Απρ 182014
 

512566-Ε4 ΣΗΜΑ

Σοφία Σακκή ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014. ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ 83 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ 27η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 12033 , ΟΠΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010, ΜΕ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΕΡΓΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ – ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ( ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ( ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ) ΜΕ 0% ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΣΩΡΡΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

  3 Σχόλια to “ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ 8/4/2898 (βίντεο)”

 1. ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΩΝ ”ΑΠΟ ΜΕΣΑ” ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΑΝΤΑ -ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ- ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ”ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΙΔΙΟΤΗ” ΠΟΥ ‘’ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ’’ ΚΛΠ. ΣΥΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΥΠΙΩΝ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΗΣΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΓΚΥΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΗΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΕΞΗ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΧΕΙ -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΗΓΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΝΙΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΗΓΙΑ ΚΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ”ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟΣ” ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΟΝΟ -ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ- ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ- ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η’ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ‘’ΩΦΕΛΗΜΙΣΜΟΣ’’ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ……………
  ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ -)(- ΕΛ~ΛΟΓΟΣ

 2. Τελικά η χάβρα των Ιουδαίων απέρριψε την αίτηση.Σωστά;Δεν συμφώνησαν ούτε με την πρόταση του πρώην δημάρχου κ.Κωνσταντά (ΝΔ) για σύσταση πενταμελούς επιτροπής για διερεύνηση της πρότασης .
  Τί θέλετε, είπατε,ρε κομματόσκυλα ψήφους;Πάρτε από μένα δέκα,

 3. Σε οσους δημους παρακολουθησα συζητησεις για την καταθεση αιτηματος απο τους πολιτες, εμεινα με την απορια εαν αυτοι οι ανθρωποι ειναι αξιοι να ηγουνται μιας μεγαλης μεριδας αμοιρων ανθρωπων γιατι παιρνουν τον ρολο του δικαστη (εως να ηταν λαικο δικαστηριο) και θετουν ερωτηματα στο ατομο που ειναι εκ μερους της END με υφος καρδιναλιων το οποιο δεν ειναι δικηγορος και ουτε πρεπει να ειναι υποχρεωμενο να γνωριζει ολες της λεπτομερειες του σχεδιου.

  Ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ να εχει καλεσει απο πριν νομικο εαν αγαπουσε τον δημο του και ενδιαφεροταν για τους δημοτες του, που αρκετοι απο αυτους λιμοκτονουν και ειναι βυθισμενοι στην απελπισια και να εχει μελετησει μαζι του το σχεδιο απο πριν και να μην προσπαθει μαζι με τα αλλα τσιρακια του να γελειοποιησει το καθε καλοπροαιρετο ανθρωπο Ελληνα που παει να τους πληροφορησει.

  Προσποιουνται οτι δεν ειναι πληροφορημενοι.
  Δεν εχουν καταλαβει ακομη οι καημενοι οτι το πανηγυρι τελειωσε. Τοση διανοηση εχουν τοση χρησιμοποιουν. Δεν καταλαβαν οτι η εποχη τους περασε και δεν ειναι τοτε που νομιζαν οτι εκαναν τα προβατα οτι ηθελαν.
  Αν και γινομαι θηριο οταν τους βλεπω με τι επαρση τι επιπολαιοτητα, τι αναιδεια, τι θρασος, συμπεριφερονται, σκεφτομαι οτι “ο Θεος εδωσε στο μερμηγγα φτερα για να τον καταστρεψει”.
  Ειναι κοντα η ωρα που θα πεσει ο πελεκυς. Δεν θα ηθελα να τους δω να γλειφουν. Θα ειναι πιο πολυ σιχαμεροι.
  Για ενα πραγμα ζω. Και το εννοω!
  Ζω για την ωρα που θα ερθει η Νεμεσις. Και η μεγαλυτερη τιμωρια δεν ειναι η φυλακη. Τιμωρια θα ειναι να μπουν στην θεση του καθε ταλαιπωρου δημοτη να παιρνουν 300 ευρω και να ζουν με αυτα.
  Δεν εχουν καταλαβει τι αισθηματα προκαλουν στον κοσμο. Δυστυχως! Ας σταματησουν να μας προκαλουν.

  Συγχαρητηρια σε ολους τους ανθρωπους που εχουν αφησει τις οικογενειες τους και οργωνουν την Ελλαδα για το καλο ολων μας. Ειναι ηρωες.

...