Μαΐ 212014
 

11

  One Response to “911 – Δίδυμοι Πύργοι – Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ (βίντεο)”

 1. Η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική: ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ αυτά τα τηλεοπτικά «αεροσκάφη»!

  Εκεί καταλήγει ο εξηνταπεντάχρονος John Lear, ο υιός του εφευρέτη του Learjet, Bill Lear. Διαβάστε την ένορκη γραπτή κατάθεση του John Lear σχετικά με το επιστημονικώς αδύνατον της επίσημης θέσεως για «τα αεροσκάφη που έριξαν τους Δίδυμους Πύργους»:
  John Lear’s AFFIDAVIT: Νo Boeing 767 airliner hit the Twin Towers (2008.01.24). Ενδεικτικά, γράφει:
  «Τα αεροσκάφη Boeing 767 δεν χτύπησαν τους δίδυμους πύργους, όπως δολίως προβάλλεται από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης. Τέτοιου είδους ατυχήματα δεν συμβαίνουν επειδή είναι φυσικώς αδύνατον, όπως απεικονίζεται, για τους εξής λόγους:
  – Στην περίπτωση της πτήσης UAL 175 αν πήγαινε στο νότιο πύργο, ένα πραγματικό Boeing 767 θα είχε αρχίσει τη «σύμπτυξη», όταν η μύτη του χτυπούσε τις 14 ιντσών στήλες χάλυβα που είναι 39 ίντσες στο κέντρο.
  – Η κατακόρυφη και οριζόντια ουρά θα είχε ακαριαία διαχωριστεί από το αεροσκάφος, χτύπησε τις στήλες χάλυβα και έπεσε στο έδαφος. Οι μηχανές όταν προσκρούουν με τις στήλες χάλυβα η γενική μορφή τους είτε θα πέσουν στο έδαφος είτε θα έχουν ανακτηθεί στα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε.
  – Κανένα Boeing 767 δεν θα μπορούσε να επιτύχει μια ταχύτητα 540 mph στα 1000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας» η παρασιτική οπισθέλκουσα διπλασιάζεται με την ταχύτητα και η επαγωγική μειώνεται με την ταχύτητα. Το τμήμα του ανεμιστήρα του κινητήρα δεν έχει σχεδιαστεί να δέχεται τον όγκο του πυκνού αέρα σε αυτό το υψόμετρο και την ταχύτητα. Το κομμάτι της υποτιθέμενης εξωτερικής ατράκτου που περιέχει 3 ή 4 εγκοπές παράθυρου είναι σε αντίθεση με ένα αεροπλάνο που χτύπησε στήλες14 ιντσών από χάλυβα που τοποθετούνται σε πάνω από 500 mph. Θα είχε τσαλακωθεί. Κανένα σημαντικό μέρος του Boeing 767 δεν θα μπορούσε να διεισδύσει στις 14 ιντσών ατσάλινες κολώνες και 37 πόδια πέρα από τον τεράστιο πυρήνα του πύργου χωρίς μέρος να πέφτει στο έδαφος.
  – Τα συντρίμμια της κατάρρευσης έπρεπε να περιλαμβάνουν μεγάλα τμήματα του Boeing 767, συμπεριλαμβανομένων 3 πυρήνων μηχανών που ζυγίζουν περίπου 9000 λίβρες που ανά τεμάχιο δεν θα μπορούσαν να έχουν κρυφτεί. Ακόμα δεν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία από αυτά τα ογκώδη δομικά συστατικά ούτε από το 767 στο Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Τέτοια πλήρη εξαφάνιση των 767 είναι αδύνατη.»

  Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής:
  Μέχρι να ενημερωθώ από την τηλεόραση, αυτό το αποτελεσματικότατο εργαλείο χειραγώγησης της κοινής γνώμης που υπάρχει πλέον σε κάθε δωμάτιο καθ’ ενός σπιτικού, ότι δύο δίδυμες ατσάλινες υπερκατασκευές των 110 ορόφων εκάστη, οι οποίες άντεχαν την οργή της ίδιας της φύσης επί δεκαετίες χωρίς ποτέ τους να χρειαστούν την παραμικρή επισκευή ή έστω κάποια ενίσχυση, κατέρρευσαν κατακόρυφα σαν τραπουλόχαρτα στο χρόνο-ρεκόρ της ελεύθερης πτώσης αφού «κτυπήθηκαν» λίγο νωρίτερα (σύμφωνα πάντα με την «αλήθεια» της τηλεόρασης) από πολιτικά αεροσκάφη που έκαιγαν κάποιο μαγικό καύσιμο, κάποιο καύσιμο ικανό σε ελεύθερη καύση να ρευστοποιεί ατσάλι. Και όχι μόνον αυτό, αλλά «κτυπήθηκαν» και κατέρρευσαν και οι δύο αυτές υπερκατασκευές με την απίστευτη ακρίβεια του copy&paste που συναντά κανείς σε προγράμματα επεξεργασίας αρχείων βίντεο…

  Το ότι το «τηλεοπτικό νέο»:
  1. της ολοσχερούς κονιορτοποίησης(!) τριών ατσάλινων υπερκατασκευών (των κτηρίων 1, 2 και 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στην πόλη της Νέας Υόρκης),
  2. από σύντομη και περιορισμένη σε έκταση φωτιά ελεύθερης καύσης κηροζίνης [υδρογονανθράκων, δηλαδή](!),
  3. με τον ίδιον ακριβώς τρόπο(!),
  4. και μάλιστα τρεις φορές μέσα στην ίδια ημέρα(!),
  5. που «συνέβη» για πρώτη και μοναδική φορά στα χρονικά [επειδή ποτέ δεν έχει πέσει ατσάλινη κατασκευή από φωτιά, και μάλιστα πολύ ισχυρότερη και πολυήμερης διάρκειας (βλέπε την κόλαση φωτιάς στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ που προκλήθηκε από την πρόσκρουση επάνω του και την συντριβή βομβαρδιστικού τύπου B-25 Mitchell το Σάββατο 28 Ιουλίου 1945: Το κτήριο όχι μόνον δεν έπεσε αλλά την επόμενη Δευτέρα ήταν πάλι ανοικτό και λειτουργούσε κανονικά),
  6. όχι μόνο πριν αλλά ούτε και μετά το τηλεοπτικό αυτό περιστατικό](!),
  7. έγινε αδιαμαρτύρητα αποδεκτό από την πλειοψηφία των ανθρώπων(!).
  Κάτι που είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας των ΜΜΕ (κάτι που ανέπτυξε πρώτος ο Πλάτων στην «Αλληγορία του Σπηλαίου» στο έργο του «Πολιτεία», πριν από δυόμισι χιλιετίες), αλλά επίσης για τα επίπεδα της μόρφωσης, αντίληψης και κριτικής σκέψης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνανθρώπων μας, όπως και για την άμεση ανάγκη τους για «Υποταγή στην Αρχή».

  Από όσα ντοκυμαντέρ για το συγκεκριμένο περιστατικό έχω παρακολουθήσει και αναλύσει, ξεχώρισα μονάχα ένα ως το πλησιέστερο στην πραγματικότητα: Ομιλώ για το ντοκυμαντέρ με τίτλο September Clues (2008) του Ιταλοαμερικανού Simon Shack, σύμφωνα με τα λόγια του οποίου:
  “Please realize that the ‘plane-crash shots’ were not isolated, fake videoclips: The (approx) 102-min-long TV-programme broadcast on the morning of Tuesday September 11, 2001 was but a fully pre-fabricated movie designed to replace the real-life events in Manhattan. Why was it done? 9/11 was a massive money-making scheme – the scale of which is beyond most people’s imagination.”
  Μετάφραση:
  «Σας παρακαλώ να συνειδητοποιήσετε ότι οι λεγόμενες «σκηνές συντριβής των αεροσκαφών» δεν απετέλεσαν μεμονωμένα πλαστά τμήματα βίντεο. Η όλη τηλεοπτική προβολή των «γεγονότων», το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου και διαρκείας (περίπου) 102 λεπτών της ώρας, υπήρξε μία προκατασκευασμένη ταινία, σχεδιασμένη ούτως ώστε να αντικαταστήσει τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν εκείνο το πρωί στο Μανχάτταν. Για ποίον λόγο; Επειδή τα συγκεκριμένα γεγονότα απετέλεσαν ένα τεραστίου μεγέθους σχήμα κερδοσκοπίας, το μέγεθος του οποίου είναι πέρα από τη φαντασία των περισσότερων ανθρώπων.»

  Η προσωπική μου συμβουλή είναι η εξής: Πριν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ στο (βασικών λειτουργειών) πρόγραμμα απεικόνισης βίντεο του περιηγητή σας, καλλίτερα θα είναι να το «κατεβάσετε» στον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας και να το δείτε με κάποιο πληρέστερο πρόγραμμα απεικόνισης πολυμέσων (π.χ. τα δωρεάν: VLC, Media Player Classic Home Cinema, κτλ.) ούτως ώστε να έχετε την δυνατότητα να πλοηγείσθε ευκολότερα στο αρχείο βίντεο, ακόμη και καρέ-καρέ σε κάποια σημεία που θα το απαιτήσουν.

  -Γιώργος

...