Ιούν 052017
 
Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ( 30 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ) ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ…
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ”ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ” ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ…..
 • ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ , Η ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΠ’ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ … ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ , ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΔΕΝ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..
  ΚΟΙΝΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟΝ 298 Κ.Πολ.Δ.….
 • ΕΠΕΙΔΗ , Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΔΕΝ ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟΝ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘΕΝΑΝ ΕΞ  ΥΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν’ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΕΚΚΙΝΟΥΝ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΩΝ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΕΣ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΜΕΝΑ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ .
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ , ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ , ΕΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , Ή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.”
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΦΥΤΟ ΘΕΙΟΝ , ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΟΥΡΑΝΙΟΝ.
 • ΕΠΕΙΔΗ , Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ.
  -)(- -)(- -)(- -)(-

  2 Σχόλια to “Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( δικηγόρος): ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ… ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ”

 1. Aφού είναι δημόσιες οι προτάσεις γιατί δεν τις παρέχεται δημόσια στην ολότητα τους; Στο απόσπασμα που εμφανίζετε αναφέρεται (από την τράπεζα) ξεκάθαρα ότι η οφειλή εξακολουθεί να υφίσταται και όχι ότι ομολογούν σιωπηρώς την ενσταση εξοφλήσεως!Το αντίθετο. Γιατί λοιπόν μισή σελίδα από τις 30;

 2. ΝΟΜΟΣ 3691/05.08.2008. ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ , ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ , ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ , ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) , ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ , ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. https://alfeiospotamos.gr/?p=27725
  …………………
  ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ !!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΠΟΤΕ Η ΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.

...