ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Screenshot-1

Vasilis Theodoropoulos ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ -ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” .

………………………………………

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ… ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 !!!
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!
ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ , ΜΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

…………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε εγκεκριμένος φορέας από τον Άρειο Πάγο αλλά και από τον Ο.Η.Ε. , Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους ο «Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.» Θα πάω σε κάθετη εθνοσυνέλευση. Και εκλογές να πάρω υπόσχομαι ότι θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Άρα λοιπόν δεν γλιτώνει κανένας και τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι. (18/3/2900 στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 90,5 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Αφήστε μια απάντηση