Φεβ 042016
 

  5 Σχόλια to “4/2/2900 O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!( Βίντεο)”

 1. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ…ΦΩΝΑΖΕ ΕΣΥ ΖΗΤΩ.!!

  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ..

  ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΦΩΣ Η ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…

  ΔΙΑΛΕΞΤΕ..!!!

 2. έναν προδότη βρήκαν τα κομματόσκυλα για να μας αρχίσει της ψευτοκαταγγέλειες του Μπoμπολα . Φαινόταν βάλτος, εγώ πάντως περίμενα από τον Ρινό μαζί με τον μεγάλο δημοσιογράφο του ζούγλα.gr που ερωτούσε την Ελένη Κίτσου να πάρει ένα τηλέφωνο άμεσα τον υπουργό οικονομίας, τον κύριο Jacob Lew, και να τον ρωτήσει για τα παγκόσμια ταμεία και εάν είναι υπαρκτά, όπως ασκούσαν τότε με τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου σε μια σκηνοθεσία διαστρεβλωτικού χαρακτήρα και ρώτησαν στο department of treasury το προσωπικό για τα ομόλογα.
  Για ας πάρω και εγώ τώρα τον Τσακαλώτο τηλέφωνο να με ενημέρωση ποια πόσα τον ιδιωτικών δανειστών έχουν ξεπληρωθεί και με ποια ομόλογα.

  Εδώ κρατικά κανάλια στην ισπανία και ιρλανδία προσπάθησαν να πιέσουν υπουργούς να ομολογήσουν για τους πιστωτές τον δανείων, και ποιες τράπεζες χρηματοδoτούνται με τα Μνημόνια και τα νέα δάνεια που επιβαραίνουν τα δημόσια ταμεία. Αλλά κανένας δεν μιλούσε, απλά λέγανε ότι οι τράπεζες είναι συστημικές και απαραίτητες για το σύστημα και πρέπει να της ανακεφαλοποιήσουν οι κυβερνήσεις της ευρώπης. Μερική υπάλληλοι τον τραπεζών κρυφά έδωσαν στοιχεία…

...