Ιαν 042020
 

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες».

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΟΧΙ !!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕ ΕΝΑΣ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ” ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ” !!! ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΑΣΜΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ… ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΜΑΛΘΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» φώναξε Αλγερινός, που τον έπιασαν να κλέβει σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ!

Τρομοκρατικές απειλές από τον δράστη

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thinksimple.gr, ένας αλλοδαπός από την Αλγερία, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου στη γραμμή «10», με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας τους άνδρες της, αλλά και επιβάτες.

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι οι τρομοκρατικές απειλές που άρχισε να εκτοξεύει, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες, βρίζοντας, παράλληλα, την Ελλάδα και φωνάζοντας:

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες».

Ακολούθησε η προσαγωγή του δράστη, στο Α.Τ. Δωδεκανήσου.

……………………………………………………..

  One Response to “«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες». ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ “ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ !!! ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΤΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ…”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...