Δεκ 202015
 

11169637_140487269653706_4333129543682582319_oΝικη Σιμογλου ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ – Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ………………….……ΠΕΡΙ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Π.Α.Μ.Ε :

Γιάννης Καλογερόπουλος  Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΚΡΕΥ ΣΚΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΗΤΑΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ JP MORGAN !
KAI ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ . . . ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;
ΠΟΙΟΣ …. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ … ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ … ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ JP MORGAN .
. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ; .. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ;
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ;;; .. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;;;… ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ … ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ …
.. ΕΝΩ ΛΑΛΙΣΤΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ !
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ … ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 1944 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ 98–99 ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ;
. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 980.000 ΕΥΡΩ ΦΥΛΑΧΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΛΛΙΑΣ ;
ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !
ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΔΕΛΤΑΣ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ [ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ] ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ !
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ — ΜΕΤΟΧΗ– ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ … ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ – ΜΕΤΟΧΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ !
ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ … Η ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ … Η ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΤΕ !
ΚΑΙ Ο ΦΕΡΩΝ [ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ] ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ !
ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ … ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ … ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΙΣΧΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ … ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ … Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ . . ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ !!!
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ !
ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ … ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;;; .. ΟΧΙ .. ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ !!!
ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 1932 Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% ΕΤΗΣΙΩΣ !
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ … Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΤΟΚΑ ΑΠΟ 1– 1– 1933 !
ΤΕΛΟΣ ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ! ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ !
ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ! ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ !
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ [ η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ] Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ [ η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ .. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ] !
ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ !
ΤΟ 1922 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1919 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ [ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ] ΕΩΣ ΤΟ 1922 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… ΚΑΙ …ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ! ΤΟ 1904 ΚΑΙ ΤΟ 1910 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ . . . 280 .000 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ η 280 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟ 1910 !
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ !
ΤΟ 1926 ΙΔΡΥΟΥΝ[ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ] ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …. ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ! .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠHΣΕΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕΙ !
ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1926 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ . ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ….. ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΤΟ 1932 ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …. ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;;;;
ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝ@@@Α ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ … ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ 1932 .. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ … ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΕΩΣ ΤΟ 1932 ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1932 !
ΤΗΝ 1 — 1– 1933 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ … 1160 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ !
ΧΙΛΙΟΙ ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ .. ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ !!!! …. ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟ 1933 ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7% !
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 1933 ΚΑΝΕΙ …….. ΠΤΩΧΕΥΣΗ [ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ]. !
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΟΥΠΕΡ !
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΤΙΣ 4 — ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1936 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1936 ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΡΗ ΤΟΥ 1940 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ Β ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΗΣ JP MORGAN ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!… ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΟΛΟΙ … ΟΛΟΙ ! ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ! ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ …. ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ .. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ … ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ .
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ 1ΔΙΣ 175 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2013 !
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!

  5 Σχόλια to “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ … (Γ)ΚΑΖΑΚΗ: ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ … ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ !”

 1. Απριλίου 8, 2012 στις 3:37 πμ
  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ taxalia
  Βάλαμε επίτηδες ολόκληρο το κείμενό του, ώστε να μην κλαίγονται ορισμένοι πως τάχα «απομονώνουμε» συγκεκριμένες φράσεις: Δεν μας ενδιαφέρουν τα όσα γράφει για τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά επικεντρωνόμαστε στις θέσεις του Καζάκη για το κρίσιμο ζήτημα των Σκοπίων.
  Όπως βλέπουμε, αποκαλεί «μακεδονικές εθνότητες» (!!!) εκτός από τους Έλληνες, τους Βουλγαροσλάβους, τους Τούρκους, τους Εβραίους κλπ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ πως Μακεδόνες ονομάζονται απλά όσοι…κατοικούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όσοι έχουν ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  Το χειρότερο: Η μαρξιστική του (παρα)παιδεία τον κάνει να μιλάει μόνο για…λαούς και «ιμπεριαλιστές», ξεχνώντας ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!
  Όχι «κύριε»! Δεν σας τα είπανε καλά! Το ότι όντως τα Σκόπια και άλλα κράτη της περιοχής ελέγχονται απολύτως από το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο (τον δεύτερο όρο δεν έχετε τολμήσει ποτέ να τον αναφέρετε, παρά μιλάτε για…ιμπεριαλισμούς!), δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει που οι γυφτοσκοπιανοί καπηλεύονται την Ιστορία μας!
  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, «εθνοσωτήρα» Καζάκη!

  Ούτε είναι πράκτορας (!!!) όποιος θέτει το θέμα ΠΡΩΤΑ στην Εθνική του διάσταση και μετά στην…προλετάρια, όπως κάνετε εσείς και οι σύντροφοί σας, που χάρη σε αυτήν ακριβώς την «θέση» ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!
  Είτε σας αρέσει είτε όχι, Μακεδόνες μπορούν να ονομάζονται ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και ναι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
  Όλα τ’ άλλα, είναι για αφελείς και ανιστόρητους!
  Πηγή: taxalia

 2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ
  ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

  ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ
  ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ
  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ
  ΜΕΝΟΥΝ…
  ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

  Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
  Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε
  τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
  Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους
  κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

  Απο το
  64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ
  να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι
  Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..
  http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

 3. Τερμα βλάκας ο Καζακης.Η μαλλον όχι βλακας…βλακες αυτοι που τον ακουνε,αυτος ξερει τι κανει

  Δηλαδη αν ο Καζακης πουλησει το σπιτι και το οικοπεδο λιγο πριν πεθανει…και παω και το αγοράσω εγώ.Εχω το δικαιωμα να είμαι Καζακης.Θα λεω ότι είμαι συγγενης του Καζακη,έχω ”αίματα” Καζακη.Καποιοι αμερικανοι που ”αγορασανε” γη απο Ινδιανους αυτοαποκαλουνται Ινδιανοι επειδη κατοικουν στην γη των πρώτων?

  ε ρε τι σου ειναι η προπαγανδα…

 4. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 5. GIA SAS SINELINES EINAI KOURASIKO STA MATIA TO MPLE FONTO . ASPRO ME MAYRA GRAMATA EINAI PIO TSEKOURASTO ( GNOMIMOU ) EFHARISTO
  5

...