Φεβ 252016
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ  Γ.Γ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  Ε.ΣΥ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΙΡΑΚ ΚΛΠ.

ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Β΄Π.Π ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 30.000.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ , Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΑΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ  ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …… ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

  One Response to “B.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!”

 1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3297317/Swedish-Foreign-Minister-claims-country-facing-collapse-mass-influx-refugees.html

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#/media/File:Rape_rate_per_100,000_-_country_comparison_-_United_Nations_2012.png

  http://www.cbn.com/cbnnews/world/2011/august/culture-crisis-norway-tackles-muslim-immigration-/?mobile=false

  http://en.europenews.dk/Islamic-Sweden-is-now-the-worlds-second-largest-rape-capital-with-a-1-472-increase-in-rapes-89947.html

  https://www.youtube.com/watch?v=0DHTf7AFSZA

  εδώ η σουηδικη υπουργός εξωτερικών Wallstrom , οποία νωρίτερα είταν στην ευρωπαϊκή κομμισσιον αλλά και στα ηνωμένα έθνη ειδικής απoσταλείς για βιασμούς σε περιοχές συγκρούσεων, γέλλοντας οτάν ένας δημοσιογράφος την αντιμετώπισε για τον τεράστιο βαθμό βιασμών σουηδικών γυναικών και παιδιών από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην σουηδία.(λεπτό 10:10)

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.668/former-swedish-minister-of-finance-sweden-will-become-like-africa.html

  ο πρώην υπουργός εξωτερικών to 2013 εκφράσει την θελήσει του η σούίδια να μοιάσει αφρική και σε 10 χρονια όλη η ευρώπη να έχει διαμορφώθη από τους μεταναστές στην ευρώπη και να είναι πιο επιτυχημένη.

  Η σουηδία μια από της πιο ευημερης και ασφαλείς κράτη στον κόσμο μέσα σε λίγες δεκαετίες μεταναστών μουσουλμάνων μεταμορφώθηκε σε χώρα ανασφάλειας και η αστυνομικές δυνάμεις έχουν παρατηση υποχρεωτικά πολλές περιοχές σε πόλης, οποίες εδώ και χρόνια ελέγχονται πλήρως από μουσουλμάνους εγκληματίες. Δρομή είναι μπλοκαρισμένη από αυτοκίνητα, δεν επιτρέπουν την διαμετακόμιση του αστικού. Σε 52 περιοχές δεν υπάρχει καν ελέχος της κατάστασης .

  Έλληνες και ευρωπαίοι, αυτή η ζιονιστές είναι σε αποστολή.
  Θέλουν να διαλύσουν την ευρόπη σε όλες της διαστάσεις. Η Σούίδια όπως λέει και η πρόγνωση τον ΟΗΕ σε 10-15 χρόνια θα μετατραπεί σε τριτοκοσμική χώρα ενώ είδη έπεσε όπως λένε ασφαλιστικές αρχές και πολιτική. Το σχέδιο τους αυτό είταν και θα είναι.

  Εδώ η τσόλα και επίτροπος της ευρωπαϊκής επιτροπής, η ψευδο σουηδέζα Mallström(άλλη εβραία ) συνηγορη την λογοκρισία στο ίντερνετ όταν στρέφονται πολίτες κατά το καθεστώς και παρακωτό δεν έκρυψε για ποιον εργάζεται. Είναι τα καλά παιδιά όπως ο Rothchild και όλα τα αλλά λόμπυ. Υποστηρίζει και διαφημίζει το ΤΤIP, και ξεκάθαρα ομολόγησε ότι δεν εκπροσωπεί τους ευρωπαϊκούς λαούς και δεν εκλέχτηκε από αυτούς. Και αυτή βέβαια νωρίτερα προπαγάνδιζε την μαζική μετανάστευση από χώρες οποίες ζουν στον μεσαίωνα ακόμα.

  http://new.euro-med.dk/20151014-eu-commissioner-malmstrom-on-ttip-oppostion-i-do-not-take-my-mandate-from-the-european-people-study-eu-commissioners-take-mandate-from-profitable-corporate-lobbies.php

  90% από αυτούς τους μετανάστες και λαθρο τους ταείζουμε και θα τους ταείζουμε για δεκαετίες μέχρι την έκρηξη τον ταμείων όλων τον ευρωπαεικόν χώρων. Και η τραπεζίτες μαζί με το πεντάγωνο γελάνε πόσο εύκολα με τους πράκτορες στα ΜΜΕ και τα κόμματα διαλεισαν μια ολόκληρη ειπηρό σε μια δεκαετία μετά από την τεχνητή κρίση τον τραπεζιτών το 2007, οποία EUROPA είναι και είταν πόλη πιο ισχυρή από την ΗΠΑ, τουλάχιστον οικονομικά .

  προς το παρόν 75-80% τον αποδεκτών κοινωνικής πρόνοιας σε όλοι την ευρώπη είναι ήδη μουσουλμανη. Στην κολωνία κρυφά ένας αστυνομικός ομολόγησε σε μια δημοσιογράφος ότι και πριν την μαζική μετανάστευση, 70-80% τον βιασμών γυναικών και ενηλίκων διαπράχθηκε από τούρκους στην γερμανία . Η δική μας ιστορία είναι πλούτη από τον «πολιτισμό» αυτών τον οριενταλιστικών χώρων.
  Όποιος τολμά να μιλήσει για τα γεγονότα δυσφημίζεται από τα ΜΜΕ. Κρύβουν τα πάντα, έλληνα, ξύπνα, για να μην ξαναζησουμαι πεδομασώματα, σκλαβιά τον γυναικών μας από σουλτάνους και άλλους βαρβάρους.

  Έχω πολλά αλλά στοιχεία και άρθρα από θεσμούς και εφημερίδων που στηρίζουν αυτό το σχέδιο της εξολόθρευσης τον ευρωπαϊκών χώρων μέσω της λαθρομετανάστευσης.
  παρανέργειακά υδατουν μυστικές υπηρεσίες και πεντάγωνο την ευρώπη με djihadistes, Taliban k.a.

...