Φεβ 012016
 

  One Response to “Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ 87.6 30/1/2900/”

 1. το ύφος και οι στάσης τον ψευδο δημοσιογράφων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με αηδιάζει. Δήθεν μετά από 2-3 χρόνια ξαφνικά ξανά ακούμε από τον Σώρρα και τον συναδέλφων του. Δηλαδή, ανάμεσα του 2012 μέχρι το 2016 δεν άκουσαν τίποτα για της κινήσεις, αλλά τυχαία άκουσαν για της ψεύτικες και μη επίσημες καταγγέλειες τον δημοσιογραφικών συναδέλφων και για τη μηνύσει του μεγάλου υπουργού Γεωργιάδη

  Εκπληκτικά τώρα, που αντιλαμβάνονται ότι θα αποκαλυφθούν όλες οι κινήσεις θολώσεις της πραγματικότητας και διαστρεύλωσης για τον στόχο τον κομμάτων και κυβερνήσεων τον θυμήθηκαν.
  θα αφήσεις ο συνελληνας να ορίσει την καταστάσει στο διαχηριστικό επίπεδο τον κομμάτων με ρεαλιστική ονομασίa.
  Ναι, είναι καθεστωτικές δυναστείες ξένων συμφερόντων. Το στιλ του κυρίου παριουσιαστεί παρόμοια με πόλους κομματάνθρωπους διαστρευλωτικό, αντιεπαγγελματικό και στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε δημοκρατικής τάξης.

  Γιατί για 3 χρόνια κανείς δημοσιογράφος δεν ερεύνησε στα υπουργεία και στα κόμματα, τι έχουν να πουν για προσφορές του Σωρρα μετά την αθωώσει του κυρίου

  Όλοι ακολούθησαν όπως τα κόμματα την στρατηγική της σιωπής του θέματος. Τώρα καλούν τα μέλη της ΕΣΎ, για να διασφαλίσουν μετά μιας μέρα με την μέρα πιο πιθανής εθνοσυνέλευσης και την εξορία τον πρακτόρων της πολιτικής κάστας να μην τους χτυπήσουμε την πόρτα.
  Και της ανόητες ερωτήσεις μορφής: Γιατί δεν τα παίρνουν τα χρήματα; Η ελλάδα έχει τόσα χρήματα ;

  Και όχι κύριε, άντε να μην πω τη επάγγελμα έχει, η ελλάδα δεν δανείζεται με 0,5%.
  Τα δάνεια αρχίσουν από 2,5% και φτάνουν τα 15%, σε ένα ανύπαρκτο χρέος.
  Για τον τόκο έχουν μιλήσει γερμανοί βουλευτές, ποιος ο λόγος να πούνε για υψηλό τόκο.
  Η γερμανία με βάση γερμανών οικονομολόγων από το 2010 έως 2015 λόγου τον μνημονιον και χαμηλών τόκων(0,5 και χαμηλότερα μέσα KfW και κεντρική τράπεζα ) κέρδισε 120 δις €. Μόνο το γερμανικό δημόσιο και η κεντρική τράπεζα. Για της ιδιωτικές τράπεζες της γαλλίας και γερμανίας καλύτερη να μην μιλήσουμε(πόλη περισσότερα).
  Και σιγά να μην κάνουν έρευνα για το θέμα, όπως έκαναν και της προηγούμενες φορές. Αφού κάθε φορά ρωτάνε τα ίδια αλλά θυμούνται τον χλευασμό ton ΜΜΕ.
  Και σιγά να μην αγγίξουν κανέναν κομματάρχη, τραπεζίτη η βουλευτή.
  Και όχι κύριε δεν θα σας ξεχάσουμε, πως προσβέλνεται της δικαστικές αποφάσεις και πως χτυπάτε ποντες, και αναμείξετε για παράδειγμα της παρανομίες του Χάζαροu Σόρρος με τον έλληνα Σώρρα.

  Τη στο διάβολο πάθατε. όλοι σας εισατε τόσο πλούσιοι και άνετα να μην ενδιαφέρεσται για το θέμα;

  Και πάλι, δεν πρέπει να πιστέψουν οι συνέλληνες, εσείς έχετε την υποχρεώσει για δημοσιογραφικές έρευνες σε ένα τέτοιο θέμα τεράστιας σημασίας. Γιατί δεν καλείται έναν εισαγγελέα στην εκπομπή, οι βουλευτή να μας απάντηση για τα έγγραφα, τα εξώδικα και της προσφορές του Φορέα της ΕΣΎ ; EEE;

  Ναι, κύριε δημ. το καθεστώς θα το ονομάσουμε καθεστώς, την δικτατορία τον καπιταλιστικών σοζιαλιστών Τραπεζοσυνδικάτων της ΗΠΑ και της ευρώπης θα της ονομάσουμε τραπεζοκρατία.
  Σίγουρα τα μέλη της ΕΣΎ όπως την προηγούμενη φορά θα περιμένουn μόνο 2-3 χρονάκια για να αναλύσουμε και δώσουμε ξανά πληροφορίες για την ανακούφιση του λαού.
  Ρε συνέλληνες, δεν θυμωνετε; Τους αφήνεται να σας αποθαρρύνουν και παρά να χτυπάτε πόρτες από δημάρχους, εισαγγελείς και δημοσιογραφικές πόρνες σας τρώει η κατάθλιψη;
  Δεν θα παλεψεται; ΟΙ συνέλληνες στήσανε πυρήνες σε όλη την ελλάδα. Γιατί δεν ενεργείτε; Να δούμε πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα; Γιατί τους αφήνεται χρόνο για να σκεφτούν πως θα γλιτώσουν;

...