ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

END ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

1939810_1453161784918014_23316649_n

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΑΔΕΙ – ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ

Ορκίζομαι ενώπιον του οικουμενικού και συμπαντικού Ελληνισμού και της θείας καταγωγής των Ελλήνων ότι διεκδικώ την αρχή του δήμου-ταδε με μοναδικό σκοπό την επαναφορά την εγκαθίδρυση και διατήρηση των αρχών που διέπουν τον Ελληνισμό, την δικαιοσύνη, την ελευθερία, την ισότητα και πάντοτε με το μέτρο της αρετής.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΡΚΟΣ

Ορκίζομαι να διαφυλάττω τις παραπάνω αρχές δια βίου και να μεταδίδω στους συνεργάτες μου ιδιαίτερα δε τους νεωτέρους τις αρχές του Ελληνισμού και τον τρόπο χρηστής διοίκησης που απορρέει από αυτές.

ΦΡΟΝΗΣΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ & ΘΑΡΡΟΣ

Ορκίζομαι να εξασκώ την εξουσία που μου εμπιστεύτηκαν οι συν-Έλληνες με φρόνηση, ισονομία και θάρρος χωρίς διακρίσεις βασισμένες σε δογματικές ή κομματικές παρατάξεις αλλά να αντιμετωπίζω όλους τους πολίτες ως ίσους όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους με στόχο την ανέλιξη και εξισορρόπηση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών του δήμου.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΣΥΝΕΣΗ

Ορκίζομαι να χειρίζομαι το υλικό, δηλαδή τα χρήματα, και το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου, δηλαδή τους πολίτες, με διαφάνεια και σύνεση με απόλυτη προσήλωση στο καταστατικό του δήμου και το σύνταγμα του κράτους των Ελλήνων. Υπόσχομαι να παραιτηθώ πάραυτα εάν αποδειχθεί οποιαδήποτε ατασθαλία ή κακοδιαχείριση εκ μέρους μου με αποτέλεσμα την ζημία του δημοσίου συμφέροντος και να υποστώ τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

OIKONOMIKH & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ορκίζομαι να κινητοποιώ και να χρησιμοποιώ όλα τα νόμιμα και ένδικα μέσα που εβρίσκονται στην διάθεσή μου ως ανωτάτου άρχοντος του δήμου για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών αδιακρίτως και να αναζητώ συνεχώς νέα μέσα και μεθόδους για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του δήμου, την ανέλιξη και τη συνεχή βελτίωση της ζωής των πολιτών-δημοτών.

ΙΔΙΟΤΕΛΗ Η ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Ορκίζομαι να μην εξυπηρετήσω ποτέ ιδιοτελή ούτε ξένα συμφέροντα, ούτε και να αποδεχθώ ή να υποκύψω σε πιέσεις οποθενδήποτε προερχόμενες-από όπου κι αν προέρχονται που αποβλέπουν στην εκμετάλλευση των πολιτών ή των περιουσιακών στοιχείων του δήμου τα οποία χειρίζομαι κατά την διάρκεια της θητείας μου. Εάν αποδειχθεί ότι παρέβην την ενταύθα περιγραφόμενη αρχή, οφείλω να υποβάλω την παραίτησή μου αμέσως άνευ καταφυγής σε οποιοδήποτε ένδικο μέσο.

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ

Ορκίζομαι ότι είμαι Έλλην την καταγωγή και το γένος. Εάν δε αποδειχθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ή οποτεδήποτε κατά την διάρκεια της θητείας μου το αντίθετο, οφείλω να υποβάλω την παραίτησή μου πάραυτα άνευ καταφυγής σε ένδικα μέσα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ορκίζομαι να επιλέγω συνεργάτες οι οποίοι πληρούν τους ως άνω όρους περιγραφόμενους καταγωγής και γένους και οι οποίοι θα ορκίζονται να διαφυλάττουν τις αρχές του Ελληνισμού επί ποινή απολύσεως και δεσμεύσεως των περιουσιακών τους στοιχείων εάν αποδειχθεί ότι εσκεμμένα έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον υπηρετώντας ιδιοτελή ή ξένα συμφέροντα.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ορκίζομαι ότι αποδέχομαι τις αρχές του Ελληνισμού όπως προβάλλονται από τον οργανισμό END και περιγράφονται στο καταστατικό του. Υπόσχομαι αμέσως μετά την εκλογή μου εις την θέση του ανωτάτου άρχοντος του δήμου να προσυπογράψω σύμφωνο συνεργασίας και να πιστώσω τον ειδικό λογαριασμό του δήμου με όλα τα κονδύλια τα οποία είναι κτήμα των δημοτών και φυλάσσονται στα παγκόσμια καταπιστεύματα με την εγγυοδοσία του Αρτέμη Σώρρα η οποία παρέχεται αφιλοκερδώς εις τον δήμον και την εποπτεία του οργανισμού END.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Υπόσχομαι να προγραμματίσω και να εκτελέσω όλα τα έργα υποδομής για την βελτίωση της ζωής των πολιτών-δημοτών με την χρηματοδότηση μέσω του Global Debt Facility, Αυτό είναι το ταμείο από το οποίο κατεβαίνουν τα χρήματα, όπου φυλάσσονται τα κονδύλια ιδιοκτησίας των πολιτών του δήμου.

ΑΜΕΣΗ & ΑΤΟΚΗ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Ορκίζομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια δια όλων των νομίμων μέσων με χρήση των ως άνω ταμείων για την άμεση και άτοκη αναχρηματοδότηση των δανείων όλων των πολιτών του δήμου εξυπηρετούμενων ή μη και να απαλλάξω το σύνολο των δημοτών από τις ληστρικές πρακτικές των τραπεζιτών που καταδυναστεύουν την Ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ορκίζομαι να υπερασπίζομαι τα συμφέρονται του δήμου και των πολιτών-δημοτών έναντι οιασδήποτε παρεμβάσεως της κεντρικής εξουσίας η οποία αποδεδειγμένα εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες που δεν συμβαδίζουν με τις αρχές του Ελληνισμού έχει δε υπογράψει δεσμευτικά της ελευθερίας των Ελλήνων, μνημόνια, με διεθνείς τοκογλύφους και έχει υποθηκεύσει παράνομα την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Ορκίζομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την κατάργηση του φόρου ακινήτου περιουσίας και την φορολογία εισοδήματος από προσωπική εργασία διότι αυτά εκφράζουν την αληθινή ελευθερία σύμφωνα με τις αρχές του Ελληνισμού.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Υπόσχομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την πρόσβαση όλων των πολιτών-δημοτών σε αξιοπρεπή στέγαση, δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας και αναβάθμιση της δωρεάν παιδείας για όλα τα Ελληνόπουλα σε όλες τις βαθμίδες της μόρφωσης.

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ορκίζομαι ενώπιον όλου του Ελληνικού λαού να διαφυλάσσω το σύνταγμα του κράτους έθνους των Ελλήνων, να προασπίζομαι τα σύνορα της χώρας, να προάγω τον Ελληνισμό απανταχού της Γαίας και να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθιέρωση και αποδοχή του ονόματος της Ελλάδος, ως Ελλάδος, σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και την απάλειψη του ονόματος Greece από κάθε επίσημο έγγραφο στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, διότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δεν προσδιορίζεται διεθνώς σύμφωνα με την επιθυμία των πολιτών της όπως ορίζει ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών.
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙ END ΧΑΝΙΩΝ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση