ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ; Η αφηνιασμένη τρομοκρατική Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ… ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…

Krikor Tsakitzian Τουρκικά στρατεύματα απειλούν την Αρμενία.
Όπως μετέδωσε το Ρωσικό κανάλι Solovyov, η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα και πολεμικά αεροπλάνα στο Ιγκτίρ, περιοχή που βρίσκεται στα σύνορα με την Αρμενία, πολύ κοντά στην πρωτεύουσα Ερεβάν.
Οι Τούρκοι δεν ησυχάζουν με τίποτα και δεν ικανοποιούνται ποτέ.
Υποκίνησαν τον πόλεμο στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, ορθόδοξα και ανορθόδοξα το Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να κερδίσει τα εδάφη που ήθελε.
Τα κατάφεραν με την οδυνηρή εκεχειρία που υπέγραψε η Αρμενία. Η παρέμβαση της Ρωσίας φαίνεται δεν τους ικανοποίησε, γιατί με τη συμφωνία που υπεγράφη, ουσιαστικά τους απέκλεισε από την περιοχή, ώστε να περιέλθει εξ’ ολοκλήρου στη δική της σφαίρα επιρροής, όπως επιδίωκε από την αρχή αυτής της σύρραξης.
Οι Τούρκοι, παρά το γεγονός ότι εξαιρούνται από αυτή τη συμφωνία, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να γίνουν μέρος αυτής. Αρχικά επέβαλαν με το έτσι θέλω τη συμμετοχή τους στο παρατηρητήριο της εκεχειρίας που θα εδρεύει στο Αζερμπαϊτζάν και θα επιβλέπει, αν τηρούνται οι όροι που συμφωνήθηκαν κι από τις τρεις πλευρές, Ρωσίας – Αρμενίας- Αζερμπαϊτζάν.
Ανάγκασαν τους Ρώσους να κάνουν δεκτό αυτό το αίτημα, παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα. Όμως, αφού οι Τούρκοι είδαν ότι με την αδιάλλακτη στάση τους και την συνεχή επιμονή τους πέτυχαν το σκοπό τους, άνοιξε η όρεξη τους και φαίνεται πως θα πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Θέλουν να παριστάνουν το λύκο που θα φυλάει τα πρόβατα. Δηλαδή να πάρουν μέρος στην ειρηνευτική δύναμη που θα βρίσκεται στο Καραμπάχ και θα δημιουργήσει τη ζώνη ασφαλείας ανάμεσα στους Αρμένιους και τους Αζέρους.
Ήδη χθες ο Ερντογάν έφερε το θέμα στην εθνοσυνέλευση και ψηφίστηκε να σταλούν στρατιωτικές ειρηνευτικές δυνάμεις στην περιοχή. Αρχικά φαίνεται πως θα είναι αυτές που θα πάνε στο παρατηρητήριο, όμως άφησε των αριθμό των στρατιωτών ανοιχτό, γιατί σκοπεύει να είναι μεγάλος, αφού στο επόμενο διάστημα πρόκειται να πιέσει τη Μόσχα να αποδεχθεί τις Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή, γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την παραμονή Αρμενίων στο Καραμπάχ, υπό την απειλή των Τουρκικών δυνάμεων, που θα φορούν το μανδύα του ειρηνοποιού, ενώ θα καραδοκούν ανά πάσα στιγμή για την ολοκλήρωση μιας νέας γενοκτονίας των Αρμενίων.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Η διεθνής κοινότητα βρίσκεται σε αφασία. Η δύση δεν αντιδρά, λες και βρίσκεται σε κώμα. Για μια ακόμη φορά, παρακολουθούν οι χώρες του δυτικού κόσμου, αυτό το νέο ξεριζωμό και την εξολόθρευση του Αρμενικού στοιχείου από την περιοχή, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Σαν να συμβαίνει κάτι το φυσιολογικό.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η Τουρκία αφηνιασμένη, καταπατά κάθε αρχή δικαίου στην περιοχή του Καυκάσου και κανείς δεν μιλάει. Θεωρεί προφανώς ότι με την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου θα εκτονωθεί η αρπαχτική της διάθεση και θα σταματήσει τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια. Πλανώνται πλάνην οικτράν, αν πιστεύουν κάτι τέτοιο.
Η Τουρκία έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του Παντουρκισμού στην Ευρασία και δεν πρόκειται να σταματήσει όσο δεν βρίσκεται κάποια σοβαρή δύναμη με στρατιωτική ισχύ, να της βάλει φρένο.
Ο τρόμος που έζησαν στον Καύκασο οι Αρμένιοι, θα κατέβει σύντομα προς τη Μεσόγειο και το Αιγαίο, αυτό είναι το μόνο βέβαιο, όσο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στη διπλωματία μέσω της Γερμανίας.
Εξ’ άλλου είναι η μόνη χώρα που έδειξε ότι είναι συνεπής σε όλες τις απειλές που εξαπέλυσε προς κάθε κατεύθυνση.

…………………………………………………………….

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία

Το Telegram κανάλι “Solovyov” επικαλούμενο το “Μιλιταρίστ” αναφέρει ότι η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα και στρατιωτική αεροπορία στο Ιγκτίρ στα σύνορα με την Αρμενία.

…………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Süddeutsche Zeitung. Η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα 3.000 νησιών και νησίδων. !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ… ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΡΑ. !!

……………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.