Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΠΑΤΡΙΣ” ΠΥΡΓΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΘΡΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

Δημότες του ΠύργουΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΠΑΤΡΙΣ” ΠΥΡΓΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” . 

Επειδή οι ημέρες και η επικαιρότητα έχει φέρει στην επιφάνεια το γνωστό θέμα της επικείμενης αλλαγής της δημοτικής αρχής, παρακολουθώ με προσοχή τις δηλώσεις τόσο των προηγούμενων αλλά και τόσο των νέων σφετεριστών του δήμου.

Διαπιστώνω από όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους ,μία επανάληψη του συνόλου της πολιτικής αντιπροσώπευσης του κράτους μας. Διαπιστώνω μία από τα ίδια. Γιατί στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα… Τα ίδια άτομα είναι αυτά που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Τα ίδια άτομα είναι αυτά που έχουν πείσει όλους τους άλλους να κάτσουν στην άκρη ….. ειδικά αυτούς που έχουνε κάνει πραγματική δημιουργία στη ζωή τους και έχουν καταξιωθεί έχοντας επιτύχει μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...