ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ GALAXY HOTEL
ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ, ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ- ΑΡΙΣΤΕΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟTΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ώρα 20:00 στην πολιτιστική αίθουσα «Γεώργιος Κοτσιάνης-ΕΠΑΛ Ευόσμου» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του πολιτικού φορέα του Γένους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις». Μέσα στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα έγινε μία σύντομη και περιεκτική ανάλυση των χρηματοοικονομικών εργαλείων στα οποία είναι δικαιούχοι όλοι οι Έλληνες και τονίστηκε πως λόγω της αδράνειας των θεσμών να τα ενεργοποιήσουν πως όφελός μας 100 τοπικοί οργανισμοί έδωσαν έγγραφη εντολή στον Αρτέμη Σώρρα το 2015 να ιδρύσει τον πολιτικό φορέα ώστε δια πρώτη φορά στην ιστορία του Έθνους μας να διαθέτουμε νομική εκπροσώπηση στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές ώστε να κάνουμε χρήση οι Έλληνες και να δώσουμε οριστικό τέλος στο άδικο. Ολόκληρη η εκδήλωση είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=XBJkh_H2QZA
Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!