Απρ 272014
 

10151956_626488744088038_1478476998_n

PETRAKHS

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟ” ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ!!! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ!! ΑΕΡΑΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΦΥΣΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ!! ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “Παρά τις τρικλοποδιές που προσπάθησε να μας βάλει ο νυν δήμαρχος καταφέραμε μέσα σε μιάμιση μέρα να τελειώσουμε αισίως την τιτάνεια προσπάθεια μας… Μαζί με τους 72 καθαρόαιμους Έλληνες που είμαστε μαζί, προχωράμε δυναμικά για τη μεγάλη νίκη! Άλλη στιγμή θα πούμε με λεπτομέρειες για  τις τρικλοποδιές του νυν δημάρχου! Χαιρετώ για την ώρα και στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες”. 

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!  

  3 Σχόλια to “ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟ” ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!”

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙ E.N.D ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  2. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο εκεί οι δημότες έχουν επιλογή…
    ενώ εμείς εδώ στα Χανιά κωλοβαράμε!!… από την μια θα φωνάζουμε ΖΗΤΩ η ΕΝD…Zήτω η Ελλάδα και από την άλλη θα αναγκαστούμε στην καλύτερη να μην ψηφίσουμε αφού δεν θα έχουμε επιλογή και στην χειρότερη να ψηφίσουμε πάλι τα κόμματα και τους ανθρώπους των μασόνων! μια χαρά τα κατάφερες πάλι ΧΑΝΙΑ. Ήταν λάθος που δεν κατεβάσαμε δικό μας άνθρωπο στα Χανιά!!…

    Προτείνω οι ομιλίες που κάνουν ο Λαμπράκης και Βαλσαμάκης μέσω skype στα Χανιά κάθε Τετάρτη να μήν γίνονται πλέον αλλά να γίνονται πλέον στην ΕΙ-ΕΝD ΡΕΘΥΜΝΟΥ!!… ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ…ΟΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΑΝ ΠΟΙΟ ΆΞΙΟΙ.

    https://alfeiospotamos.gr/?p=3867

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙ E.N.D.ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .. ΜΑΛΛΟΝ.ΘΑ ΜΕΤΑΔΗΜΕΥΣΩ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ Κ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΩ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ……………………………

...