Ιούλ 202016
 

Screenshot-1

Vasilis Theodoropoulos ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ -ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” .

………………………………………

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ… ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 !!!
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!
ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ , ΜΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

…………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε εγκεκριμένος φορέας από τον Άρειο Πάγο αλλά και από τον Ο.Η.Ε. , Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους ο «Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.» Θα πάω σε κάθετη εθνοσυνέλευση. Και εκλογές να πάρω υπόσχομαι ότι θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Άρα λοιπόν δεν γλιτώνει κανένας και τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι. (18/3/2900 στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 90,5 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

  One Response to “ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.”

 1. Κάποια βοηθητικά στοιχεία για την ακρίβεια και κατανόηση των παραπάνω:

  1. Από το περιεχόμενο των αρχικών εγγράφων στα Αγγλικά, πιθανολογώ ότι η πηγή τους είναι προέλευσης ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση, η ημερομηνία 12/04/00 ερμηνεύεται ως 4 Δεκεμβρίου 2000 (και όχι 12 Απριλίου 2000 όπως ερμηνεύουμε στην Ευρώπη).

  2. Παρακαλώ προσέξτε ότι στο παραπάνω έγγραφο η ημερομηνία 12/04/00 χαρακτηρίζεται ως “ημερομηνία πιο πρόσφατης ενημέρωσης”. Αυτό σημαίνει ότι η αρχική καταχώρηση της εταιρίας “Ελληνική Δημοκρατία” ίσως να έχει γίνει και πριν από αυτή την ημερομηνία.

  3. Όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ κατηγοριοποιούνται με βάση το τύπο υπηρεσιών που προσφέρουν σε 2-3 τύπους εθνικών καταλόγων, ώστε να ξέρει ο καθένας τον προσανατολισμό μιας εταιρίας που ενδιαφέρεται να κάνει δουλειές μαζί της. Ένας τέτοιος κωδικός είναι ο κωδικός SIC (Standard Industrial Classification) που φαίνεται για κάθε εταιρία στο παραπάνω έγγραφο.
  Έτσι, για παράγειγμα: Το Υπουργείο Διακιοσύνης μας φαίνεται καταχωρημένο με κωδικό SIC 9222 που αντιστοιχεί σε υπηρεσίες Νομικού Συμβούλου και Εισαγγελέα (Legal Counsel and Prosecution), όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε με μια διαδικτυακή αναζήτηση.

  4. Όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ ενθαρρύνονται ισχυρά (σχεδόν εκβιαστικά) να καταχωρηθούν και σε μια ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών πιστοληψίας με όνομα Dun & Bradstreet ή D&B. Ο λόγος είναι ότι το δημόσιο των ΗΠΑ συνάπτει συμβάσεις με εταιρίες για έργα (όπως και στην Ελλάδα) και χρησιμοποιεί αυτό τον ιδιώτη για να κρίνει πιστοληπτικά κάθε υποψήφια εταιρία. Σαν αποτέλεσμα, η εταιρία D&B έχει οδηγηθεί να παίζει βασικό ρόλο για κάθε εταιρία που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, μια και κάθε εταιρία πρέπει τελικά να καταχωρείται στην D&B αφού η τελευταία έχει τη “σφραγίδα” αποδοχής του δημοσίου των ΗΠΑ (έτσι μπαίνουν οι επικυρίαρχοι στο παιχνίδι, που θά’λεγαν και πολλοί στο παρόν ιστολόγιο).
  Έκανα όλη την παραπάνω εισαγωγή για να εξηγήσω έναν άλλο κωδικό που βλέπετε σε κάθε εταιρία στο έγγραφο. Συγκεκριμένα, ο κωδικός DUNS είναι ο αριθμός καταχώρησης μιας εταιρίας με την D&B. Σάς ενδιαφέρει αυτός ο αριθμός; Ναι, γιατί πηγαίνοντας στη διεύθυνση
  http://www.dnb.com/duns-number/lookup.html
  μπορείτε να βρείτε πληροφορίες καταχώρησης με την D&B για κάθε εταιρία που έχει πάρει από την D&B έναν αριθμό DUNS! Για παράδειγμα, όταν πάτε στη διεύθυνση αυτή και κατεβείτε λίγο στη σελίδα, θα δείτε πεδία αναζήτησης εταιριών με βάση το όνομα ή τηλέφωνο. Δοκιμάστε να βάλετε στο πεδίο αναζήτησης Hellenic Republic για να δείτε πώς είναι καταχωρημένο το κράτος μας σαν εταιρία με την D&B…

  Αυτά τα ολίγα, έτσι για να κρατάμε μάτια και αυτιά ανοικτά.
  Τα δέοντα.

...