Σεπ 292020
 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!!

……………………………………………………………………..

EAFJD – European Armenian Federation for Justice and Democracy

Επείγον: Τουρκικό μαχητικό F-16 κατέρριψε ένα Su-25 της Αρμενικής Αεροπορίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Αρμενικό εναέριο χώρο. Σκοτώθηκε ο πιλότος του αρμενικού τζετ.
Η επίθεση έρχεται ώρες μετά την ανακοίνωση της Άγκυρας ότι θα βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με όλα τα μέσα στην επίθεση κατά της Αρμενίας και Αρτσάχ Ναγκόρνο Καραμπάχ

……………………………………………………………………….

Τα μαχητικά των F-16 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Γκάντζα της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στις 10:30 σήμερα και βομβάρδισαν στους οικισμούς και τις επίγειες μονάδες των Αρμενίων Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στις περιοχές Βαρντενής, Μετς Μασρίκ, Σότκ της περιοχής Βαρντέις της Δημοκρατίας της Αρμενίας.

el.armradio.am

……………………………………………………………………….

Ο στρατηγός του «Συριακού Εθνικού Στρατού» επιβεβαιώνει την παρουσία μισθοφόρων στο Αζερμπαϊτζάν

infoteka24. Ο στρατηγός του αποκαλούμενου “Συριακού Εθνικού Στρατού” Ζαγιάντ Χατζί Ουμπέιντ σε συνέντευξη στο κουρδικό τηλεοπτικό κανάλι ٌRudaw επιβεβαίωσε ότι τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης αναχώρησαν για το Αζερμπαϊτζάν. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση πληροφοριών για τους Σύρους μισθοφόρους, που η Άγκυρα και το Μπακού δεν αναγνωρίζουν, αναφέρει ο Ριπμάρ (Рыбарь).

Είπε ότι στις κατεχόμενες από την Τουρκία περιοχές της Συρίας στο Αφρίν, Ρας αλ Άιν και άλλες, η άνθρωποι αντιμετωπίζουν δύσκολα οικονομικά προβλήματα, έτσι οι για να βγάζουν λεφτά οι μαχητές συμφώνησαν να πάνε στο Αζερμπαϊτζάν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία είναι έτοιμη να πληρώσει στους 70.000 μισθοφόρους.

Ανέφερε ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν οπουδήποτε στο όνομα των εθνικών συμφερόντων και της ασφάλειας της Τουρκίας για να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

……………………………………………………………………….

Τσαβουσογλού: Η Τουρκία θα στηρίξει το Αζερμπαϊτζάν και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο της μάχης.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβουσογλού, δήλωσε την Τρίτη ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να στηρίξει το Μπακού στον πόλεμο με το Ναγκόρνο-Καραμπάχ τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο της μάχης.

«Υπάρχει μόνο μία λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η Αρμενία πρέπει να αποσυρθεί από το Αζερμπαϊτζάν. Εάν δεν συμβεί αυτό, το πρόβλημα δεν θα λυθεί. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε το Αζερμπαϊτζάν τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο της μάχης», είπε, αναφέρει το TASS.

P.S.

[ Το Αρτσάχ είναι ιστορικά αρμενικό, και κατοικείται αποκλειστικά από Αρμένιους. Παράνομα και αυθαίρετα είχε προσαρτιστεί από τον Στάλιν στο Σοβιετικό Αζερμπαϊτζάν. Εδώ και 28 χρόνια είναι ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούν να το χωνέψουν αυτό Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία… ]

……………………………………………………………………….

Sorry, the comment form is closed at this time.

...