ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΔΑ & Β. ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΪΣΤΡΟΣ 29-6-2019 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εφημερίδα ΜΑΙΣΤΡΟΣ:

“Οι υποψήφιοι βουλευτές νομού Αιτωλοακαρνανίας Έυσταθία Κατσούδα και Βασίλειος Δρόσος,  με στόχο την επικοινωνία των θέσεων που πρεσβεύει η «Ελλήνων Συνέλευσις» για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση μιλούν στο e-maistros.gr. Όπως είναι γνωστό ήδη, κατά τις απόψεις της Ε.ΣΥ. η Ελλάδα θα μπορούσε προ πολλού να είχε βγει από την κρίση, αν υπήρχε η πολιτική βούληση να γίνει χρήση των δικαιωμάτων που έχουν οι Έλληνες στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, όπως αναφέρει και ο υποψήφιος βουλευτής κ. Δρόσος.”

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ. ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!!

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΪΣΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ:

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ε. Κατσούδα και Β. Δρόσος μιλούν για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου