Απρ 122016
 

13015209_909276139171109_2326891231668057229_n

Ε.ΣΥ. ΒΥΡΩΝΟΣ , ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 180 & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ 97 ΒΥΡΩΝΑΣ , Τ.Κ 16232  ΑΦΜ 997394474 , ΤΗΛ 211 4009077 , ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΙΝ 6973064651 e-mail: esyvyrona@gmail.com

12993461_909276389171084_8252485224601454370_n

……………………………..

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  2 Σχόλια to “ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΥΡΩΝΟΣ ( ΑΘΗΝΑ ) ! ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;”

 1. Ο Ναζί παριστάνει τον αναρχικό για να ρίξει λάσπη στους μοναδικούς αντικαθεστωτικούς αγωνιστές της ελλάδος , και ο αναρχικός πιστεύει ότι ο Ναζισμός είναι ακροδεξιό και ο ίδιος βρίσκεται στην ακροαριστερή πλευρά. Αλλά κάνει λάθος, και πρέπει να διαβάσει για τον Nationalsozialismus(ΝΑΖΊ) .
  Οι κύριοι που μουντζουρώνουν εδώ τζάμια από καθαρούς δημοκράτες, κάτι, που ούτε ο Μαρξ, ούτε ο Ενγελς, ούτε ο Φιχτελ, Ηεγελ, Λένιν και σίγουρα όχι ο Τρότσκι και Στάλιν είταν , αλλά απεικονίζουν δεσπότες, τρομοκράτες, ρατσιστές(ο Τρότσκι είταν που και Ουτοπιστές ενός θεωρητικού κομμουνισμού/σοζιαλισμού(του 19. αιώνα δεν υπήρχε διαφορισμός σοζιαλισμού και κομμουνισμού).
  Το μοναδικό πρότυπο του Μαρξ είταν η δημοκρατία της ΗΠΑ με αντιπροσωπικό χαρακτήρα και η Ελβετία με τον καποδιστριακό τρόπο της συνέλευσης μιας άμεσης δημοκρατία.
  Αυτός προτίμησε να βασιστεί oikonomika εντελώς στον David Ricardo, και το μανιφέστο του δεν είταν τίποτα παραπάνω από ένα βίαιο σχέδιο τρομοκρατίας τον εύπορων και στην συνεχια την εξουσία του ενστίκτου.
  Ενώ η τότε δήθεν διανοούμενη ποτέ δεν στηριζόταν δημόσια σε μια κληρική βάση, οι 5 πράξεις του Μαρξιστικού μανιφέστο τον αποκαλύπτουν σαν έναν δογματισμενο τρομοκράτη, χωρίς την θέληση μιας ουσιαστικής δημοκρατίας σαν τον Καοτσκι. Βέβαια σε αυτών τον τον δημοκρατικό πυρήνα δεν στόχευε ούτε η Δημοκρατία της Bεϊμαρης ούτε ο Λένιν, όποιος συνεργαζόταν πιο πόλη με τον Τρομοκράτη Βλαγκοι.

  Η μοναδική διάφορα του Μαρξ με τον Βλαγκοί είναι τα μέσα της επανάστασης του κομμουνισμού. Ο Πρώτος τον θέλει με βία από τους εργάτες και ο άλλος, όπως προσπάθησε στο γρουπ του κομμουνισμού της παρίσης με μια χούφτα ιδεολόγων χωρίς την υποστήριξη της βάσης.
  Αλλά κανένας τους δεν σεβόταν δημοκρατικές συνθήκες και νόμους.

  Για να δασκαλεύσουμε τα παλικάρια που φαίνεται να μην γνωρίζουν ότι ο Ναζισμός είταν αριστερός και στηριζόταν στους εργάτες και ο Χίτλερ πολέμησε τους κομμουνιστές όπως την Λυξεμβούργ, οποία καυγαδίζε με τον Καυτσκι.
  Ο
  σοσιαλδημοκράτης λέγαν τους κομμουνιστές αριστερούς φασίστες, όπως και ο κομμουνιστής τον σοσιαλδημοκράτης.

  Ο Χίτλερ και το εθνικοσοσιαλιστικός, εργατικό κόμμα του (NSDAP) εκτός από τον περιοσισμό τον συνόρων αυτού του συστήματος δεν διέφερε από τον Σταλινισμό της σοβιετικής ένωσης, αλλά τα παλικάρια όπως ο Τρότζκι και ο Πάρβους είχαν αλλά σχέδια και όριζαν όλους τους μη-κομμουνιστές ρατσιστές. Ο Πάρβους έγινε πολεμιστής τον νεοτούρκων το 1910-1915 και παρακάτω ο Τρότσκι εδιξε μεγάλων ρατσισμό και μίσος απέναντι στους σλάβους γιατί δεν ήθελαν να πηθούν από τον διεθνή κομμουνισμό.
  Άραγε, όποιος δεν προπαγανδίζει τον κομμουνισμό, η τουλάχιστον το καθεστωτικό σύστημα τον επικιάρχων είναι ρατσιστής.

  Με αυτήν την παραλογία όλος ο πλανήτης εκτός της βοριά κορέα είναι ρατσιστές.

 2. Славянофильство, мессианизм отсталости, строило свою философию на том, что русский народ и его церковь насквозь демократичны, а официальная Россия — это немецкая бюрократия, насажденная Петром. Маркс заметил по этому поводу: “Ведь точно так же и тевтонские ослы сваливают деспотизм Фридриха II и т. д. на французов, как будто отсталые рабы не нуждаются всегда в цивилизованных рабах, чтобы пройти нужную выучку”. Это краткое замечание исчерпывает до дна не только старую философию славянофилов, но и новейшие откровения “расистов”.

  Εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία(1930) ορίζεται η λέξη ρατσιστής από τον Τρότσκι, όποιος για κάθε μη κομμουνιστή ζητούσε ton θάνατος. Και το έπραξε…, για ρε παλικάρια ποιος είταν ρατσιστής και μαζικός δολοφόνος με καριβώς το ίδιο σχέδιο ιδεολογίας, αφού ο Χίτλερ όπως και Στάλιν ήθελαν έναν περιορισμένο σοζιαλισμό, αλλά ο Τρότσκι με την βία και αιματηρές επαναστάσεις έναν διεθνή;

...