Αυγ 082018
 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 9-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΤΟΝ ΦΩΤΗ… ΣΤΟΝ ΣΙΜΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.  ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗ ΛΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ… ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ  ΤΙΜΗΣΕΤΕ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΤΕ.

ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ.  ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΩΝΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.  ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

 

  2 Σχόλια to “ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ 9-12-2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...