Ιούλ 032017
 

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΒΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ :
ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΞΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΗΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
-)(- -)(_ -)(- -)(-
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ,ΔΙΟΤΙ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, Η ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΤΙΠΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗΣ -ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ- ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΔΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΟΦΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UCC.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ.
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 572 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΚΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
ΣΚΕΨΟΥ ΔΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΟΔ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΦΥΓΟΔΙΚΙΑ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΝ
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ…
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ
-)(- -)(- -)(- -)(-

  One Response to “ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΑΝΑΙΡΕΣΗ !!!! Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΠΕΔΗ… ΑΡΑ… “ΑΤΜΟΕΠΙΠΕΔΟ” … ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ;;;”

 1. Τα ζομπι φαίνεται να έχουν αντικαταστήσει το έξυπνο έθνος τών ελλήνων. Τα νέα από την πατρίδα μας που ακούγονται από γνωστούς και συγγενής είναι δραματικές.
  Γειτονιες και οικογένειες μετατρέπονται σε ρημασμένες μονάδες.
  Ο κόσμος πεθαίνει από την στεναχώρια και έλλειψη προοπτικής. Σταμάτησα να μετράω της ανθρώπινες απουσίες γνωστόν, ειδικά από καρκινοειδής ασθένειες τον τελευταίων χρόνων.
  Οι ζωντανοί νεκροί συνέλληνες περιμένουν από τους δήμιους τους η να τους αναστήσουν από το νεκροφύλακείο η να τους εκτελέσουν ανθρώπινα μια και έξω.

  Τίποτα από τα δύο δεν θα κάνουν. Επειδή σε έχουν σαν ζωντανό πόρο, δοχείο, περιουσιακό στοιχείο. Μεχρι να σου έχουν πάρει τα πάντα και μεταφέρει και την τελευταία πέτρα στα χέρια τον τραπεζών και ξένων εταιριών θα σε βασανίσουν,θα σε στίψουν σαν φρούτο, και εσείς περιμένεις από τους σφαχτες να δικαιώσουν την μοναδικη προστατευτική ασπίδα που σου προσφέρη την δυνατότητα να προβάλλεις αντίσταση στους δυνάστες με νόμιμα , οικονομικα εργαλεία , και επιπλέον μια πανελλαδικοι πλατφόρμα για συμμετοχη σε δημοκρατικές διαδικασίες και έργα.

  Τρέξε, όρμα να στηρίξεις τους πολεμιστές σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας.

  η οικογένεια σου μόνον προστατεύτεται από αυτους τους έλληνες που αποφάσισαν να μην συνθηκολογήσουν και κρατάνε γερά την πρώτη γραμμή της φάλαγγας, ακλόνητοι απέναντι σε όλες της εξουσίες του καθεστώς και των πρακτόρων της προπαγανδιστικής εκστρατείας από τα ΜΜΕ έως τους Νεοναζί/ΣΣ, οι γνωστοί συστημικοί Ψευδο Αντιεξουσιαστές.

  Δεν τους βλέπεις στο πάίδειο μάχης Έλληνα, ας έχει επηρεαστεί η συνείδηση σου, σήκωσε το κεφάλι, άνοιξε το ματάκι και θα παριούσιαστεί μπροστά σου
  η σκηνή της παραλογίας:

  Σε ένα στρατόπεδο όλοι η βολεμένη πράκτορες της εταιρίας ελλάδος με όλα τα μέσα,
  από την άλλοι αφυπνισμένη που αμηνονται , συγχρόνως προστατεύουν και τους δικούς σου,

  και από πίσω προσπαθούν να ξυπνήσουν την θάλασσα τον συνελληνων πίσω από την φάλαγγα να συστρατευτούν πριν τους πάρει όλους ο χάρος.
  Αλλά αντιθέτως με την παθητικότητα της πλειοψηφείας αρχίσουν και τα κέντρα ξένων συμφερόντων και χλευάσουν την εύκολη κατάκτηση των πατρικών και μητρικών εδαφών.

  ΣΉΚΩ ΠΆΝΩ ΚΑΙ ΆΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΊΔΑ

...