Απρ 132014
 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ… ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ!!! ΠΩΣ;… ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
………………………………………………………………………….

thomsen555Μέχρι στιγμής ξέραμε για τους ράμπο του ΣΔΟΕ

Τα πράγματα όμως δείχνουν ότι δεν είναι οι μοναδικοί, οι οποίοι φροντίζουν για τη φορολογική μας… συμμόρφωση…

Κι αυτό γιατί τα κορίτσια του Πολ Τόμσεν είναι αμείλικτα.

Πρόκειται για μια ομάδα αυστηρά επιλεγμένη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία έχει αναλάβει ένα ρόλο όχι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Οι εντολές είναι σαφείς άλλωστε: «Συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα», όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά του.

Στη σύνθεση της ομάδας συμμετέχουν δύο κυρίες. Πρόκειται για την Αμερικανοκινέζα ΧούΤζιν και τη Γαλλίδα Μόργκαν Γκιλού. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Τόμας Στρόρι, ενώ μετέχουν οι εμπειρογνώμονες, Γουίλιαμ Κραντάλ, Κάρι Χουτάλα, Σβέιν Κρίστενσεν κα Μπάρι Ρουσέλ.

Επίσης οι Τζάνετ Μπάσινκ και Πιερ Βάντενμπεργκ από τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ένωσης και οι Φρανκ Βαν Ντρίεσε, Σεμπάστιαν Βάινζιερ και Κλοντ Γουέντλινγκ της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα και ειδικά από την Κινέζα, Χούι Τζιν προήλθε η…ιδέα ότι πρέπει να φορολογηθούν με ένα εφάπαξ ποσό τα αυτοκίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν παραδώσει τις πινακίδες.

Η ιδέα είναι χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο σκέφτονται οι κυρίες της συγκεκριμένης ομάδας.

Η ομάδα που τυπικά ονομάζεται Αποστολή Τεχνικής Βοήθειας στη Φορολογική Διοίκηση, Διεύθυνση Δημοσιονομικών Υποθέσεων έχει εγκατασταθεί μόνιμα σε ειδικά γραφεία του κτιρίου στην Καραγιώργη Σερβίας, στον 4ο και 5ο όροφο. 

Οι εντεταλμένοι της τρόικας μάλιστα έχουν καθημερινές συναντήσεις και συσκέψεις με διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα θέματα που θεωρούν ότι έχουν ενδιαφέρον.

http://sarantos-petropouli.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1469.html

………………………………………………………………

Ενημερωτικό φυλλάδιο

1376332_443891559065617_1989203910_n

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ, ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αίτηση αποδοχής

  One Response to “ΤΡΟΪΚΑ: «Συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα»”

  1. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι Επίτροποι ή αλλιώς Gauleiter της Κατοχής. Το ωραίο για το τωρινό καθεστώς είναι ότι τώρα δεν χρειάζεται να μετακινούν τάνκς, στρατό αεροπλάνα πλοία πυραύλους που κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά. Αρκεί να έχουν 1000-2000 προδότες σε μια χώρα και καταφέρνουν τα ίδια αποτελέσματα προβάλλοντας μέσω της τηλεόρασης τον εφιάλτη, κι έτσι υποτάσσουν τους λαούς με το τίποτα. Στην Ευρώπη του 2014. Ξυπνάτε αδέλφια. οι εικόνες δεν είναι πραγματικές που δείχνουν Είναι “προβολές στο πανί”. Ας τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα. Με την νομική απειλή. Τα Ψηφίσματα Ελλήνων είναι τα όπλα μας. Οι πένες με τις οποίες υπογράφουμε είναι οι σκανδάλες και το χέρι μας που υπογράφει η πυροδότηση του όπλου. Σταθερά τα χέρια, αδέρφια. Η μάχη είναι σε εξέλιξη…. Νικάμε αλλά χρειαζόμαστε να φτιάξουμε και μια νέα νοοτροπία, αυτή της προσωπικής ευθύνης. Αυτός είναι ο λόγος που και ο Λαμπράκης και ο Σώρρας και ο Γεωργατζάς και ο Βαλσαμάκης ξελαρυγγιάζονται να φωνάζουν: Ενωθείτε. Δεν γίνεται να σωθούμε χωρίς να αλλάξουμε νοοτροπία, χωρίς να σταματήσουμε να αφήνουμε τους “μπαμπάδες” πολιτικούς να κάνουν ό,τι θέλουν, επειδή μόνο και μόνο για να αποφύγουμε την ευθύνη της Ύπαρξής μας και των αποφάσεων για τη ζωή μας, τους δώσαμε την δική μας δύναμη απόφασης για το μέλλον μας. Αδέλφια χρειαζόμαστε να ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ. Λεφτά με τη σέσουλα υπάρχουν για να μας στηρίξουν. Αλλά αν εμείς δεν ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ, και να σωθούμε τώρα, προσωρινό θα είναι.

...