Μαΐ 162014
 

Νoy

“…μᾶς ἔχει ἐπιβληθεῖ ἕνα καθεστὼς ὁλωσδιόλου ἀντίθετο μὲ τὰ ἰδεώδη γιὰ τὰ ὁποῖα πολέμησε ὁ κόσμος μας
καὶ τόσο περίλαμπρα ὁ λαός μας στὸν τελευταῖο παγκόσμιο πόλεμο.

Εἶναι μία κατάσταση ὑποχρεωτικῆς νάρκης, ὅπου ὅσες πνευματικὲς ἀξίες κατορθώσαμε νὰ κρατήσουμε ζωντανές,
μὲ πόνους καὶ μὲ κόπους, πᾶνε κι αὐτὲς νὰ καταποντιστοῦν μέσα στὰ ἑλώδη στεκούμενα νερά. 

…Βλέπω μπροστά μου τὸν γκρεμὸ ὅπου μᾶς ὁδηγεῖ ἡ καταπίεση ποὺ κάλυψε τὸν τόπο.
Αὐτὴ ἡ ἀνωμαλία πρέπει νὰ σταματήσει.
Εἶναι ἐθνικὴ ἐπιταγή.
…Ὅσο μένει ἡ ἀνωμαλία, τόσο προχωρεῖ τὸ κακό.”

Γιῶργος Σεφέρης

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. 
και μην απατάστε…ΟΛΟΙ οι κομματάνθρωποι είναι καθεστωτικοί, ακόμα και ο κ. Καμμένος. Όλοι υπηρετούν το ίδιο αφεντικό. Έχετε το νου σας… ➺Γιατί δεν διαθέτουμε αντικαθεστωτικούς πολιτικούς;

Νoy

 

  2 Σχόλια to ““Ὅσο μένει ἡ ἀνωμαλία, τόσο προχωρεῖ τὸ κακό.” Δείτε το πριν ψηφίσετε..”

 1. Είναι τόσο ηλίθιοι, μα ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, που το λένε από μόνοι τους!

  «Μπουμπούκος» (Άδωνις Γεωργιάδης, 2007): «Όποιος, από εδώ κι εμπρός, στις επόμενες εκλογές ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ, δια της ψήφου του νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος»
  http://www.youtube.com/watch?v=HxMefuP0Il0#t=3m27s

  Μόνοι τους, λοιπόν, το λένε ότι ο ρόλος σου, ψηφοφόρε, είναι να τους ψηφίζεις ώστε να νομιμοποιείς τόσο τους διαγωνισμούς δημοτικότητος (που αυτοί ονομάζουν «εκλογές») όσο και τους ιδίους (ως νικητές αυτών των «εκλογών») και τις κλοπές που σκοπεύουν να κάνουν (και που ΘΑ κάνουν) καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετούς θητείας τους (αφού ΔΕΝ μπορείς να τους καθαιρέσεις πριν την λήξη της θητείας τους).

  Και όμως, επιμένουμε να τους νομιμοποιούμε με την φθηνή δικαιολογία που βασίζεται στο ρητό «το μη χείρον βέλτιστον»…
  Επιμένουμε να τους «μαυρίζουμε» ψηφίζοντας ΑΚΥΡΟ, που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε το πώς παίζεται το παιγνίδι: Ντροπή μας…
  Επιμένουμε να τους «μαυρίζουμε» ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ, που σημαίνει ό,τι ακριβώς και η λευκή επιταγή: Όποιος την πάρει στα χέρια του την εξαργυρώνει νόμιμα…

  Επιτρέψτε μου να προσθέσω στην λίστα του «Μπουμπούκου» τα σταλινικά (ΣΥΡΙΖΑ, ΨΕΙΡΙΖΑ, ΞΥΡΙΖΑ, ΜΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, κτλ), τα ναζιστικά και όλα τα υπόλοιπα ξενόφερτα ανθελληνικά κόμματα που διατηρούμε στην Βουλή των Ελλήνων… Ας μην ξεχνούμε ότι όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε χάσει συγγενείς (πρώτου ή δευτέρου βαθμού) εξ’ αιτίας των γεγονότων που προκάλεσαν στην πατρίδα μας αυτά τα ξενόφερτα δόγματα, αυτοί οι ξενόφερτοι «-ιμοί», αυτές οι εισηγμένες αιμοσταγείς ιδεολογίες που η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας επιμένει να ψάχνει καταφύγιο και λύσεις σε αυτές…

  Και αυτό επειδή ΔΕΝ έχουμε Δημοκρατία, της οποίας τα τρία βασικά γνωρίσματα είναι η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ και η ΙΣΗΓΟΡΙΑ.
  Ό,τι και να είναι αυτό το σχήμα που μας διαφημίζουν και μας πωλούν, όπως και να το ονοματίζουν, όπως και να το περιγράφουν, αυτό ΔΕΝ είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εάν δεν συνυπάρχουν και τα τρία αυτά θεμελιώδη γνωρίσματα.

  Για παράδειγμα, εάν πάω σε εστιατόριο, ζητήσω τον κατάλογο φαγητών και μου παρουσιάσουν δύο πιάτα, το ένα με φρέσκο, ζεστό, αχνιστό καφετί προϊόν αποπατήματος, και το δεύτερο πιάτο με το ίδιο προϊόν «σιτεμένο» (όχι και τόσο φρέσκο, όχι αχνιστό, με κρούστα, με απόχρωση καφέ σκούρο και χωρίς την χαρακτηριστική μυρωδιά του φρέσκου), δεν βρίσκω κάποιον λόγο να παραγγείλω ένα από αυτά τα δύο πιάτα κοπράνων, επειδή και τα δύο πιάτα που μου προτείνουν είναι κόπρανα. Θα προτιμήσω να μείνω νηστικός για λίγο ή να αλλάξω εστιατόριο ή ακόμη και να αρχίσω προσωπικά να παράγω την τροφή μου, παρά να επιλέξω τις (δηλητηριασμένες) βρωμιές που μου προσφέρουν, για έναν βασικότατο λόγο:
  Επειδή ΘΥΜΑΜΑΙ πολύ καλά το τι έπαθαν οι συγγενείς μου (βλέπε: οι συμπατριώτες μου) που πεισθήκανε στο παρελθόν να επιλέξουν «να φάνε» σε αυτά τα εχθρικότατα ξενόφερτα σιωνιστικά «εστιατόρια».

  Αγαπητοί μου συμπατριώτες, πραγματικά λυπάμαι για την χυδαία παραστατικότητα του λόγου μου αλλά το μέγεθος της οργής μου για τα τεκταινόμενα δεν μου αφήνει το περιθώριο κοσμιότερης συμπεριφοράς…

  -Γιώργος

 2. Ουπς… Λάθος μου: «-ισμοί» και όχι «-ιμοί» που έγραψα παραπάνω, εννοώντας την κάθε ιδεολογία, τον κάθε «-ισμό», και που όλες αυτές οι ιδεολογίες έχουν ως αντίδοτο (μα και χειρότερο εχθρό τους) την Φιλοσοφία που προάγει την Κριτική Σκέψη.

  «-ισμοί», όπως οι θρησκευτικές ιδεολογίες (Ζωροαστρ-/Ιουδα-/Χριστιαν-/Ισλαμ-/Ινδου-/Ταο-/κτλ.), οι πολιτικές ιδεολογίες (Μαρξ-/Λενιν-/Ναζ-/Σταλιν-/Φασισμ-/κτλ.), οι οικονομικοπολιτικές ιδεολογίες (Κομμουν-/Καπιταλ-/Φασισμ-/κτλ.) και τόσα άλλα γεννήματα του ανθρώπινου μυαλού που, με την χρήση του φόβου, έχουν ως μοναδικό σκοπό τον μαζικόν έλεγχο του πλήθους.

  Η απλούστερη απάντηση σε όλους τους «-ισμούς» είναι η ΑΦΟΒΙΑ, ή έλλειψη φόβου (από το στερητηκόν α- και το ρήμα φοβούμαι), όπως ακριβώς την επρέσβευε ο Επίκουρος (ο θανάσιμος εχθρός των Αβραμικών Παραισθήσεων της …αγάπης) στην περίφημη «Τετραφάρμακο» που μας επαρουσίασε ως λύση για την ευημερία μας. Η ίδια αφοβία, την οποίαν επρέσβευαν τα Ορφικά Μυστήρια παράλληλα με το «θράσσος» του να τολμά κανείς να περπατήσει σε ατραπούς που δεν έχει ποτέ του γνωρίσει.

  Μην θέλοντας να κουράσω περισσότερο, θα κλείσω με μία πανίσχυρη φράση του Stefan Molyneux:
  We can only be kept in the cages we refuse to see. (Μπορούμε να είμαστε κρατούμενοι ΜΟΝΑΧΑ στα κελιά που αρνούμαστε να δούμε [να αναγνωρίσουμε] ως φυλακή μας.)

  -Γιώργος

...