Απρ 152016
 

12969266_10207810620736087_2010138535_n

Πάνος Σώζος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ”

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΙΜΟ

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΏΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΥ.

ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΠΟ 29/4/2014 ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΥΨΟΥΣ 5,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ή ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΑ Ή ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ.

ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.

>> ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΠΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 2690/1999 ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ??

>> ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ??

>> ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ???

>> ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΟΣΩΝ ΄ΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΩΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ???

>> ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ?

>> ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ … ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ? Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ? Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ??

ΚΑΛΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΖΩΟΥ.

102911_emoji_071ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ??

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

————————————————————————————–

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

————————————————————————————– ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ “ΗΡΩ”, στις 19:00 όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία του δήμου μας, για να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους Πρόσφυγες, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Θα μιλήσει ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. ————————————————————————————- Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος φταίει για τη φτώχεια, την ανεργία, τους εξαθλιωμένους μισθούς και συντάξεις, τις υποβαθμισμένες, έως ανύπαρκτες, υποδομές στην υγεία και την πρόνοια. Ποιος φταίει για τη συνολική υποβάθμιση όλης της Δυτικής Αθήνας, για τις χαμένες ζωές με την πρώτη βροχή, για την εγκατάλειψη και των τελευταίων πνευμόνων πρασίνου. Γνωρίζουμε δηλαδή πολύ καλά ότι το κεφάλαιο, οι εκάστοτε κυβερνήσεις φταίνε για την αντιλαϊκή πολιτική που έχει καταδικάσει μεγάλο τμήμα των κατοίκων και στην Πετρούπολη στο να μη τα βγάζουν πέρα, να είναι με το πορτοφόλι αδειανό, να μετράμε από που θα κόψουμε κάθε φορά, για να μπορέσουμε στοιχειωδώς να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες τις δικές μας, των παιδιών και των εγγονιών μας.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ…..

……………………………………………………….

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

ΝΟΜΟΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

………………………………………………………..

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

! ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ… Αναπτυξιακή Μελέτη για το Δήμο Επιδαύρου Πελοποννήσου. Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.

………………………………………………………..

...