Σεπ 062016
 

Screenshot-3Screenshot-1

Ελένη Κίτσου ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…..
ΕΕΕΕ.. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ….
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΑΥΤΑ ΕΜΠΕΔΩΘΗΚΑΝ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ , ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ , ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” , ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ….
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΥ , ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ…
ΕΠΙΣΗΣ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ.
ΑΔΕΛΦΙΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ….. ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ , ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!

……………..

Αλφειός: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ… Και για την πολιτική σκηνή ετοιμάζεται η οργάνωση του Α. Σώρρα … ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!Screenshot-2

🙂  😛  🙂  … ΑΝΤΙ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

Δ2863 10.05.2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

...