ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΚΩΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ Δ. ΕΥΡΩΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ (Βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ

ΣΠΑΡΤΗ 15-02-2016
Ο Λάκωνας αγρότης Κώστας Σαραντάκος εκπρόσωπος μπλόκου αγροτών Δ.Ευρώτα , μιλάει για το μπλόκο του Χαιδαρίου στους Πελοποννήσιους… καταγγέλλει τους Χρυσαυγίτες του Μπούκουρα για στημένο περιστατικό με το περιπολικό, τον Μπούτα για φιέστες και καρναβάλια, και τη φίμωση των Πελοποννήσιων στη συγκέντρωση του Συντάγματος ονομάζοντας το ΠΑΜΕ… Χρυσαυγίτες της Αριστεράς!

Στεφανος Βασιλειου
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΩΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ….. ΠΩΣ ΛΕΜΕ 3 ΣΕ 1 ……. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΤΗΝΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ  Ε.ΣΥ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση