι επιστρέφονται δεν έχουν καθόλου μνήμη με εξαιρέσεις ίσως δύο ή τρεις από αυτούς οι οποίοι μπόρεσαν να ανακαλέσουν τις μνήμες τους, αλλά γενικά όμως αυτοί οι οποίοι απαγάγονται δεν επιστρέφονται στις ανθρώπινες κοινωνίες. Από την άλλη μεριά η αποστατική συμμαχία των σατανιστών και ιδιαίτερα των δρακονιανών από πλευράς ενεργειακής ζουν μόνο με αρνητική ενέργεια με τον φόβο των ανθρώπων, αυτό είναι που τους τρέφει αυτό σε ενεργειακό επίπεδο, σε φυσικό επίπεδο τρέφονται μόνο με ανθρώπινη σάρκα.

Τελευταία ακούσατε ότι ανακαλύψανε σε μία εκκλησία στην Ιρλανδία 800 παιδιά, μωρά και μικρής ηλικίας παιδιά τα οποία είχαν θυσιαστεί με συγκεκριμένο τρόπο από τους σατανιστές. 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Επομένως καταλαβαίνετε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλλημα αυτό το οποίο θέλουν δηλαδή να επιβάλουν οι μεν και οι δε είναι εντελώς δύο αντιδιαμετρικές ζωές στον πλανήτη. Οι μεν Ελλάνιοι δηλαδή οι Ανδρομέδιοι, οι Πλειάδιοι, οι Αρκτούριοι , οι Σείριοι, η Συμμαχία του φωτός θέλουν να επιβάλουν μία ειρηνική ζωή χωρίς φόβους, χωρίς εξαρτήσεις για να μπορέσουμε να ανέλθουμε σε ανώτερα επίπεδα, αυτός είναι και ο προορισμός του ανθρώπου, να περάσει τον κύκλο και να επανενωθεί με το όλον φως, αυτός είναι ο προορισμός του. 

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ & ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Οι δρακονιανοί έχουν ακριβώς το αντίθετο θέλουν να κρατήσουν το ανθρώπινο γένος, γιατί ; για σκεφτείτε είναι όλοι reptilians είναι όλοι ιχθυοσαυρικοί τι σημαίνει αυτό, ενώ ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί κυρίως με την λογική όταν τον αφήνουν οι δράκοι ο δικός τους εγκέφαλος λειτουργεί μόνο με το ένστικτο, το οποίο το ένστικτο επιβάλει 3 πράγματα αναπαραγωγή, διατροφή, κατοικία, με την χρήση βίας.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι έχετε τους μεν Ελλάνιους από την μία πλευρά τους δρακονιανούς από την άλλη. Οι μεν θέλουν να εξαφανίσουν φόβο και εξαρτήσεις οι δε άλλοι θέλουν να ισχυροποιήσουν όσο είναι δυνατόν από τις ανθρώπινες ψυχές τον φόβο και την εξάρτηση. Αυτές λοιπόν οι δύο τάσεις υπάρχουν στον πλανήτη.

Αν κάποιος ήθελε να βάλει αυτές τις δύο δυνάμεις να κάτσουν σε ένα τραπέζι θα υπονοούσε ότι και οι δύο έχουν την ίδια δύναμη. Για να μπορέσουν οι Νόρντικς, να τους λέμε Νόρντικς για να ικανοποιούνται και αυτοί ότι χρησιμοποιούμε την ορολογία τους, όταν λοιπόν οι Νόρντικς θέλαν αν επιβάλουν την ηθική την δικαιοσύνη την αρετή και την ισότητα στον πλανήτη δεν μπορούσαν να το κάνουν εάν δεν εξαφάνιζαν πρώτα την υποστήριξη την οποία είχαν οι δράκοι πάνω στην Γη που την είχαν απ’ έξω δηλαδή ο Μπενίθ Μπενίν είχε το στρατηγείο του όχι μακριά από τον πλανήτη Γαία και τουλάχιστον περιφεριακά σας είχα πει ότι η τελευταία μάχη που έγινε στις 26 Νοεμβρίου του 2013 κατέληξε με την ολοκληρωτική καταστροφή εκείνων των οποίων υποστηρίζουν το αντίπαλον του Ελληνισμού DNA.

Άρχισε λοιπόν μία αντίστροφη μέτρηση από τον Δεκέμβριο και εδώ. Πρόκειται για την μεγάλη θα έλεγα όχι απογοήτευση αλλά περισσότερο την τρομοκράτηση του αντιπάλου DNA το οποίο πλέον βλέποντας εργασία 13000 ετών να πηγαίνει χαμένη προσπαθούν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος. Ότι βλέπετε σε στρατιωτικό επίπεδο σε πολιτικό επίπεδο σε θρησκευτικό επίπεδο ότι βλέπετε είναι οι τελευταίες προσπάθειες των αντιπάλων ή να εξαφανίσουν τον πλανήτη το ανθρώπινο γένος ή να επιβάλουν το δικό τους. Έχουνε χάσει όμως την άνωθεν υποστήριξη, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. 

ΟΙ PILGRIMS

Έτσι λοιπόν σε αυτό το δείπνο, το οποίο δείπνο πρέπει σήμερα να σας ανακοινώσω πως λέγεται αυτή η ας την πούμε συμμαχία στον πλανήτη ή οργάνωση η οποία είναι η σούπερ ελίτ πάνω από όλα από ότι ξέρετε. Αυτή η οργάνωσης ονομάζεται Pilgrims.

Pilgrims εάν ενθυμίστε ονομάστηκαν οι πρώτοι άποικοι που έφτασαν το 1620 στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών σήμερα είναι οι πρώτες αποικίες, έτσι τις ονόμασαν, γιατί Pilgrims σημαίνει στην αγγλική γλώσσα οι προσκυνητές. Επειδή αυτοί που φύγανε από την Αγγλία κάθε άλλο παρά προσκυνητές ήταν για να επανακτήσουν την νομιμότητά τους έναντι του θρόνου του βασιλέως James του 4ου έπρεπε να παραδώσουν την γη και την ψυχή τους στην Αγγλία ούτως ώστε να εξομοιωθεί και να υπάρχει μία συμμαχία μεταξύ των καταδικασμένων, των φυλακισμένων όλων εκείνων οι οποίοι ήταν απόβλητα της κοινωνίας για να επανέλθουν και να συνενωθούν με την Αγγλική ελίτ.

Σαν οργανωμένη κοινωνία οργανώθηκαν το 1902 στην Αγγλία και το 1903 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η οργάνωση αυτή των Pilgrims εμφανίζεται όπως θα δείτε στο διαδίκτυο σαν Dinner Club λέει, να τρώμε εκεί και να τα λέμε. Δεν θα δείτε ποτέ τι ακριβώς συζητείται και τι αποφάσεις παίρνονται στα dinners αυτά. Συνήθως καλούν κάποιο πολιτικό, κάποιον δημοσιογράφο, κάποιον οικονομολόγο να τους αναλύσει υποτίθεται την καθημερινότητα, βαράνε παλαμάκια και φεύγουν. Αυτό είναι όμως το Pilgrims Society, ελέγχει το 100 % του πλούτου της Γης. Εκτός των 13 οικογενειών εκεί έχει πρωτεύοντα ρόλο η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, έχει πρωτεύοντα ρόλο ο Henry Kissinger, δεν θέλω να σας πάω αλλά ότι μη κερδοσκοπικές, δηλαδή ότι οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υπάρχουν στον πλανήτη όπως το Carlety Society, το Rockefeller, όλα αυτά τα foundations τα ωραία foundations όλα εκπροσωπούνται εκεί στο Pilgrims. 

H ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ & Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Σε αυτό λοιπόν το δείπνο εμφανίστηκε ο αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών και μετέφερε την τελική και τελειωτική απειλή από τους Νόρντικς : «Εάν δεν καθαρίσετε τον πλανήτη ο πλανήτης θα έχει την τύχη ενός αλλουνού πλανήτη που ονομαζόταν Τιαμάτ-Tiamat.» Ο Τιαματ-Tiamat ήταν ένας πλανήτης ο οποίος θα δείτε στις μασονικές στοές. Όταν μπείτε στην μασονική στοά απέναντι ακριβώς από την κυρία είσοδο θα δείτε την λέξη Τιαμάτ -Tiamat και δεν καταλαβαίνει κανένας τι είναι αυτό. Αυτό είναι, θυμάστε την μυθολογία του Φαέθωνος ; ότι ο Φαέθων λέει ο υιός του Απόλλωνος ανέβηκα πολύ ψηλά στον ήλιο, νόμιζε ότι θα γινόταν ο ίδιος θεός οπότε κάηκε από τον ήλιο και οι στάχτες του έπεσαν στον Ηριδανό ποταμό αυτό μας λέει ο Ησίοδος. Ο συμβολισμός αυτού του μύθου είναι ότι ο πλανήτης Τιαμάτ – Tiamat διαιρέθηκε και έγινε χίλια κομμάτια τα οποία σήμερα τα βλέπετε σαν ζώνη αστεροειδών η οποία κινείται γύρω, μεταξύ του Άρη και του Δία ακριβώς όπως θα εκινείτο ένας πλανήτης εάν ήταν στην θέση του.

faethon

 

Δεν θα πάμε στα ιστορικά πως έγιναν αυτά. Πάντως η προειδοποίησης από τους Ελλανίους είναι σαφής. Δεν ήθελα ποτέ να έρθουμε στο σημείο να το ανακοινώσουμε αυτό γιατί αντιλαμβάνεστε ότι το αντίπαλον δέος και το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως και θέλω να δώσω και ένα μήνυμα σε κάποιους που πήραν θέση πριν από 48 ώρες. Πριν από 48 ώρες κάποιοι υπεύθυνοι του πλανήτη πήραν μία συγκεκριμένη θέση. Παίρνω λοιπόν το ρίσκο σήμερα να τους πω ότι δεν πρόκειται να συγχωρεθούν με κανένα τρόπο. Να σας πω λοιπόν ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Δόθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για αν επανέλθει ο πλανήτης στην σωστή τροχιά. Στην τροχιά της δικαιοσύνης και της αρετής, στην τροχιά της ισότητος και της ελευθερίας, δόθηκε συγκεκριμένη χρονική περίοδος.

Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ

Έχετε υποχρέωση όλοι εσείς οι συν-Έλληνες και οι συν-Ελληνίδες να λάβετε αυτήν την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψιν γιατί αφορά καταρχήν εσάς αφορά το δικό σας το DNA, είναι η δική σας ψυχή, η δική σας ενεργειακή συνολική οντότητα η οποία έχει την παντοδυναμία να επιβάλει όρους στο αντίπαλον δέος. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό έχουν δοθεί ομηρικές μάχες εκεί έξω όχι μακριά από τον πλανήτη μας, και να θυμάστε ότι έχουν επικρατήσει οι Ελλάνιοι 100%.

Δεν υπάρχει πλέον κάτι το οποίο να απειλεί την Γη από πλευράς εκτός της Γης που να έχει σχέση με τους δρακονιανούς με τους σατανιστές, με τους καζάρους, με όλους αυτούς. Επομένως το τι συμβαίνει στον πλανήτη αυτή την στιγμή είναι η αντίδρασης με όσα μέσα έχουν κατακτήσει αυτές τις 13.000 χρόνια. Να θυμάστε ότι θα είναι πάντα δίπλα σας οι θείες δυνάμεις. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν να χαθεί το έθνος των Ελλανίων, δεν πρόκειται ποτέ με κανένα τρόπο να επικρατήσει το σκότος έναντι του φωτός. Επειδή ουδείς δύναται να παραβιάσει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, κανένας. Γι’ αυτό το λόγο ενώ μας αφήνουν να τα βρούμε η ανθρωπότητα μόνοι μας έχουν δώσει και την προειδοποίηση σε αυτούς οι οποίοι παραβιάζουν τους κανόνες τους συμπαντικούς. Παραβιάζονται όλοι οι κανόνες. Δηλαδή αγαπητέ μου κύριε Βενιζέλε που εσείς πρέπει να έχετε την ίδια τύχη με τον κύριο Στουρνάρα έχετε παραβιάσει κάθε κανόνα ηθικής δικαίου αρετής δικαιοσύνης και ισότητος. Η τιμωρία θα είναι αμείλικτη.

Το εάν και εφόσον η τιμωρία αυτή θα επέλθει από το ανθρώπινο γένος ή από αυτούς που επιβλέπουν τον Ελληνισμό αυτό δεν το γνωρίζουμε, εκείνο το οποίο έχει σημασία όμως είναι ότι μπήκαμε σε μία τελική φάση αναμέτρησης με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και οι πληροφορίες από εκείνους που ήσαν παρόντες στο δείπνο επεκράτησε απόλυτη τρομοκράτησης του αντιπάλου δέους. Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να εξηγήσω την θέση που πήρατε αγαπητοί μου, ξέρετε εσείς ποιοι, πριν από 48 ώρες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη άρα πρέπει να σας πω ότι μπήκαμε σε μία τελική ευθεία. 

ADEI
ΑΡΕΤΗ ~ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ~ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ~ ΙΣΟΤΗΤΑ

Πολλοί θα ήθελαν να δουν τους Έλληνες να ενώνονται και να ξεσηκώνονται όχι για ένα πέναλτι αλλά για το ΑΔΕΙ για την αρετή την δικαιοσύνη την ελευθερία και την ισότητα. Αυτό το ξεσήκωμα καλό, δίδει όμως σε όλους εμάς σε όλους του Ελληνόψυχους το μέτρο διάδοσης της ψυχής των Ελλανίων. Από την μία πλευρά όπως αντιλαμβάνεστε έχει γίνει ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα. Είναι η τελευταία μορφή πραξικοπήματος, πλέον ο θεσμός της δικαιοσύνης έκανε το πραξικόπημα. Μέχρι τώρα είχαμε τους πολιτικούς, είχαμε τα μέσα ενημέρωσης και ελπίζαμε στην δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε πλέον να ελπίζετε ούτε στην δικαιοσύνη. Επομένως από δω και πέρα πρέπει να επέμβουνε άλλες δυνάμεις με άλλο τρόπο αλλά πάντα με την δική σας ελεύθερη βούληση. 

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ

Σας λέω λοιπόν ότι από την ίδια προειδοποίηση σε εκείνο το μεγάλο δείπνο της ελίτ πήραμε την πληροφορία ότι χρειάζεται η κινητοποίησης του 12% των ανθρωπίνων ψυχών.

Με αυτήν την κρίσιμη μάζα μπορούμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε καταστροφή του πλανήτη Γαία. 

Δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω ίσα ίσα θέλω να σας κινητοποιήσω, θέλω όμως να έχετε την συγκριτική εμπειρία να καταλάβετε ότι η μεγαλυτέρα προδοσία που έγινε ποτέ στον Ελληνικό χώρο έγινε τις τελευταίες 72 ώρες όπου ενώ οι εκλεγμένοι σας αντιπρόσωποι είχαν την δυνατότητα να απελευθερώσουν την Ελλάδα γεωφυσικά, τον Ελληνισμό πνευματικά συμμάχησαν με το δικαστικό σώμα για να επιβάλουν την απόλυτη εξαθλίωση και κυριαρχία, την παντοτινή υποδούλωση των Ελλήνων εις τους αιώνας των αιώνων και μην απατάσθε όποιος, και το λέει ο Αρτέμης πολύ συχνά, κερδίσει θα τα κερδίσει όλα αι όποιος χάσει θα τα χάσει όλα. Ενώ μέχρι στιγμής τέτοια προειδοποίηση δεν υπήρχε, δηλαδή περιμένανε ότι θα υπάρξει μία ειρηνική συνύπαρξης, ότι θα υπάρξει μία λύσης του προβλήματος, τέτοια είδους προειδοποίηση είναι η πρώτη φορά που δόθηκε στην Σούπερ Ελίτ – Super Elite.

Η Super Elite τώρα γνωρίζει ότι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πρέπει να παραδώσει εξουσία, εάν δεν το κάνει θα υποστεί τις συνέπειες. Αντιλαμβάνεστε ότι η Ελίτ- Elite αυτή την στιγμή ψάχνει και σας το λέω μετά λόγου γνώσεως, σας είπα πριν από μερικές μέρες ότι οι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες κάθονται σε ένα τραπέζι και κάνουν κάποιες συνομιλίες αυτό υπονοούσα.

Πριν από 48 ώρες πήρανε κάποια θέση όχι τελική, μπορεί να είναι διαπραγματευτικό αυτό που κάνουν δεν το αγνοούμε αλλά όμως πρέπει να σας πω ότι αυτή την στιγμή μπορούμε να περιμένουμε στον πλανήτη μας είτε την απόλυτη ειρήνη και δικαιοσύνη είτε την απόλυτη καταστροφή. Το να παραμείνει το ανθρώπινο γένος δούλοι αυτό αποκλείεται. Το ανθρώπινο γένος λοιπόν ή θα απελευθερωθεί με την δική του ελεύθερη βούληση ή ένα μεγάλο τμήμα των όντων που είναι επάνω σε αυτόν τον πλανήτη Γαία θα εξαϋλωθεί, δεν υπάρχει τρίτη λύση.

Το μήνυμα εδόθει τελευταία και οι προειδοποιήσεις είχαν δοθεί για πολλά χρόνια και τα προηγούμενα θα έλεγα 15 χρόνια αλλά τέτοιου είδους προειδοποίηση για πρώτη φορά έγινε. Δεν θέλω να σας τρομάζω και ελπίζω να αναλύσετε αυτά που ακούστηκαν σήμερα με την κατάλληλη σύνεση και σοφροσύνη. Πάντως πίσω από την φαινομενική νηνεμία επικρατεί μία τεράστια αντιπαράθεσης η οποία δυστυχώς ή ευτυχώς, για μας ευτυχώς, οι αντίπαλοι έχουν χάσει την υποστήριξη που είχαν και δεν μπορούν να διαπραγματευτούν επί ίσοις όροις γι’ αυτό γίνονται επικίνδυνοι, γι’ αυτό πρέπει και εμείς να είμαστε πάντα εν ενγρηγόρση το τι και πως.

ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ
25-06-2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

ΜΝ34

Αφήστε μια απάντηση