Νοέ 302015
 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Vasilis Theodoropoulos ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ….
==========================================================

 

ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ.

ΥΨΙΣΤΕ ΜΥΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ- ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΙΜΗΣΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ-ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΨΥΧΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ.

ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Η ΜΥΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΝΟΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΦΡΑΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ .

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ .

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ , ΝΑ ΣΦΑΓΙΣΤΕΙ , ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…..

ΓΕΝΟΙΤΟ.!!!!!!!12239917_425765017629668_8661520658854703313_n

12279208_425765067629663_3565669491219095831_n

…………………………..

Ο ηρωϊκός δείπνος των Ελλήνων

11.5.08+071

ΛΕΩΝΙΔΑΣ-Ο-ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ-ΤΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ

  2 Σχόλια to “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ”

 1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ+ΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ(ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΔΩΚΕ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ)ΘΑ’ΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ….
  ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΓΑΙΑΣ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ “ΘΕΟΔΩΡΟΣ=ΘΕΟΥ ΔΩΡΟΝ ΛΥΚΟΚΟΤΡΩΝΗΣ=ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” Ο ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ/ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΩΡΕ!

  ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΒΡΟΝΤΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟ “ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ/ΕΣΧΑΤΩΝ”.ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΜΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΟΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
  ΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΥΚΟΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ=ΛΑ+ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ,ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΘΕΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ….ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΘΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ,ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΥΛΑΞ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΤΟΥ.
  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΛΗ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ/ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΗΓΟ/ΣΟΦΗ/ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ ΓΟΡΓΩ!
  ΓΟΡΓΑ ΘΕ Ν’ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΤΥΡΤΑΙΟΣ Ο ΑΡΧΕΜΒΡΟΤΟΥ.

  ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ ‘Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΟ.

  ‘Η ΚΑΙΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΗΡΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΙΛΕΣ ΔΙΑΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ‘Η ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ’ΝΑΙ. ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΑ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ…..”ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ”.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΑΕΝΑΗ ΠΗΓΗ.ΑΠ’ΟΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΔΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ Ω!ΠΑΙΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΕΣ!ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΨΥΧΩΝ!

  ΥΣ.
  ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΕΡΩΝ ΑΙΜΑ ΜΕ ΙΧΩΡ ΘΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΧΙ ΠΟ-ΤΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ/ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΣΤΙΚΩΘΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’.

...