Οκτ 242016
 

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΕΣΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.

Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ «ΟΠΛΑ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ H ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΕΣΥ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  One Response to “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΕΣΥ” : ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ.”

...