Νοέ 202015
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Αλφειός: ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ , ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ … ΠΟΡΕΙΑΣ ( ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ) …ΛΑΡΙΣΑ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ … ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΝ , ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ , ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ…

ΤΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ …

ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ …12239488_10205669299077138_8150105260608463875_n

ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩΝ… “γιατί ρε παιδιά σπάνε μόνο τα γραφεία των Ελλήνων ;;; Πως και δεν σπάνε τα γραφεία των κομμάτων ;;; Όλων των κομμάτων ;;; Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι όλοι όλων των κομμάτων αλληλοπροστατεύονται ;;;; Και δηλαδή για όλους αυτούς εχθρός είναι τα γραφεία των Ελλήνων ;;;” … Απορία ψάλτου … βηξ !

ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ … “ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” ΣΤΟ “athens indymedia” … !!! https://athens.indymedia.org/post/1546990/ΒΑΝΔΑΛΟΙ 1ΒΑΝΔΑΛΟΙ 2

ΟΜΩΣ … ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ … http://keywiki.org/George_Soros_-_AffiliationsΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ

  One Response to “ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ Δ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ASTRA TV ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ”

 1. Ο παραλογισμός αυτών τον ψευδοαναρχικών, που πληρώνονται από το υπερ κατεστημένο της τραπεζοκρατίας δεν έχει όρια. Από την μια υπερασπιζονται την στάση τον αντικαθεστωτικών, οποίο λέγεται hellenic republic και δίχνει η κάθε ταυτότητα , από την άλλη χτυπάνε τοus μέγα-αντικαθεστωτικούς, την ΕΣΎ, για λόγους εθνικισμού.
  Εάν αυτά τα προδοτικα πρακτορία γνωρίζανε τη σημαίνει αναρχία δεν θα ταυτιζόταν με αυτήν την ιδεολογία.
  Η διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης στοχεύουν η την ιδεολογία αντιεξουσιαστών ? Το ελληνικό κράτος είναι άναρχο για λόγους μεταβίβασης κυριαρχίας στους ίδιους τραπεζίτες, οποίη πληρώνουν αυτούς τους ψευδοαναρχικούς . Δηλαδή το παίζουν αναρχικοί στον ελληνικό λαό για να υπακούουν στους επικυρίαρχους, οποίη δεν ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο και ούτε για πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Απλά φέρνουν το χάος σε κάθε χώρα, την πείνα, την θλίψη, ανεργία και μεςαυτου να κερδίσουν χρήματα και τον έλεγχο του ανθρώπου.
  Ηθικά και εθνικά πάνε μαζί, γιατί αυτή η ανθρωποφαγοι που το παίζουν κοσμοπολίτες και η ιδέα μιας πολυ-εθνοτικής παγκόσμια τάξης ήδη υπάρχει. Εάν δεν υπομονεύανε αυτούς τους κανόνες τον διεθνών
  δικαιωμάτων όλες οι χώρες θα ζούσαν αξία με ευημερία.
  Αλλά αυτοί που ταΐζουν αυτούς τους χαμένους σκλάβους με κάθε τρόπο πρέπει να σπάσουν κάθε κράτος με αυτόχθονο πληθυσμό για να μην στεναχωριούνται τα χρήματα που υπεξαίρουν μέσα από το τραπεζικό σύστημα της παγκόσμιας τράπεζας.
  Πραγματική αναρχική στο εξωτερικό τιμούν την ισότητα του ανθρώπου αλλά και την ιδιότητα και πολεμούν το καθεστώς σε όλες τους της μορφές, ιδιαίτερα το πολιτικό σύστημα της δύσης της κομματοκρατίας. Ζουν εκτός συστήματος και δεν θέλουν να τροφοδοτούν και να ανήκουν στο ίδιων τον μηχανισμό που δηλητηριάζει κάθε ελεύθερη βούληση του ανθρώπου για να τον μεταμόρφωση σε σαρκική ύλη σε διάθεση τον Τραπεζιτών.

  Γιατί δεν τολμάτε να πάτε στα γραφεία και να μάθετε την εκτίμηση του κάθε ανθρώπου μέσα από αξίες και αρχές χωρίς εξαίρεση κοινωνικιών τάξεων. Ίσως μπερδεύεται την αναρχία με πρακτορικά έργα της νέας τάξης πραγμάτων.
  (Ίσως) Oι αναρχική συνάδελφοι σας στο εξωτερικό σας ορίζουν τους χειρότερους φασίστες με της πράξης εξυπηρέτησης για το τραπεζικό καρτέλ.
  Ο φασισμός, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός πάνε χέρι-χέρι, κάτι που οι διοικητές σας το έχουν απόδειξη για δεκαετίες. Στην Ουκρανία ο Σορός συνεργάζεται με καθαρούς Νεοναζί, δηλαδή για πραγματικούς αναρχικούς ο μεγαλύτερος εχθρός, αλλά για εσάς απλά οι καλύτερη συνάδελφοι.

...