Μαΐ 142019
 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ

ΛΑΡΙΣΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 10/5/2019 ΕΩΣ 13/5/2019 ΟΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»  ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5/2019, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2019 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5/2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Κ.Δ.Π.Κ.Ε.Θ.) «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΑΥΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ, ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΩΝ  ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ  ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ  ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ,  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2019, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ   ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

Ντουλαπτσής Γεώργιος

Τηλ.: 6979228633

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

BAGDAD CAFE ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ 12-05-2019

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

Sorry, the comment form is closed at this time.

...