Μαΐ 132016
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΛΑΤΣΗ , ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

13238945_10207787497982807_4323532694392047863_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

……………………………………….

  86 Σχόλια to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΘΕΣΜΟΥΣ” : ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. (πέντε ώρες βίντεο 12/5/2900)”

  1. Τώρα εσείς πιστεύεται ότι με την ασεβή ρητορική και τους χαρακτηρισμούς που δημοσιεύετε θα σας πάρει στα σοβαρά ο λαός και θα σας στηρίξει;;;

    Όπως και να έχει, ακόμη κι αν πο προθέσεις σας είναι έντιμες κι αγνές (όπως διατείνεστε) θα πρέπει να καταφέρετε να πείσετε το σώμα των ψηφοφόρων να σας βέλει στη Βουλή προηγουμένως για να τον εκπροσωπήσετε!

    Αυτά τα οποία ισχυρίζεστε ότι μπορείτε να πράξετε, θα μπορούσατε να τα κάνετε ως πατριώτες και χωρίς να έχετε θέσεις στο Κοινοβούλιο. Αυτό το λέω επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για τα πολλά δις που έχετε για να αποπληρώσεοι τα χρέη της η Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιον λόγο δεν έχετε καταφέρει να πείσετε τον λαό να σας στηρίξει.

...