Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ 16/3/2903 (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ

 16-3-2019 ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

…………………………….

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ Ilia.news ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενημερωτική συγκέντρωση γνωριμίας των «Ελλήνων Συνέλευσις»

……………

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ. 26210 44277

EMAIL: press.esydpdp@gmail.com

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019  πραγματοποιήθηκε ομιλία του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  στην Αμαλιάδα Ηλείας στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο.

Ομιλητές ήσαν τα μέλη του πολιτικού φορέα της περιφερικής διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος και Γεωργία Βαγενά. Την ομιλία προλόγισε ο πρόεδρος του τοπικού οργανισμού «Ε.ΣΥ. ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ» Παναγιώτης Νερατζάκης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμπολίτες μας ενημερώθηκαν για τον Οργανισμό και Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» που ενώνει όλους τους Έλληνες στην βάση της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με στόχο η Ελλάς να διοικηθεί από τους ίδιους τους Έλληνες.

Είναι όλα έτοιμα ώστε οι Έλληνες ενωμένοι με όπλο μας την γνώση και την αλήθεια να ελευθερωθούμε από την δυναστεία της παράνομης κομματοκρατίας που γενοκτονεί τους Έλληνες και ξεπουλάει την Ελλάδα καθημερινά.

Ο Αρτέμης Σώρρας ως θεματοφύλακας και εγγυητής με ένα συγκεκριμένο οικονομικό χαρτοφυλάκιο μας έχει καταστήσει κληρονόμους και τελικούς δικαιούχους σε περιουσίες οι οποίες θα ενεργοποιηθούν με την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από την Ελλήνων Συνέλευσης ενώ παράλληλα θα εκλείψει η ανάγκη δανεισμού και τα χρέη.

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ.Π.Δ.Π.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ