Δεκ 222018
 

Λευτερης Στακιας ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΔΝΩΝ ! Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600ΔΙΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΙΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΑΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !! ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !! ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΔΝΕΣ ! Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600ΔΙΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΙΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΑΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !! ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !! ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !

Geplaatst door Λευτέρης Στακιάς op Zaterdag 22 december 2018

  One Response to “Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΔΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...