Μαρ 182016
 

 

  One Response to “Η Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”

 1. Ένας διάσημος οικονομολόγος, ο κυρίως Hans-Werner Sinn της γερμανίας μίλησε ανοιχτά για το μικρό ποσοστό τον λαθρομεταναστών, οποίη πραγματικά με της συνθήκες του ΟΗΕ και τον συμβάσεων του Σχένγεν και Δουβλίνο ορίζονται σαν πρόσφυγες. Οι υπόλοιπη είναι απλά λαθραίοι και επιδρομίες. Το ποσοστό μέχρι στιγμής είναι μόλις 0,7%. Δηλαδή ούτε ένας στους 100 μετανάστες δεν είναι πρόσφυγας.

  http://www.welt.de/wirtschaft/article151713703/Warum-geschlossene-Grenzen-auch-Freiheit-bedeuten.html

  Ότι το μεγάλο ποσοστό ούτε καν είναι πολιτικά διωκόμενοι, και αυτό ακριβώς ορίζει τον πρόσφυγα νομικά, το παρακολουθούμε σε όλη την ευρώπη καθημερινά. Που είναι οι χριστιανοί, οποίη φεύγουν από το ισλαμικό κράτος και τα μουσουλμανικά καθεστώτα;
  Θας σαs το πω. Από την τουρκία σίγουρα δεν περνάνε, γιατί από τα σύνορα της τουρκίας περνάνε μόνον οι στρατιώτες του ισλαμικού κράτος και τα αδέλφια τον τούρκων, οι πραγματική τούρκοι, οι τουρκμένη. Όποιος Αλεβίτης οι χριστιανός προσπάθη να περάσει από την συρία στην τουρκία τον πυροβολούν.
  Οι λίγη χριστιανή, που βρίσκουν τον δρόμο και φτάνουν την ευρώπη, παρενοχλούνται και απειλούνται από τους μουσουλμάνους.
  Οι διάφορες ασφάλειες τον ευρωπαϊκών χώρων εκτιμούν 20-40 χιλιάδες στρατιώτες και λιποτάκτες του ισλαμικού κράτος είδη μέσα στην ευρώπη.
  Όποιος δεν πιστεύει ότι μπήκαν με τον σκοπό και την εκπαίδευση ειδικών στρατιωτικών της ΝΑΤΟ και τους συμμάχους όπως την τουρκία και σαουδική αραβία , θέλω να δει αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε σε ένα συπερμάρκετ πριν από 5 μέρες σε μια πόλη της γερμανίας, στο ανόβερο.
  https://www.youtube.com/watch?v=d2APy_ld6LQ

  Ούτε κρύβουν ούτε στεναχωριούνται κάποιος να φωνάξη την αστυνομία. Φαίνεται ότι ανενόχλητα από κυβέρνησης και ασφάλειες θα φέρουν τον πόλεμο στην ευρώπη, και επιδει δεν μπορούν να βάλουν της χώρες της ευρώπης να πολεμούν όπως στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, οι γνωστοί τραπεζίτες με την εισβολεί φέρνουν έναν, όπως λένε αuτοί έναν ασυμμετρικό πόλεμο στην ευρώπη. Οι τρομοκρατεια και η εισβολεί ενός τρομοκρατικού στρατού μουσουλμανικής ιδεολογίας και την οργάνωση και χρηματοδότηση από την δύση και διάφορα NGO του κυρίου Σορός είναι ένας πολεμικός πυρήνας.

  http://www.oe24.at/welt/Immer-mehr-Tuerken-kaufen-sich-syrische-Kinderbraeute/227379717

  Σε όλη την ευρώπη το τραπεζικό καθεστώς με της μαριονέττες της πολιτικής σκηνής στοχεύει την αναμίξει μουσουλμάνων και ευρωπαίων. Εμείς μάθαμε ότι η θα υπάρξει ελευθερία του ελληνικού πνεύματος, η μια βάρβαρη νοοτροπία της αραβίας και μογγολικών φίλων. Το σκοτάδι από την δύση και της ανατολής και του νότου συνεργάζονται ομαδικά.
  Εδώ η δήθεν καλή τούρκοι που μας λένε ότι έχουν φιλοξένηση 2,8 εκκ. σύριους. Όλα χωρίς στιχεια βέβαια. Εδώ μια γνωστοί αυστριακή εφημερίδα τη μας λέει ;
  http://www.oe24.at/welt/Immer-mehr-Tuerken-kaufen-sich-syrische-Kinderbraeute/227379717
  Όπως τα ζήσανε έλληνες για αιώνες στο πετσί τους. Ο τούρκος γεμίζει το χαρέμι του με γυναίκες ξένων χώρων και φίλων. εδώ ιδαίτερα τα παιδιά της συρίας. Και όποιος δεν το πιστεύει, τη είπε η κυρία Ερτογάν.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/emine-erdogan-preist-harem-und-erntet-kritik-a-1081535.html

  Μιλάει ανοιχτά και δημόσια για την οθωμανική αυτοκρατορία και τα πλειονεκτήματα ενός χαρέμι. Ρε έλληνες, πρέπει να μας πούνε οι πολιτική στα ισα ότι ήρθε η ώρα να μας κάνουν ξανά σκλάβους τον μογγόλων, με βοηθια τον δυτικών και ζιονιστικών δυνάμεων;
  Σε όλη την ευρώπη το τραπεζικό καθεστώς με της μαριονέττες της πολιτικής σκηνής στοχεύει την αναμίξει μουσουλμάνων και ευρωπαίων. Εμείς μάθαμε ότι η θα υπάρξει ελευθερία του ελληνικού πνεύματος, η μια βάρβαρη νοοτροπία της αραβίας και μογγολικών φίλων. Το σκοτάδι από την δύση και της ανατολής και του νότου συνεργάζονται ομαδικά.
  Τα μοτίβα είναι γνωστά. Ο μοναδικός αντίπαλος είναι ο στρατός της ρωσσίας, μειονότητες της ασίας, οποίες δεν χωρούν στα σχέδια τον αμερικανών και ισραηλινών, και η πολιτική/πολιτιστικοί αντίσταση στα ευρωπαϊκά κράτη. Όπως πολεμούν την ΕΣΎ , σαν μοναδική διέξοδο από το καθεστώς στην ελλάδα , έτσι πολεμούνται σε όλα τα επίπεδα κινήσεις και οργανώσεις σε άλλες χώρες της ευρώπης , οποίες αποκάλυψαν αυτές της σκοτεινές δυνάμεις και τους επικυρίαρχους τους. Έχουν θυσιαστεί και πεθάνει πόλη αυστηρή πολεμιστές, οποίη προσπάθησαν να αποκαλύψουν τα συνδικάτα του καπιταλισμού. Όσο θα κερδίζει έδαφος η ΕΣΎ, τόσο ποιο δυνατά θα χτυπούν με τους υπηρέτες, τους γνωστούς εiσαγγελείς, πολιτικούς, δημόσιους υπαλλήλους, κληρικούς και δημοσιοχαμένους.

  Θέλω να πω, ότι και γάλλοι και γερμανοί εισαγγελείς και δικαστές έχουν δολοφονηθεί επιδει δεν συμφωνούσαν και δεν συνεργαζόταν με τους επικυρίαρχους.
  Στην ελλάδα δεν βλέπω να αντιστέκεται κάποιο νομικό σώμα, ενώ ομόφωνα θα είχαν την δύναμη, να μας αποδείξουν τουλάχιστον από την πίσω πόρτα, ότι είναι μαζί μας.

...