ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ – K.f.W. ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…!!!

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χωλίδης Κωνσταντίνος ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…!!! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΛΕΝΧΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ…!!!

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ :
ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1839 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 400 ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ…!!! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Η K.f.W. :
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

……………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ…

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η KfW και η Βασιλεία ΙΙ

ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ Κ’ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ !

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ… “ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ”. ΓΙΑ… “ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ… “ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ”,… “ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ”,… “ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ”… ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ…

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

Τα σχόλια είναι κλειστά.