ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ… να διαθέσει τις Νομικές του γνώσεις, προκειμένου ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ για να βοηθηθούν οι Δικαστές να αντιμετωπίσουν την Μνημονιακή Λαίλαπα των εφαρμοστικών Νόμων, υπερ της λειτουργίας του Κράτους δικαίου, εκδίδοντας τις δέουσες αποφάσεις.

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  (Δικηγόρος) Ο Κώδικας περί Δικηγόρων (Ν.4194/2013), στα άρθρα 1-3, ορίζει την φύση και την εργασία του Δικηγόρου, ως Δημοσίου Λειτουργού, του οποίου το Λειτούργημα αποτελεί θεμέλιο του Κράτους Δικαίου, με περιεχόμενο την εκπροσώπηση και υπεράσπιση του εντολέα του ως συλλειτουργού της Δικαιοσύνης. Η θέση του είναι θεμελιώδης, ισότιμη, ανεξάρτητη και αναγκαία για την απονομή της Δικαιοσύνης. Στους δεοντολογικούς κανόνες, ( άρθρο 1 ) οφείλει να συμβάλλει στην απονομή της Δικαιοσύνης προϋπόθεση της οποίας είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Κράτους Δικαίου. (άρθρο 2).

Όπως γίνεται φανερό, πρόκειται για επάγγελμα που συχνά απαιτεί ευαίσθητες και λεπτές ισορροπίες. Στα πλαίσια των μνημονιακών εφαρμοστικών νόμων, η θέση του Δικηγόρου γίνεται περισσότερο απαιτητική, όταν ο ίδιος καλείται να υπερασπιστεί το δίκαιο του εντολέα του.

Σε ό,τι αφορά θεμελιώδη νομικά ζητήματα, μπορεί, οποιοσδήποτε Νομικός Σύμβουλος, είτε « ερευνητής», είτε «δημοσιογράφος» να παίρνει την μία ή την άλλη θέση, ωστόσο σε ένα Κράτος Δικαίου, η Δικαιοσύνη είναι αυτή που εν τέλει ως μόνη αρμόδια, θα δώσει τη λύση. Ως γνωστόν τα « Λαϊκά Δικαστήρια» απαγορεύονται. Οφείλει και δικαιούται επομένως ο κάθε πολίτης για κάθε ζήτημα να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Με το σκεπτικό αυτό, όσα κι αν λέγονται ένθεν κι ένθεν, εν τέλει η ισχύς ή όχι της «ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ» εναπόκειται στην κρίση των Δικαστηρίων. Μέχρι σήμερα, αν και έχουν δικαστεί πανελλαδικά πάμπολλες σχετικές υποθέσεις, έχουμε μόνο δύο Δικαστικές αποφάσεις. Η μία είναι η αμετάκλητη με αριθμ. 67650/2013 του Η Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, η οποία αποφάνθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής ποσού 600 δις. δολλαρίων ΗΠΑ και η με αριθμ. 2/2017 της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, με την οποία αναιρέθηκε υπέρ του Νόμου, η ως άνω απόφαση,η οποία ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί και το σκεπτικό της είναι ακόμη ΑΓΝΩΣΤΟ.

Στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήτοι στους γνωρίζοντες την σημασία των δύο αποφάσεων, ( και αναφέρομαι μόνο σε νομικούς, δηλαδή Δικηγόρους και Δικαστές), είναι γνωστό τι σημαίνει ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, που είναι ένα διαφορετικό ένδικο βοήθημα από την αναίρεση και το οποίο δεν ανατρέπει την ουσία της υπόθεσης η οποία δεν επανεξετάζεται.

Θα περίμενα επομένως, από κάθε συνάδελφο Δικηγόρο, ( και δεν εννοώ μόνο τον κ. Νουλέζα), να διαθέσει τις Νομικές του γνώσεις, προκειμένου ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ για να βοηθηθούν οι Δικαστές να αντιμετωπίσουν την Μνημονιακή Λαίλαπα των εφαρμοστικών Νόμων, υπερ της λειτουργίας του Κράτους δικαίου, εκδίδοντας τις δέουσες αποφάσεις. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015, δηλαδή όταν μετά το Δημοψήφισμα του ΟΧΙ ΤΟΥ Ελληνικού Λαού, την επομένη μέρα, 235 βουλευτές ψήφισαν αντίθετα από την νωπή Λαϊκή Βούληση, όλοι οι εφαρμοστικοί Νόμοι είναι αντισυνταγματικοί και σήμερα βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Θα περίμενα «δημοσιογράφους» και «ερευνητές», αντί να ασχολούνται με τον Σώρρα και να «ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ» πάνω στο ζήτημα αυτό, να προτείνουν τρόπους ώστε να συνταχθούν οι Ελληνες για να αντιμετωπιστεί από κοινού η Γενοκτονία σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Ωστόσο, προτιμούν να ασχολούνται με την «ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ» ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Για δε τους συναδέλφους μου Δικηγόρους, τους προκαλώ να ψάξουν και να δημιουργήσουν νέα Νομικά Μέσα άμυνας, απέναντι στην νέα ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ νομοθετική αντισυνταγματική, ανθελληνική και μνημονιακή Τάξη Πραγμάτων, εξόντωσης του Ελληνικού Λαού, διότι έχουν καθήκον και υποχρέωση να βγούν και να μιλήσουν ανοικτά χωρίς φόβο και πάθος και να πάρουν θέση, υπέρ ή κατά, για να γνωρίζουμε όλοι τον ρόλο του καθενός στις κρίσιμες αυτές στιγμές της πατρίδας και του έθνους μας. Κι ας μην ξεχνάμε ότι Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΑΨΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΚΥΡΩΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ. Αν αυτό τους λέει κάτι σε σχέση με την ισχύ ή όχι του Συντάγματος, του Πολιτεύματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και για το άρθρο 120. Διότι από όσο γνωρίζω, γι αυτό το Σύνταγμα, κάποτε, κάποιοι ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
Ολοι οι υπόλοιποι, ας συνεχίσουν να κάνουν λόγο για τους «Πσωρραίους». Κι αυτό έμμεση Διαφήμιση είναι που πρέπει να απασχολήσει κάποτε την Δικαιοσύνη.

…………………………………………

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (Δικηγόρος) ΣΕ ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ -ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ- ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΤ’ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ.

ΣΕ ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΩΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ- ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ .

ΣΕ ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΣΕ ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΗΦΑΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ,ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ, Η ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ.
Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠ ΤΟ ΣΥΝ… ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΝ.
ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ,ΣΥΜΠΤΩΣΗ …
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???????
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΗΦΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚ ΒΟΛΟΥ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν’ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝ ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΕΙΝΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ, ΥΠΕΡΘΕΝ ΚΑΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ….
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΣ…ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΝ..
ΤΙΜΩ ΣΕ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση