Μαΐ 182019
 
Βασίλης Δρόσος ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ (17-5-2019) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ… “ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ” !!!!….

ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», «ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ !!!………..
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ !!!…
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

…………………

Βαγγέλης Ρεντούμης ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΟ. ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΧΩΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ !!!

Sorry, the comment form is closed at this time.

...