Αυγ 042019
 

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ ι ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 3 = 1 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΝΟΕΣ, ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΜΙΑ ι ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, γ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΫΛΟ, ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΟΙ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ι ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ι ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ https://www.aitherikigrafi.gr/olotita-triada-monada-i-seirios-abc

[ … ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ υ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΣΕΙΡΙΟΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ., ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ υ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ. … ]

…….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 24/7/2903 ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Sorry, the comment form is closed at this time.

...