Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών». Βάζουμε τώρα διόδια στην Εγνατία αλλά θα τα ξηλώσουμε αργότερα.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουμε τώρα διόδια στην Εγνατία αλλά θα τα ξηλώσουμε αργότερα

Στην περίπτωση που η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης δήλωσε πως θα ήταν «μαζί τους!».

Το παραπάνω σημείωσε ο κ. Μορφίδης σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βουλευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή.

«Είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα!

……………………………..

………………………………………

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1000€ ή ΜΟΝΟ 50€ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!

10/6/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/nomos-4444-2016-fek-234a-14-12-2016.html ……………………….. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ http://alfeiospotamos.gr/?p=27310

……………………………

Αφήστε μια απάντηση