Ιούν 162019
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ … “ΕΘΝΙΚΕΣ” !!!

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ … ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ … ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ “ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΕΡΑ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ … ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ … ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΑΝ “ΔΕΞΙΑ” Ν.Δ. (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) 52% ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΠΑΣΟΚ 48% ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ “ΔΕΞΙΑ” Ν.Δ. (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) ΜΕΤΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΠΑΣΟΚ (ΣΗΜΙΤΗΣ) ΜΕΤΑ “ΔΕΞΙΑ” Ν.Δ. (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΜΕΤΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΠΑΣΟΚ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΜΕΤΑ ΔΕΞΙΑ Ν.Δ. (ΣΑΜΑΡΑΣ) ΜΕΤΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΚΣΥΡΙΖΑ (ΤΣΙΠΡΑΣ) … ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑΧΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!!

ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΟΛΩΝ … ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ …

ΚΑΙ ΛΕΜΕ … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;;; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ;;; ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...