Μαΐ 092014
 

Screenshot1

………………………………………………………………………………………………………..

8/12/2012 23:08 http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/12/bomba-mentbentef-an-sas-pw-posoi-exwgh-noi-zoyn-edw-tha-prokales.html

ΒΟΜΒΑ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ:”ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ”!!!….

Δημοσιεύθηκε στις 8 Δεκ 2012

Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ένω τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του. 


Ένας από τους δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος παραδίδει μυστικά αρχεία στους εξωγήινους κατά την παραλαβή του χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας. 
“Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας“, τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελώντας. 
“Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο « Άνδρες με τα Μαύρα «… εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό, λέει. 
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube. 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ερωτηθείς αν πίστευε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είπε όχι.

  2 Σχόλια to “MEN IN BLACK Full Russian Documentary (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟ 2012)”

  1. Στο κάτωθεν βίντεο, επίσης με το Project Camelot, αλλά με τον Steven Greer επισημάνεται ακριβώς το αντίθετο απο το οτι λέει ο Γιώργος Καβάσιλας. Οτι, ολες αυτές οι απαγωγές ανθρώπων, ώς επίσης και οι απαγωγές απο Greys ή απαγωγές απο ανθρώπους σε στολές Ναζί, ειναι black ops προγράμματα της MAJESTIC 12. Κατά τον Steven Greer που ειναι ο ιδρυτής του disclosure project, που εκτιμώ ιδιαίτερα και γνωρίζει τα πράγματα απο μέσα, αυτοί οι λεγόμενοι εξωγήινοι και οχι μόνο οι Greys ειναι κλωνοι των cabals που τους κλωνοποίησαν ακριβώς γιαυτο το σκοπό, να κάνουν την ανθρωπότητα να πιστέψει οτι υπάρχουν κακοί και καλοί εξωγήινοι εδώ στη γή. Γιαυτό πρωτού πιστέψουμε τη μία πλευρά ας ακούσουμε και την άλλη: https://www.youtube.com/watch?v=hzqDVOjtNhg

  2. […] MEN IN BLACK Full Russian Documentary (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟ … […]

...