Έτσι λειτουργεί το οικονομικό μας μοντελάκι… ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Money_Black_Hole

Μιλτιάδης Αναστασιάδης Έτσι λειτουργεί το οικονομικό μας μοντελάκι…
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙΣ.
Τα χρέη μας γίνονται πλούτος αυτών που απεργάζονται την δουλεία μας και των εκτελεστικών τους οργάνων (θησαυροφύλακες, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί και τα υπόλοιπα τεκτονικά ζώα τους). Με τα ίδια μας χρέη μας ξαναδανείζουν και έτσι χρωστάμε όλο και περισσότερο αέρα κοπανιστό εις τον αιώνα τον άπαντα αμήν… και εμείς βάζουμε και την υπογραφή μας… απύθμενη άγνοια… Όχι πια όμως, τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι έχεις εξαπατηθεί. Αν δεν γνωρίζεις, ΔΕΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ, ΜΑΘΕ.

ΤΑ ΛΙΓΑ Ή ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ) ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΔΙΚΑ ΣΟΥ”, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ. ΤΟΣΟ “ΔΙΚΑ ΣΟΥ” ΕΙΝΑΙ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΛΟΥΤΟ) ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ “ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ”.

Τα χρέη τα δημιουργήσαμε επειδή τα έχουμε αποδεχθεί. Δεν χρωστάς τίποτα συνέλληνα, όλα δικά σου είναι και όσα κέρδη και περιουσίες έχουν όλοι όσοι διατείνονται για αφεντάδες σου είναι κι αυτά δικά σου, άρα αυτοί σου χρωστούν διότι δεν έχουν ποτέ εργαστεί πραγματικά, κι αν έχουν, δεν εργάστηκαν ποτέ περισσότερο από εσένα, άρα αυτοί σου χρωστούν και όχι εσύ.

Η διαπίστωση έγινε. Το πρόβλημα το ζούμε. Ο καιρός να το λύσουμε ήρθε. ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΜΕΙΣ! Γιατί όποιος το λύσει γίνεται και αφεντικό-κύριος του εαυτού του, άρα αν δεν το λύσουμε εμείς δεν θα γίνουμε αυτό που κανονικά ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε, δηλαδή κυρίαρχοι, κύριοι του εαυτού μας, της οικογένειάς μας, του έθνους μας, του πλανήτη μας.

Με το καθεστωτικό σύστημα που έχουν φτιάξει, ταίζουν τα σκυλιά τους, σκυλιά πολλών αποχρώσεων, όπως και τα πρόβατα που τα ακολουθούν. Αυτά τα σκυλιά θα γαυγίζουν ή και θα δαγκώνουν μέχρι το τέλος τους και τα πρόβατα που τα ακολουθούν είναι πρόθυμα να γίνουν και σκυλιά στην θέση των σκυλιών. Δεν έχει νόημα να αντιπαρατιθέμεθα με σκυλιά και πρόβατα. Επίθεση στο καθεστωτικό σύστημα το ίδιο και ό,τι σου πήρε το κάνεις πάλι δικό σου, των παιδιών σου και του έθνους σου. Τα σκυλιά και τα πρόβατα αναγκαστικά θα γίνουν άνθρωποι, κι αν επιμείνουν και θέλουν οπωσδήποτε αφεντικά και δεν γίνουν δεν πειράζει, θα έχουμε χώρο να δουλέψουν καί τα σκυλιά καί τα πρόβατα, για τα νέα τους αφεντικά, την οικογένειά τους, τα αδέρφια τους, τα παιδιά τους και θα δώσουν και την ψυχή τους γι αυτά, και τα τέκνα τους θα ζήσουν ως άνθρωποι για να παραμείνουν άνθρωποι.

Οι πανάρχαιοι πρόγονοί μας, μας άφησαν ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ με τις οποίες -όλες μαζί ταυτόχρονα- λειτουργεί το Σύμπαν μας. Τηρώντας αυτές -και είναι εύκολο διότι με αυτές γεννηθήκαμε- η δημιουργία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι απλά μία αυτόματη διαδικασία. Βάζουμε τις Αξίες μας μπροστά και τις αφήνουμε να παράγουν. Το πρώτο πράγμα που θα παραχθεί είναι η Δημοκρατία που τόσα ακούσαμε και ποτέ δεν είδαμε.

ΛΟΓΙΚΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΡΕΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΙΣΟΤΗΣ
ΑΦΘΟΝΙΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΑΡΜΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΙΑ
ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ

………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ…

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ 65/28-6-2015 ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !

Αφήστε μια απάντηση