Οκτ 072016
 

Screenshot-11

“ΝΟΜΙΖΟΥΝ” ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!! … “ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ” ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!

………………….

  5 Σχόλια to “ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ )”

 1. Νομίζω , δεν ξέρω, φόβος, γνώμη και παρόμοιες απόψεις και αλλά αισθήματα, ακούμε από τις κορυφές τον δικηγόρων.
  Πως και δεν τολμάει ένας εισαγγελέας δημόσιος να μιλήσει και να πράξει ;

  Ποτέ δεν ακούμε από αυτούς τους δήθεν επιστήμονες το γνωρίζω, πουθενά νομική δεσμευτικότητα, όλες οι δηλώσεις μάλλον υσχηρισμοί, στερούνται κάθε αντικειμενικής βάσης και σίγουρα όπως συνήθως δεν δίνουν λόγω για όποιον δήποτε κακόβουλο καταλογισμό. Είναι γαλαξίες μακριά από μια επιστημονική πραγματογνωμοσύνη. Μόνον τρομοκρατούν τον άνθρωπο !

  Το νομίζω είναι η καμουφλαρισμένη και δυστυχισμένη αδερφοί του πιστεύω.
  Ο παραλογισμός δεν έχει όρια, από την μια μας λέει ότι δεν ξέρει για την εκταση του κινήματος αλλά από την άλλοι θέλει να την κρίνει με κάποιες ένδειξης.
  Για τόσο ηλίθιους μας περνάνε αύτοι οι κύριοι.

  Εμείς θέλουμε συγκεκριμένες αποδείξεις κύριε για την μη τελεσιδικότητα της εντολής εξουσιοδότησης και για τους λογαριασμούς για αποπληρωμή τον ιδιωτικών και δημοσίων χρεών και όχι άλλες συμβουλές από δικηγόρους οποίη απλά εφαρμόζουν παράνομα εκτελεστικά διατάγματα χωρίς δημοκρατική-νομική βάσει και κατοχυρώνουν το τζίρο της εταιρίας hellenic republic A.E.

  Και έτσι παύουν τα τακτικά δικαστήρια. Τακτικά δικαστήρια υπάρχουν αποκλειστικά σε κυριαρχικά κράτη και όχι σε εταιρίες με παραμετρα όπως το παραγμένο κατά κεφαλήν εισόδημα για κάθε υπάλληλο και ολλές οι υπηρεσίες μετατρέπονται σε νομικές, εκτελιστικές και δικαστικές μονάδες ιδιωτικού χαρακτήρα για όφελος του χρηματοδότη δηλαδή το προσωπικό τον πιστωτών/τραπεζιτών.

  Ελάτε, ρε επιτέλους με τις εισαγγελικές διευρευνες και το ευρωπαϊκό η το διεθνής ένταλμα σύλληψης για τον κύριο Σώρρα ?

  Σιγά να μην τον εκδίδατε στο FBI εάν τον ζητούσαν. Το FBI νύχτα τον προφυλακίζουν για λόγους πλαστογραφιας αμερικανικών ομολόγων και για μισό δισεκκατομύριο.

...