Οκτ 232018
 

ΑΓΙΟΥ Νικολαου Ε.ΣΥ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-10-2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΉΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΤΑΡΎΘΜΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΟΜΌΛΟΓΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΊΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ EIΣΑΓΓEΛEIA APEIOY ΠΑΓΟΥ AP. ΠΡΩΤΟΚΟΛ. 61 99/ 04-09-2015 ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΈΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΣΜΌ……..ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΏΣΕΩΝ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΈΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΜΕ ΑΠΏΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ!!! ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΑ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!!!!!! Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-10-2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΉΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΟΜΌΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΊΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ EIΣΑΓΓEΛEIA APEIOY ΠΑΓΟΥ AP. ΠΡΩΤΟΚΟΛ. 61 99/ 04-09-2015 ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΈΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΣΜΌ……..ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΏΣΕΩΝ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΈΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΜΕ ΑΠΏΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ!!! ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΙΖΕΙΣ!!!!!!!! Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Geplaatst door ΑΓΙΟΥ Νικολαου Ε.ΣΥ. op Dinsdag 23 oktober 2018

Sorry, the comment form is closed at this time.

...