Ιαν 122017
 

ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ , ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ .

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ( Δικηγόρος )
ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ,
ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ”ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ”- ΣΤΗΝ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ”ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ” ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΟΜΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΚΙ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ:
ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΕΙΣΕΤΙ- Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ , ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΟΥ ΤΗΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????
ΤΙ ΣΑΣ ΚΩΛΥΕΙ ΑΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ??????
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ , ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ….
ΤΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ , ΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ , ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!

  One Response to “ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ”

 1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΔΕΙΤΕ !!!

  https://alfeiospotamos.gr/?p=22804

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΚΩΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…

  ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΟΥ ΤΗΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

  ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….

  ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ…

  ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ…

...