ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΠΟΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ;;; ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ” – ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!! ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!  

ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ;;; ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ;;;

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΔΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ !!!

……………………………………..

……………………………………..

eurobank-1

eurobank-2

……………………………………..

……………………………………..

……………………………………..

https://alfeiospotamos.gr/?p=18373

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;

……………………………………

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

…………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.