ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. Συζήτηση NEW RADIO 19/10/2899 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

NEW RADIO 19-10-2015

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

> ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΚ Α. 18 Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

> ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

> ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

> ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ

……….

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΧΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ KAVALA EXPO 2015 ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 48 ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» !!! )

Γ. ΤΑΡΑΣ: Σήμερα το βασικό θέμα της εκπομπής μας αφορά τα κατασχεμμένα, τα περιουσιακά στοιχεία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που έχουν κατασχεθεί όπως φαίνεται από το ΦΕΚ Α 18 Νόμος 4111/2013. Φυσικά, ο Γιάννης Καλογερόπουλος θα μας πει, πώς καταργούνται τα μνημόνια.

Πριν όμως αρχίσουμε θα σας μεταφέρω τα μηνύματα που μου έστειλε ο Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος από την ΕΧΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ και θα σας πω το γιατί: καταφέραμε σε μία μέρα ή σε ένα σαββατοκύριακο να αναστρέψουμε το κλίμα από τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στην Καβάλα. Αυτή την αίσθηση έχω και η χαρά μου είναι μεγάλη.

Σήμερα είμαι στην Ομοσπονδία για την γραμματειακή υποστήριξη και αύριο θα είμαι στην Έκθεση. Τα νέα μας είναι πολύ ωραία! Αν είδες από την τελευταία φωτογραφία της Ελένης Κίτσου, ενημερώσαμε τον εμπορικό ακόλουθο της Κυπριακής πρεσβείας και θα το μεταφέρει στον Πρέσβη. Ο φάκελος ήταν έργο δικό μας της Ε.ΣΥ ΞΑΝΘΗΣ 2, σε μία μέρα, προετοίμασα αυτόν τον φάκελο. Αύριο θα έχουμε και ζωντανή εικόνα και θα ακούσετε την ενημέρωση που κάνουμε. Είναι συγκλονιστικό, όλα τα αδέρφια μαζί!

Θα σου και κάτι που θα δακρύσεις. Ένα παιδί έκτης δημοτικού στην Καβάλα συμμετείχε στην Έκθεση αυτή ρομποτικής και έφτιαξε μόνο του ένα μηχάνημα ρομπότ που φτιάχνει τσάι! Έχουμε μυαλά νέων, ελληνόψυχα, αυτή είναι η Ελλάδα μας και η βάση της Ελλήνων Πολιτείας! Εχω τραβήξει βίντεο και θα συγκλονίσουμε όλον τον Ελληνισμό. Ο μικρός Δημητράκης δήλωσε ότι θέλει με την μηχανή του  να προσφέρει την τεχνολογία στον Ελληνισμό. Ένα παιδί έκτης δημοτικού!

Και το ΕΠΑΛ της Χρυσούπολης, παιδιά Λυκείου έφτιαξαν φωτοβολταϊκή πόλη που ηλεκτροδοτείται. Σκέψου! Και πέρασαμε από αυτά τα παιδιά που εκπροσωπούσαν το Πανεπιστήμιο και μας έκαναν επίδειξη των έργων τους και τους ενημερώσαμε για το μέλλον τους που δίδεται μέσω των οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα. Θα σας πω κι άλλα πολλά. Κάναμε πραγματική απόβαση Ελλήνων!».

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι να είναι μια καλή και ευχάριστη βραδυά, αν θέλετε, μέσα σε αυτό τον δύσκολο δρόμο που διαβαίνουμε όλον αυτόν τον καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο όλων των Ελλήνων κι όλου του Ελληνισμού και να ελευθερώσουμε την πατρίδα  μας και τον λαό μας.

Όσον αφορά την συνέντευξη αύριο στο Ράδιο Ενημέρωση της Κατερίνης, όντως ο σταθμός είναι μεγάλης εμβέλειας, καλύπτει μέχρι τις Σέρρες, το Κιλκίς, όλη την Θεσσαλονίκη, όλη την Χαλκιδική, μπορεί να περνάει και λίγο τα Τέμπη και πιάνει μέχρι την Λήμνο, στα νησιά.

Οπότε έχουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμητικά ακροατήριο και αυτό είναι πολύ καλό για να μπορέσει να ενημερωθεί ο Έλληνας με λεπτομέρειες τι ακριβώς έχει συμβεί. Γιατί δυστυχώς, έχουμε ένα καθεστώς πάνω από τα κεφάλια μας που δεν μας δολοφονεί απλώς βάσει οργανωμένου σχεδίου, αλλά μας κρύβουν επιμελώς αυτά που έχουν γίνει εναντίον μας, σε σημείο που άνθρωποι που τα έχουν ζήσει και τα ζουν, να αδυνατούν να κατανοήσουν την σημασία των όσων συμβαίνουν γύρω τους και πώς μπορούν να αντιδράσουν.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…

Αυτό επειδή πρέπει να γίνει πιο κατανοητό, θα σας πω το εξής απλό: αυτή την στιγμή που μιλάμε, αλλά και ένα χρόνο πριν, όπως ακριβώς 5 χρόνια πριν, αλλά και πριν 10 χρόνια, και 20 χρόνια, δουλεύουν και βγάζουν πετρέλαιο, τρεις γεωτρήσεις στον Πρίνο από το 1970-1972 και βγάζουν πετρέλαιο από το υπέδαφος. Ο Πρίνος είναι απέναντι από την Καβάλα. Αυτό το γεγονός το γνωρίζουν χιλιάδες άνθρωποι. Αν θυμηθούμε όμως, όλη αυτή την διάρκεια των χρόνων, όλοι οι πολιτικοί μας, μας διαβεβαίωναν ότι η Ελλάδα δεν έχει πετρέλαιο. Εμεις το δεχόμαστε, μας έκρυβαν την αλήθεια και εμεις εθελοτυφλούσαμε και εθελοτυφλούμε ακόμα και σήμερα ότι η Ελλάδα έχει τεράστιες ποσότητες πετρελαίου και ήδη υπάρχουν για 40 και τόσα χρόνια κάποιες γεωτρήσεις που βγάζουν πετρέλαιο.

Όπως υπάρχει και σε ένα άλλο γεωγραφικό σημείο της Ελλάδος που είναι στο νησί της Ζακύνθου, όπου το πετρέλαιο βγαίνει μόνο του στην επιφάνεια της γης, αρτεσιανό. Αυτό λοιπόν, το οποίο επιμελώς μας το κρύβουν και μας παραπλανούν συνειδητά όλα τα «πολιτικά» και ανθελληνικά κομμάτια, που έχουν αλλάξει τον τόνο και τα λένε «κόμματα» κι ενώ αυτό υφίσταται και το γνωρίζουν, δεν έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία.

Κάποιοι άλλοι όμως, που χειρίζονται την «τύχη» μας, γνωρίζουν πολύ καλά αυτά που και εμείς γνωρίζουμε, αλλά οι Έλληνες έχουμε ένα ελάττωμα και δεν ενθυμόμαστε!

Το 1970 έγιναν τεράστιας έκτασης μελέτες από αμερικανικές εταιρείες που το 1973 αποτυπώθηκαν και σε ΦΕΚ τότε. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών ήταν ότι έχουμε με τιμές τότε το βαρέλι του πετρελαίου γύρω στα 6 δολ. αποθέματα σε υδρογονάνθρακες, κοινώς πετρελαίο πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια με τιμές του 1973.

Ενώ αυτό πέρασε και σε ΦΕΚ του κράτους τότε, είδαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έχουμε πετρέλαια. Αυτό το ψευδοκράτος λέγεται «Ελληνικό» κράτος, γιατί δεν είναι πραγματικά Ελληνικό κι αυτό δεν το ισχυρίζομαι γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά ας βρεθεί ένας άνθρωπος και να μου πει βάσει του Ελληνικού συντάγματος και των ελληνικών νόμων ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; Απολύτως καμία. Είναι απλά ΥΠΗΚΟΟΣ ο κάθε Έλληνας, αν κοιτάξουμε την ταυτότητα μας λέει «υπηκοότητα» και δεν λέει, ούτε συμμετέχοντες,  ούτε μέλη, ούτε κυρίαρχοι, ούτε ιδιοκτήτες!

Εκείνοι λοιπόν που κουμαντάρουν και κινούν τα νήματα στο 181 χρόνια νεοελληνικό κράτος, δηλαδή από το 1833 και μετά, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πλούτο τι έχει η Ελλάδα, έχουν κάνει επανελειμμένες πτωχεύσεις, γιατί πάντα ποδηγετούσαν την ελληνική πραγματικότητα, η οποία δεν ήταν πραγματικά ελληνική, και ακόμα και σήμερα πληρώνουμε τα αποτελέσματα αυτών των πτωχεύσεων, θέλησαν με τον εντελώς μοντέρνο τρόπο να πάρουν ολοσχερώς και για πάντα  ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και να το κάνουν δικό τους κτήμα, ες αεί και άνευ όρων.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ….

Στήσαν λοιπόν την εικονική πτώχευση- κρίση που κυρίως στοχοποιήθηκε κυρίως στην Ελλάδα. Και έγινε αυτό πολύ έντεχνα και με πολλά κέντρα εξουσίας και παρεξουσίας οικονομικής, πολιτικής αλλά και δικαστικής να συμμετέχουν σε αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν να στοχοποιηθεί και να γίνει αυτό το δυσχερέστατο που έγινε κυρίως στην Ελλάδα.

Κι ο λόγος είναι ένας, γιατί κατά την δική τους θέση, έπρεπε να πάρουν όλα τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία στην απόλυτη διαχείριση τους για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και να τα χρησιμοποιούν καθημερινά ως εγγυήσεις, να βγάζουν χρηματιστικά προϊόντα και να τα πουλάνε στην παγκόσμια διατραπεζική και να τοκίζουν με αντίστοιχα τρελούς ρυθμούς και με φοβερά υπερκέρδη. Κι ενώ θα  μπορούσε να βγει κάποιο πολιτικό παλιόπαιδο, τάχα μου να με αντικρούσει ότι όλα αυτά γίνονται, ότι έχουμε φτάσει τάχα μου, σε οικονομικές δυσχέρειες και έπρεπε να πληρώσουμε τα δανεικά κι όποιες από αυτές τις κουταμάρες που μας λένε, κάτι κομματάρχες και πάνω από όλα να μου πει ότι τα μνημόνια έγιναν για το καλό μας  ή ότι μειώθηκε και το επιτόκιο στα τελευταία, οπότε είναι και υπέρ μας, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Απλά, χρυσώσουν λίγο το χάπι στον ελληνικό λαό για να τον έχουν λίγο παραπάνω αποπροσανατολισμένο και ζαλισμένο για να μην μπορεί να καταλάβει ποτέ τι του έχει συμβεί, το έφτιαξαν έτσι και θα εξηγήσω τι εννοώ.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Για να μπούμε όμως να μπούμε στην ουσία για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει και θα συμβαίνει, αν δεν το σταματήσουμε εμείς οι Έλληνες, θα ξεκινήσουμε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ που υπάρχουν σε όλα τα μνημόνια που έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα από την Ελλάδα.

Το περίεργο είναι ότι κανένα μνημόνιο δεν έχει ψηφιστεί μέσα στην βουλή, ακόμα και σε αυτό, μας παραπλανούν συνειδητά δημοσιογράφοι, κομματάρχες και ψευτοπολιτικοί. Γιατί το λέω αυτό;

Κανένα μνημόνιο δεν επικυρώθηκε δια ψηφίσματος μέσα στην βουλή. Και αυτό δεν έγινε, γιατί όταν καταλήγαν πώς θα στήσουν την κάθε δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο, δηλαδή, τους όρους που θα δέχονταν οι αντισυμβαλλόμενοι στην δανειακή σύμβαση, για να μας δώσουν χρήματα, καταλήγαν να παρακάμπτουν όλο το πολιτικό σύστημα με το εξής απλό τρόπο: Έβαζαν την κυβέρνηση –και δεν έχει σημασία ποια κυβέρνηση γιατί είναι όλοι προδότες, είτε είναι αντιμνημονιακοί, είτε όχι- να κάνει την εξής απλή πράξη: Να κάνει μια ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ που με πρόσχημα την ανάγκη της Ελλάδος για χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της, να δίνει την δικαιοδοσία και το δικαίωμα ολοσχερώς που ψηφιζόταν μέσα στην βουλή, σε έναν μόνον άνθρωπο, τον Υπουργό Οικονομικών, να μπορεί να υπογράψει οποιαδήποτε σύμβαση και να δεσμεύει ένας άνθρωπος με την υπογραφή του, όπως θέλει και όσο θέλει, την Ελλάδα. Έχει σημασία να το καταλάβουμε αυτό.

ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ –ΈΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ- ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ, υποτίθεται αρκεί να βρει χρήματα.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξουσιοδοτούνταν από την Βουλή, να υπογράψει την οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση.

Εκτός από αυτόν, εξουσιοδοτούνταν και ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, να υπογράψουν την δανειακή σύμβαση με τους όρους.

Αυτό φαίνεται και στο ΦΕΚ Α 18 25-1-2013, αλλά επίσης φαίνεται και στο ΦΕΚ τον Μάιο του 2010 γιατί δεν είναι αλλαγή όρων, αλλά επανάληψη των όρων. Επίσης, είναι και στο επόμενο μνημόνιο που έγινε τον Φεβρούαριο του 2012 με τον Παπαδήμο, είναι αυτό που έγινε στο τέλος του 2012 που με αυτό αναγκάστηκε να τους κάνει μήνυση ο Αρτέμης Σώρρας, γιατί έχει ήδη καταθέσει τα 600 δις, δεν τα παίρνουν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό έγινε και στο μεσοπρόθεσμο και στο επόμενο μνημόνιο που ετοίμασαν τώρα τον Ιούνιο του 2015. Αυτό το μνημόνιο θα μείνει στην ιστορία ως «σκισμένο», αλλά δεν ξέρω ποιον έσκισαν με αυτό!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΚ Α 18  25-1-2013…. ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ….

Για να δούμε όμως ακριβώς τι λέει, γιατί έχει σημασία να καταλάβουμε, πώς μας έκλεψαν την τεράστιας αξίας περιουσία μας, για να βγάλουν υπερκέρδη, ενώ θεωρητικά μας δανείζουν με πάρα πολύ μικρό επιτόκιο, δηλαδή, μας κάνουν και χάρη!

Θα σας διαβάσω τι ακριβώς λέει το μνημόνιο είναι το άρθρο 5, παράγραφος 5: «Ο Ορισμός του Αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου, για την σύμβαση τροποποίησης ..» έχουμε κάνει τώρα καινούργια σύμβαση που τάχα μου τροποποιούμε την προηγούμενη, αλλά τίποτα δεν αλλάζει στους βασικούς όρους. Άρα, το δίκαιο που θα εφαρμόζεται από εδώ και πέρα μεταξύ των αντισυμβαλλομένων, δηλαδή, του δανειστή και του δανειζόμενου που είναι η Ελλάδα θα είναι το αγγλικό δίκαιο, «και αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου». Δηλαδή, πάμε στο αγγλικό δίκαιο, υπαγόμαστε σε αυτό και αποτελεί και έγκυρη επιλογή αυτό το αποικιοκρατικό δίκαιο, «που δεσμεύει το δικαιούχο κράτος μέλος ( Ελλάδα), την Τράπεζα της Ελλάδος και το ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο».

Δηλαδή, σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο είναι νόμιμο να αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου, το Αγγλικό δίκαιο! Απλά, το ελληνικό δίκαιο συμφωνεί, ότι απλά μπορούμε να πάμε κατευθείαν στο Αγγλικό δίκαιο.

Πάμε τώρα στην παράγραφο 6. «Ο εγγυητής…» – προσέξτε τώρα…αλλάζει το όνομα της Ελλάδας, από δικαιούχο κράτος-μέλος γίνεται «εγγυητής».. «έχει υπαχθεί νόμιμα αποτελεσματικά…» δηλαδή, με άμεσο αποτέλεσμα κι όχι υποθετικά, «..και αμετάκκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου πάντα σε σχέση με την σύμβαση τροποποίησης και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκκλητη και εκτελεστή ..» δεν θα μπορεί να ανακληθεί δηλαδή και θα μπορεί να εκτελεστεί .. «στο δικαιούχο κράτος-μέλος που είναι η Ελλάδα.». Δηλαδή, η Ελλάδα ως εγγυητής του εαυτού της έχει υπαχθεί νόμιμα αποτελεσματικά και αμετάκκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε σχέση με αυτή την σύμβαση τροποποίησης. Και γιατί εκεί; Όταν κάποιος δανείζεται από ένα ίδρυμα, το δικαστήριο που γίνεται η σύμβαση και δίνονται οι προσημειώσεις για τα περιουσιακά στοιχεία είναι το δικαστήριο της έδρας του δανειστή.

Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ( Ε.Τ.Χ.Σ. ) … ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.

Ο δανειστής μας λοιπόν που είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο της Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή ο δανειστής μας που είναι ένα ιδιωτικό τραπεζικό μαγαζί και λέγεται το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας» έχει έδρα στο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. Δεν έχει έδρα στην Γερμανία, ούτε στις Βρυξέλλες, δεν έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ανήκει η έδρα του στο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και στα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου υπάγεται και ο δανειζόμενος από αυτό το ιδιωτικό Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και λέει ότι κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών να είναι αμετάκκλητη και εκτελεστή στο δικαιούχο κράτος. Δηλαδή, ό,τι επιδικάσουν τα δικαστήρια αυτά είναι αμετάκκλητη η απόφαση και δεν ανακαλείται και εκτελείται στο δικαιούχο-κράτος μέλος που είναι η Ελλάδα. Εδώ υπάρχει μια πολύ πονηρή αναφορά, ειδικά όταν αναφέρεται στο δικαιούχο κράτος-μέλος.

«ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ….»  ( ένθετο 1η: Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

ΕΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ1

 ///  2η: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους; 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

… Πάμε στην 7η παράγραφο: «ούτε ο εγγυητής και ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία εξαιρούνται ..» δηλαδή, η Ελλάδα κι ό,τι περιλαμβάνεταιι στην νομική έννοια Ελλάδα και τα περιουσιακά της στοιχεία δεν εξαιρούνται…Ενώ λοιπόν είναι δοσμένο έτσι, πρέπει να αναλύσουμε βαθύτερα το νομικό νόημα αυτής της φράσης και το βαθύτερο νόημα που έχει. Η μία είναι «ούτε ο εγγυητής», που είναι η Ελλάδα ή ό,τι έχει η Ελλάδα, που σημαίνει ακόμα κι ανθρώπινο δυναμικό, ψυχές, Έλληνες ανθρώπους έχουν υπαχθεί νόμιμα, οριστικά και αμετάκκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του μεγάλου Δουκάτου Λουξεμβούργου, άρα αφορά εσένα και μένα που είμαστε σε αυτό που λέγεται «Ελλάδα» μέσω υπηκοότητας κι όχι συμμετοχής, γιατί το κράτος δεν είναι δικό μας.

Αυτός ο μηχανισμός που λέγεται «Ελληνική Δημοκρατία» δεν είναι δικός μας! Είμαστε απλοί υπήκοοι. Άρα, είμαστε υπό αυτού του κράτους, υπήκοοι-υπάκουοι, γιατί είμαστε αναγκασμένοι να εκτελούμε όποιες αποφάσεις βγάζει εκείνο για εμάς. Δεν είμαστε μέτοχοι, μέλη για να ορθώσουμε την γνώμη μας και να πούμε αν κάνουμε ή όχι κάτι. Δεν έχουμε λόγο, γιατί είμαστε υπήκοοι ενός μηχανισμού που έχει το τίτλο Ελληνική Δημοκρατία, αλλά δεν ανήκεις στους Έλληνες.

Οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς είναι απλά υπήκοοι, δηλαδή υποτελείς σε αυτό τον μηχανισμό κράτους. Εδώ του βάζουν το όνομα «εγγυητής» και συνεχίζουν λέγοντας λοιπόν  ότι δεν μπορεί να εξαιρεθεί ούτε ο εγγυητής, ούτε τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία «…λόγω εθνικής κυριαρχίας, ούτε για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας κατάσχεσης». Άρα, μπορούν ανα πάσα στιγμή να κάνουν κατάσχεση και δεν εξαιρούνται κανένα περιουσιακό στοιχείο του εγγυητή, ούτε ο ίδιος ο εγγυητής.

Αυτό χρήζει μεγάλης αναλύσεως, γιατί ο εγγυητής είναι ένας μηχανισμός ο οποίος δεν υπάρχει, αν δεν έχει φυσικές οντότητες. Εδώ στην προκειμένη περίπτωση όμως, εκτός απο υπηκόους δεν έχει τίποτα άλλο. Απλά, και νομικά ως μηχανισμός που παριστάνει το κράτος είναι διαχειριστής των φυσικών οντοτήτων, γιατί είναι υπήκοοι του χωρίς να μπορούν να συμμετέχουν στις αποφάσεις που τους αφορούν. Αλλά ως υπήκοοι του, έρχεται το κράτος-διαχειριστής και διαχειρίζεται τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία, είτε είναι εθνικά, είτε ιδιωτικά.

«ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΗΚΟΟΙ-ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ….»

Προσέξτε τώρα να δείτε πώς έγινε η κλοπή και της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας, δηλαδή και ό,τι ανήκει σε εμάς ιδιωτικά και της εθνικής μας περιουσίας. Επειδή εμείς εμπεριεχόμαστε μέσα στον όρο «εγγυητής» που είναι ο μηχανισμός- κράτος που μας έχει μέσα υποτελείς- υπήκοους και διαχειρίζεται τα δικά μας και έχει απόλυτη εξουσία, έτσι όπως έχουμε δηλώσει την υποτέλεια, να μας καταργήσει ό,τι ώρα θέλει το δικαίωμα κυριαρχίας στην ιδιωτική μας περιουσία.

Κι έχουμε τέτοιο παράδειγμα στην «Ελληνική δημοκρατία», ψευδοβασίλειο, «Βασίλειο της Ελλάδος» το 1952 ή 1953 που αφαίρεσαν την Ιθαγένεια σε όσους δεν είχαν γυρίσει στην Ελλάδα μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο και είχαν μείνει στις λεγόμενες χώρες του «ανατολικού μπλογκ», ό,τι ηλικίας να ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ γνωρίζω παιδιά που τότε ήταν 9 και 10 χρονών, πώς θα γυρίσουν πίσω; Και αφού δεν γύρισε, του αφαιρείς την Ιθαγένεια; Και τι σημαίνει να του στερείς και να του αφαιρείς την Ιθαγένεια;  Ο κρατικός μηχανισμός ψευδοκράτος αφαιρεί την Ιθαγένεια στους υπηκόους του, άρα χάνουν το δικαίωμα να έχουν ιδιωτική περιουσία και δεν συμμετέχουν ούτε ως υπήκοοι σε αυτό το κράτος. Το σημαντικότερο είναι ότι χάνουν την προσωπική τους, ιδιωτική τους περιουσία λόγω στέρησης της Ιθαγένειας.

Ενδεχομένως, πολλοί άνθρωποι στο 2015 να μην μπορούν να κατανοήσουν γιατί δεν έχουν ανάλογα παραδείγματα και είναι πολύ νεότεροι κι αυτό είναι επιμελώς κρυμμένο, αλλά εγώ γνωρίζω πολύ καλά τι σας λέω! Τους αφαίρεσαν την Ιθαγένεια, δηλαδή την κυριαρχία τους και μέσω αυτής έχασαν και την ιδιωτική τους περιουσία και την σφετερίστηκαν φίλοι, συγγενείς και χωριανοί, που βολεύτηκαν και δεν είχαν λόγο να ανακινήσουν κανένα θέμα. Οι άλλοι έμειναν έξω και δεν μπορούν να γυρίσουν και αν μιλάνε και κάπου, δεν ακούγεται στην Ελλάδα. Αφού ο εγγυητής ως μηχανισμός έχει αυτή την εξουσία πάνω στους υπηκόους -υποτελείς μέχρι να τους στερήσει και την Ιθαγένεια, καταλαβαίνετε πόσες άλλες νομικές διαχειριστικές δυνατότητες έχει.

Ο εγγυητής  που είναι ο μηχανισμός κράτος που λέγεται «Ελληνική Δημοκρατία» και είναι ιδιωτική εταιρεία φανερά και επίσημα, έχει υπαχθεί νόμιμα αποτελεσματικά και αμετάκκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οποιαδήποτε απόφαση βγάλουν τα δικαστήρια από αίτημα οποιουδήποτε δανειστή, που του έχει παραδοθεί η δυνατότητα να το κάνει, εναντίον οποιουδήποτε ελληνικού ιδιωτικού ή εθνικού περιουσιακού στοιχείου και αυτή η απόφαση βγεί στα δικαστήρια αυτά, σε σχέση με αυτή την σύμβαση τροποποίησης, είναι αμετάκκλητη και εκτελεστή εντός της Ελλάδος, στο δικαιούχο μέλος που είναι η Ελλάδα.

Άρα, Γιάννη μου αν του αρέσει του δανειστή το χωράφι σου, το σπίτι σου, ή το εργοστάσιο σου, με απόφαση στο δικαστήριου του μεγάλου Δουκάτου σε πετάει έξω με τις κλωτσές. Δεν έχει σημασία αν χρωστάς ή όχι, γιατί δεν εξαιρείται ούτε ο εγγυητής, ούτε τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία δεν εξαιρούνται λόγω Εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο.

Ό,τι και να προφασιστείς και να προβάλλεις δεν εξαιρούνται τα περιουσιακά στοιχεία, ούτε του εγγυητή που είναι ο μηχανισμός που μας έχει υπηκόους, ούτε των υπηκόων του εγγυητή.

Και δεν εξαιρούνται για κανέναν λόγο από την δικαιοδοσία κατάσχεσης «πριν ή μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης…» δηλαδή, ακόμα και πριν από την δικαστική απόφαση, δηλαδή με διοικητική απόφαση.  Πώς σε σταματάει ο αστυνομικός στον δρόμο και σε γράφει; Έχεις απόφαση δικαστηρίου που σε γράφει; Αυτή είναι διοικητική απόφαση. Άρα, και πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης, με διοικητική απόφαση κατάσχεται ο,τιδήποτε θέλει, αυτός που του έχει παραδοθεί η εθνική κυριαρχία « ή εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σε σχέση με την σύμβαση τροποποίησης». Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο του Έθνους των Ελλήνων, όπου και να βρίσκεται, σε όποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος, σε όποια μορφή να υπάρχει, είτε είναι αποθεματικά μετάλλων, είτε αποθεματικά χρυσού, είτε είναι ενεργειακά αποθεματικά, ή θάλασσες, αιγιαλοί, παραλίες, κάμπη, βουνά, υπέδαφος, υποθαλάσσιος χώρος, είτε είναι λογαριασμοί είτε σε χρυσό, είτε σε νομίσματα, οποιαδήποτε νομίσματα, είτε σε ομόλογα, είτε σε αποθεματικά συμβόλαια, κυριολεκτικώς όλα, επειδή υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών υπέγραψε –ένα καθίκι μόνο του- δεν εξαιρείται τίποτα λόγω Εθνικής Κυριαρχίας ή για άλλο λόγο. ΚΑΤΑΣΧΩΝΤΑΙ ΟΛΑ! Αντιλαμβάνεστε πόσο απλά και συγκεκριμένα είναι τα πράγματα; Αυτό έγινε το Μάιο του 2010.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Τώρα πάμε λίγο να δούμε τι είναι αυτό το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, όπου το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η Τράπεζα Ελλάδος και το δικαιούχο κράτος μέλος εγγυητής Ελλάδα παραιτήθηκαν και δεσμεύτηκαν με αγγλικό δίκαιο ως εφαρμοστέο δίκαιο σε αυτό το Ταμείο.

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν προϋπήρχε, ούτε ως θεσμός, ούτε ως τράπεζα, ούτε ως χρηματοπιστωτικό μαγαζί, ούτε ως χρηματιστικό μαγαζί, ούτε ως τραστ. Παίρνουν απόφαση λοιπόν και γίνεται σύσταση του Ευρωπαϊκού Ταμείου και παίρνουν αυτή την απόφαση οι ιδιωτικές εταιρείες-κράτη και τράπεζες, προέχουσας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία το έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο της, την Τράπεζα Ελλάδος και μέσω του ελέγχου των πρακτόρων της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία είναι κι αυτή ιδιωτική είναι των γνωστών οικογενειών σιωνιστών τραπεζιτών, έχουν στήσει και στοχοποιήσει από το 1995-1997 την πτώχευση της Ελλάδος.

Δείτε τον 1998 την παράδοση την ολοκληρωτική του νομισματικού συστήματος της ιδιωτικής εταιρείας «Ελληνική Δημοκρατία» στην υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να κάνεις εθνική πολιτική, ακόμα και αν το θέλεις. Δεν μπορείς να κάνεις κανένα είδος χρηματιστική πολιτική και να παράγεις δικό σου νόμισμα.

ΔΡΑΧΜΗ  ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Τότε θα μου πεις να γυρίσουμε στο παλιό μας νόμισμα. Ούτε με το παλιό μας νόμισμα μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, γιατί η δραχμή δεν ήταν ούτε κι αυτή δικό μας εθνικό νόμισμα. Η δραχμή ήταν ιδιωτικό νόμισμα του Βασιλείου της Ελλάδος των Ρόθτσιλντ, του Όθωνα και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Δεν ήταν των Ελλήνων Αυτοχθόνων και δεν ήταν ποτέ εθνικό νόμισμα.

Το πραγματικό και εθνικό νόμισμα των Ελλήνων ήταν ο Φοίνικας, το οποίο αν το ψάξουμε χρηματιστικά, θα δούμε ότι δεν έχει καταργηθεί μέχρι σήμερα, για αυτό θα δείτε και κάτι περίεργες ισοτιμίες που αναφέρονται κατά περίπτωση σε Φοίνικες σε κάποια χρέη ή ομόλογα ή αποθεματικά της Ελλάδος. Γιατί σε αυτά αναφέρεται η ισοτιμία εκτός από δραχμές σε Φοίνικες; Γιατί είναι πολύ παλαιότερα και έχουν να κάνουν με τον Φοίνικα, ο οποίος δεν καταργήθηκε ποτέ, ανεξάρτητα αν δημιουργήθηκε και το ιδιωτικό νόμισμα «δραχμή» του Βασιλείου και των σιωνιστών τραπεζών.

Αφού μπούμε στο τριπάκι για να καταλάβουμε τι έχει γίνει, θα δούμε ότι εμείς ως φυσικές οντότητες που είμαστε υπήκοοι του εγγυητή και δικαιούχου κράτους-μέλους έχουμε και εμείς παραδοθεί άνευ όρων και αμετάκκλητα στα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Εμείς ως φυσικές οντότητες, ως σώματα –όσο και να ακούγεται υπερβολικό-, έφτασαν να κατασχέτουν και εμάς. Ακόμα δεν το κάνουν φανερά, αλλά όταν πεθαίνουμε και μας πηγαίνουν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για να γίνει η απαραίτητη διαδικασία τάχα μου νεκροψίας και να δώσει το νοσοκομείο άδεια ταφής και μας αφαιρούν ό,τι θέλουν για ανταλλακτικά, τένοντες, μάτια, όργανα κι ό,τι άλλο τους κάνει.

ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…. ΜΕ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…

Πρέπει να πάμε τώρα στην βαθύτερη οικονομική διάσταση του θέματος και θα το κάνω με ένα παράδειγμα μεταξύ εμένα και εσένα για να γίνει πιο κατανοητό σε όποιον Έλληνα μας ακούει και θα ακούσει αυτή την εκπομπή. Ας πάρουμε το σενάριο ότι εγώ έχω πολύ μεγάλη περιουσία και εσύ θέλεις να μου την πάρεις. Τα έχεις βρει με τον τραπεζίτη μου και μου κάνεις την ζωή δύσκολη με τον διαχειριστή- τραπεζίτη. Και φτάνουμε σε μια συμφωνία, να σου παραδώσω εγώ, έναντι κάποιων χρημάτων που θα με δανείσεις, άνευ όρων και αμετάκκλητα την περιουσία μου, να την διαχειρίζεσαι εσύ και να μην υπάγεσαι στα δικαστήρια της περιοχής μου, αλλά να υπαγόμαστε και οι δύο στα δικαστήρια της δικής σου έδρας.

Άρα, ούτε οι δικαστές της δικής μου περιοχής θα λάβουν γνώση το τι εσύ αιτείσαι εναντίον μου ή αφού σου παραδίδω όλη μου την περιουσία να την διαχειριστείς για τα λίγα ψίχουλα που μου δάνεισες, εσύ μπορείς κάλλιστα οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, έναντι οποιασδήποτε αξίας που θέλεις εσύ ..-δηλαδή μπορεί να έχω ένα περιουσιακό στοιχείο 1.000.000 ευρώ, εσύ να το βάλεις εγγύηση το δικό μου περιουσιακό στοιχείο που διαχειρίζεσαι εσύ αμετάκκλητα και άνευ όρων, για 10.000 ευρώ. «Μα..» θα σου λέω εγώ, «κάνει 1.000.000 ευρώ!». «Δεν με ενδιαφέρει», θα μου λες εσύ, «όσο και να κάνει, εγώ αυτό το κρίνω για 10.000 ευρώ».

Το «άνευ όρων και αμετάκκλητα» που παραδίδω τα πάντα σε σένα και δεν μπορώ να επικαλεστώ κανένα λόγο, ούτε Εθνική κυριαρχία, σημαίνει δεν έχει χρονική λήξη.

Αν διαβάσουμε πολύ προσεκτικά, όλες τις συμβάσεις και τις τροποποιητικές συμβάσεις δανεισμού-μνημόνια θα δούμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΗΞΗ !

Δεν ορίζεται ως πότε σου έχω παραδώσει αμετάκκλητα και άνευ όρων όλη μου την περιουσία και δεν μπορώ να επικαλεστώ ούτε εθνική κυριαρχία, για όλα αυτά που σου έχω παραδώσει, την περιουσία μου, είτε είναι εθνική, είτε είναι ιδιωτική.

Εσύ λοιπόν, είσαι πολύ καλός άνθρωπος, φαίνεται ότι μου δίνεις δανεικά με πολύ μικρό επιτόκιο κιόλας, γιατί εγώ είχα γίνει αναξιόπιστος και είχαν ανεβεί τα spread και τα επιτόκια και δεν με εμπιστευόταν κανένας να πάρει από εμένα, κανένα είδους εγγύηση για να μου δώσει λεφτά. Αλλά εσένα σε εμπιστεύομαι που σου έχω παραδόσει πάλι τα δικά μου και τα διαχειρίζεσαι εσύ άνευ όρων και αμετάκκλητα.

Και τι κάνεις εσύ τώρα που είσαι καλός άνθρωπος και μου δίνεις χρήματα με ένα τόσο μικρό επιτόκιο, μόνο των 3% τον χρόνο, ενώ οι άλλοι μου δίνουν με 15%; Εσύ βγάζεις έναν ομόλογο για λογαριασμού μου, γιατί εσύ είσαι ο κατασχέτης- διαχειριστής. Αυτό το ομόλογο είναι ονομαστικής αξίας 100.000 ευρώ και πρέπει   σε αυτό το ομόλογο να μπει ένα περιουσιακό στοιχείο για να το εγγυηθεί, για να μπορεί να έχει εγγύηση και να μπορεί να πουληθεί στις αγορές. Το πρόβλημα Γιάννη δεν είσαι εσύ, ο καλός άνθρωπος που θέλεις και να με βοηθήσεις. Εσύ είσαι ένας μπροστινός, υπάλληλος ενός μεγαλύτερου μηχανισμού.

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ταμείο τραπεζικό με υπαλλήλους που ο καθένας παίρνει γύρω στις 60.000 τον μήνα. Εσύ Γιάννη είσαι ο καλύτερος υπάλληλος του Ευρωπαϊκύ Ταμείου και παίρνεις 60.000 ευρώ τον μήνα.

Εκδίδεις λοιπόν για τις δικές μου ανάγκες, που μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις, ένα ομόλογο των 100.000 ευρώ και πας το αίτημα στο δικαστήριο της έδρας σου στο Λουξεμβούργο και λες:

«Εγώ θεωρώ ότι αυτό το οποίο θα βάλω εγγύηση  για το ομόλογο αυτό που θα χρειαστώ για να δώσω χρήματα σε αυτό τον καημένο τον Καλογερόπουλο κάνει 150.000 ευρώ».

«Ναι» λέει ο δικαστής «ποιό είναι αυτό το περιουσιακό στοιχείο του Καλογερόπουλου που κάνει 150.000 ευρώ και εσύ το βάζεις μόνο 100.000 ευρώ; Δηλαδή υπερεγγυάσαι το ομόλογο χρέους των 100.000;»

«Είναι τα αποθεματικά του υπεδάφους από την Κέρκυρα μέχρι την Καλαμάτα, όλο το Ιόνιο πέλαγος»

«Και θεωρείς ότι κάνει 150.000 ευρώ;» λέει ο δικαστής!

«Μάλιστα κύριε Δικαστά» λες εσύ. Ο δικαστής το υπογράφει, γιατί κι ο δικαστής είναι ιδιώτης. Εσύ τώρα πλέον έχεις ένα ομόλογο με ονομαστική αξία των 100.000 με εγγυοδοσία δικών μου περιουσιακών στοιχείων που τα διαχειρίζεσαι αμετάκκλητα και άνευ όρων και εν λευκώ και το έχεις βάλει και 150.000 ευρώ προσημείωση στο δικαστήριο. Άρα, έχεις υπερεγγυοδοτήσει το ομόλογο κατά το 50% της ονομαστικής του αξίας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τα χρήματα, μόλις πουλήσεις το ομόλογο, τα παίρνεις εσύ, γιατί εσύ είσαι μπροστά ο κατασχέτης-εγγυητής. Εσύ, ο καλός άνθρωπος, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Παίρνεις τα χρήματα και μου λες: «’Ακου Καλογερόπουλε για να πάρεις τα χρήματα, πρέπει να σκοτώσεις το ένα σου παιδί, να δολοφονήσεις την μάνα σου, να αφήσεις νηστικά τα υπόλοιπα παιδιά σου και να μην τα μορφώσεις. Εσύ να κλείσεις το μαγαζί σου και να πεθάνεις της πείνας!» Αφού δεν μου λες να σκοτώσω και τα υπόλοιπα παιδιά μου και να σκοτωθώ κι εγώ, σημαίνει ότι είσαι καλός! Και τι τόκο μου δίνεις εσύ Γιάννη καλέ μου άνθρωπε μου, που μου λες να πεθάνω της πείνας; «Σου δίνω μόνο 3%». Πω πω τι καλός άνθρωπος!

Για να μου δώσεις τα λεφτά δηλαδή που πήρες εσύ πουλώντας το ομόλογο που δεν έχει καμία αξία, αν δεν βάλεις το δικό μου περιουσιακό στοιχείο και μου κάνεις χάρη και μου βάζεις μόνο 3% κι εγώ πρέπει να αποδεκτώ τους όρους. Ναι, τους δέκτηκα και μέχρι εδώ, όλα καλά. Ναι, αλλά αυτό δεν έχει λήξη. Δεν έχει χρονική διάρκεια, είναι άνευ όρων. Σε ποιο κομμάτι είναι το άνευ όρων; Δεν είναι στο κομμάτι των 100.000 ευρώ που πούλησες το ομόλογο που μάλιστα αφού ήταν υπερεγγυημένο κατά 50% είσπραξες 119.000, άρα έβγαλες και λεφτά και αυτό φαίνεται, γιατί έχει πουληθεί μέσω χρηματιστηρίου. Δεν είναι αυτό απλά το ζητούμενο.

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ…..»

Υπάρχει ένα άλλο πιο πονηρό κομμάτι. Είναι το κομμάτι, για παράδειγμα του Κώστα του Μπάρλα. Αυτός είναι ένας τραπεζίτης κι αυτός στην πιάτσα που έρχεται και αγοράζει το ομόλογο που είναι υπερεγγυημένο κατά 50% από την ονομαστική του αξία –γιατί τάχα μου τον έχεις πιάσει εσύ κορόιδο- που εκδίδεις μόνος σου εσύ, με όποιους όρους θέλεις για να μου δώσεις εμένα τα λεφτά που θα πάρεις δανεικά και να μου επιβάλλεις φόρους. Φαίνεται λοιπόν ότι έχεις πιάσει κορόιδο τον Κώστα τον Μπάρλα. «Τους πιάσαμε κορόιδα τους Γερμανούς, τους πήραμε τα ελληνικά ομόλογα και με 3%» μου έλεγε εδώ ένας χρηματιστής. Δηλαδή, αυτοί δεν έβγαλαν τίποτα! Μπήκαν και μέσα! Αλλά δεν ήξερε πόσο τα είχαν αγοράσει.

Ο Κώστας ο Μπάρλας λοιπόν που είναι διεθνής τραπεζίτης- τράστ, παίρνει το ομόλογο από εσένα, σου δίνει για τα 100000 ευρώ, 119.000 ευρώ, εμένα μου κάνεις την χάρη και μου δίνεις τα 100.000 αλλά να σκοτώσω το ένα μου παιδί, και να αφήσω τα άλλα αμόρφωτα κτλ. για να καλύψω τις τρέχουσες ανάγκες μου.

Ο Κώστας ο Μπάρλας όταν παίρνει στα χέρια του το ομόλογο με την εγγύηση την δική μου ως έχει υπογραφεί από τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, παίρνει όλα όσα έχεις εσύ! Δηλαδή, εγώ δεν έχω Εθνική κυριαρχία, αλλά την παίρνει αυτός που αγοράζει το ομόλογο. Δεν έχω τα δικαιώματα να ασκήσω για οποιονδήποτε λόγο ανακοπή της εκτέλεσης της συμφωνίας, δεν έχω λόγο να προβάλλω. Άρα, ο Κώστας ο Μπάρλας που πήρε το ομόλογο από εσένα, που μπορεί εσύ να νομίζεις ότι τον έπιασες κορόιδο, παίρνει και τις εγγυήσεις.

Ο Κώστας ο Μπάρλας είναι πλέον κυρίαρχος και κάνει ό,τι θέλει για τις εγγυήσεις. Στην συνέχεια, πάει και παίρνει μια δική τους εταιρεία, γιατί είναι δικές τους οι εταιρείες, κάνει αξιολογήσεις, έρευνες και πιστοποιήσεις στο υπέδαφος και λέει σε έναν υπάλληλο μιας εταιρείας του που εδρεύει στην Νορβηγία, αλλά δεν είναι τάχα μου Γερμανική, «πήγαινε κάνε μου μια έρευνα και πιστοποίησε μου τι αποθεματικά έχει αυτή η περιοχή από την Κέρκυρα μέχρι την Καλαμάτα» που εσύ την έχεις βάλει στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου εγγύηση μόνο για 150.000 για να εγγυοδοτήσεις ένα ομόλογο των 100. 000.

Έρχεται λοιπόν ο υπάλληλος από την τάχα μου Νορβηγική εταιρεία και κάνει ένα σεντόνι ερευνητικό με τα συστήματά του και τους δορυφόρους του και σε δύο μήνες βγάζει αποτέλεσμα. 30.000.000.000 μόνο τα αποθεματικά του πετρελαίου, άλλα 20 τρις τα αποθεματικά του φυσικού αερίου που έχει ο υποθαλάσσιος χώρος.

Αυτός ο τενεκές υπάλληλος που την εταιρεία του την έχει αναγνωρίσει το παγκόσμιο σύστημα των τραπεζιτών και άλλοι δυο τέτοιοι υπάλληλοι δικοί τους, είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να κάνουν υποθαλάσσιες έρευνες και να δώσουν πιστοποιήσεις αποθεματικών. Οπότε, εκείνο το παλιο-οικόπεδο στην θάλασσα είναι και λίγο βαθια και λίγο παγωμένο και δεν κάνεις μπάνιο για παράδειγμα, έχει και πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια αποθεματικά αερίου και πετρελαίου. Αλλά, το έχεις βάλει εσύ (ο υπάλληλος του Ευρωπαϊκου Ταμείου) εγγύηση στο ομόλογο που πήρε ο Μπάρλας μόνο για 150.000 δολάρια, γιατί έτσι γούσταρες! Κι εγώ που έχω παραδοθεί σε σένα δεν έχω την δυνατότητα, ούτε να αρνηθώ, ούτε να το προσβάλλω, τίποτα! Εφαρμόζεται το αγγλικό δίκαιο! Για να καταλάβεις πώς κλειδώνει το ένα με το άλλο! Άρα, ό, τι σου κατέβηκε εσένα το έκανες και ο δικαστής του Λουξεμβούργου υπέγραψε και το επικύρωσε!

Ο Μπάρλας έχει στα χέρια του ένα ομόλογο 100.000 και γελάει, αλλά με όλη την εγγυοδοσία του ομολόγου. Αλλά η εγγυοδοσία του ομολόγου εκείνη την στιγμή, γιατί η Ελλάδα δεν είχε επίσημα πετρέλαια βάσει όλων αυτών των ειδικών, οικονομολόγων και πολιτικών κτλ. ήταν απλά ένα οικόπεδο στην θάλασσα κι έτσι ο Μπάρλας παίρνοντας αυτό το οικόπεδο, παίρνει ως εγγύηση κι ό,τι έχει απο κάτω. Για αυτό τώρα υπάρχει όρος στο μνημόνιο ότι ούτε ο εγγυητής, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας. Την θάλασσα να την πάρεις δεν γίνεται, αλλά το έδαφος κάτω από την θάλασσα μπορεί να επικαλεστεί κάποιος Εθνική Κυριαρχία και σαφώς κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί υπάρχει Εθνική Κυριαρχία. Αλλά με αυτό που λέει η σύμβαση, συνεχίζει να ακολουθεί την εγγυοδοσία του οικοπέδου και ό,τι υπάρχει εντός και κάτω από το οικόπεδο. Άρα, ο υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Φριτζ, κολλητός του Κώστα του Μπάρλα που έχει την εταιρεία που κάνει την έρευνα και τις πιστοποιήσεις, του δίνει το επίσημο μανιφέστο που ισχύει παγκοσμίως και του λέει: «Εδώ Κώστα Μπάρλα έχουμε 30 τρις πετρέλαιο, υδρογονάνθρακες και άλλα 25 τρις δολάρια σε φυσικό αέριο, σύνολο 55 τρις.». Οι τιμές που λέω είναι πραγματικές, τόσα είναι τα αποθεματικά του Ιονίου βάσει των σημερινών χρηματιστηριακών τιμών.

Τι κάνει τώρα ο Κώστας ο Μπάρλας; Όταν παίρνει την επίσημη έκθεση επιβεβαιωμένη και επικυρωμένη ότι έχει απόθεμα το οικόπεδο  που έχει πάρει ως εγγύηση αμετάκκλητα, άνευ όρων και δεν λήγει ποτέ, αυτό το περιουσιακό στοιχείο είναι λοιπόν μέσα στην εγγυοδοσία του ομολόγου που έχει πάρει για εγγύηση από σένα που τον έπιασες κορόιδο και σου έδωσε 119.000.

Για αυτό έβγαλα πριν λίγες μέρες πόσο πωλούνται τα ομόλογα στο χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου για το ελληνικό χρέος ως  εξυπηρέτηση που τα εκδίδει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Είδατε όλοι ότι είναι 11%-19% πιο πάνω η τιμή τους από την ονομαστική τους αξία.

Ρωτούσα όλα τα πρακτόρια που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 14% ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣhttps://www.bourse.lu/programme/structure?numProg=13926

Δεν απαντάει κανείς, δεν παίρνει θέση κανένας μασόνος, πρακτόρι, ούτε δικηγόρος, ούτε οικονομολόγος από εκείνα τα κωλόπαιδα που λένε για τα ομόλογα του Σώρρα. Δεν λένε τίποτα για αυτά τα ομόλογα της Ελλάδος όμως!

Ο Μπάρλας έχοντας πάρει την έρευνα του Φριτς που έχει επικυρώσει αποθεματικά 55 τρις δολάρια, όπως θα έκανε το κράτος το κυρίαρχο, έτσι κάνει τώρα κι ο νέος κυρίαρχος που του έχει παραδοθεί η κυριαρχία και δεν εξαιρείται τίποτα, όπως λέει και το 1ο , το 2ο, το 3ο και το 4ο μνημόνιο, λέει: «Α, έχουμε μεγάλη εγγυοδοσία για να εκδόσουμε καινούργια ομόλογα. Πάμε να στήσουμε τώρα μια διατραπεζική αγορά και να πουλάμε έναντι των ελληνικών εγγυήσεων που είναι 55 τρις και πρέπει να πάμε στο 50% γιατί δεν το έχουμε εξορυγμένο το υλικό, αλλά είναι αποθεματικά και βεβαιωμένα από έρευνα.

Αφού μας έδωσε ο Φριτζ ότι είναι 55 τρις δολάρια και έχουμε δηλαδή το 50%, άρα 28τρις εγγυήσεις, πάμε τώρα να οικονομήσουμε. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Βγάζουμε χρηματιστηριακά προϊόντα και πουλάμε αέρα που το βάζουμε από πίσω από την μελέτη –έρευνα και πιστοποίηση του Φριτζ των αποθεματικών και από αυτά τα τρισεκατομμύρια, βάζουμε ένα κομμάτι στο καινούργιο ομόλογο του Κώστα του Μπάρλα και το πουλάει στην αγορά. Όσο και να το πουλήσει, στο 5% της αξίας του; Τι έχει να χάσει; Τίποτα! Και μου έλεγε τώρα ο ασφαλιστής ο μάγκας από τον Κόρινθο, ότι πιάσαμε μαλάκες τους Γερμανούς και τους πήραμε τα ομόλογα στα 36%!

Πάμε να κάνουμε μια ομιλία με τον Σώρρα που τον έχουμε καλέσει στην Κρήτη, και άλλη μια στην Καβάλα και βγαίνει εκεί ένας μασόνος γέρος για να ταπώσει τον Σώρρα και του λέει: «γιατί κύριε Σώρρα αφού έχεις 600 δις δεν πας να αγοράσεις τα ελληνικά ομόλογα χρέους από την δευτερογενή αγορά;» Δεν έχει δίκιο να του πει ο Σώρρας ότι είναι ζώο; Καταλάβατε ποιος είναι η δευτερογενή αγορά όπως είπαμε το παράδειγμα; Είναι ο Κώστας ο Μπάρλας που πήρε αέρα  για 119.000 και έχει τρισεκατομμύρια  εγγυητικές από πίσω για να εκδίδει ομόλογα  και να τα πουλάει τσάμπα. Όσα να πάρεις από αυτά τα ομόλογα της δευτερογενούς αγοράς, δεν καταργείς το μνημόνιο! Δεν καταργείς το χρέος της Ελλάδος, ούτε το ξοφλάς ποτέ!

Ποιο είναι λοιπόν Γιάννη το μυστικό; Ότι εσύ ήσουν ο πράκτορας του Κώστα του Μπάρλα, αλλά φαίνεσαι εσύ μπροστά που με έφερες σε δυσκολία από την μια, από την άλλη δέχτηκα εγώ να τα παραδώσω όλα κι εσύ είσαι ο καλός ο άνθρωπος που με πολύ μικρό επιτόκιο μου παίρνεις εμένα δανεικά από την αγορά γιατί εγώ είμαι ΓΓΓ στην βαθμολογία κι όχι ΑΑΑ+. Άρα, εσύ μου κάνεις χάρη κι αντί να πάω εγώ το ομόλογο το δικό μου που μου του έχουν υποβαθμίσει και να μου δίνουν το 10% ή το 15% της αξίας του, παίρνεις εσύ το περιουσιακό στοιχείο, βγάζεις εσύ ως Ευρωπαϊκό Ταμείο ένα ομόλογο για την δική μου ανάγκη υποτίθεται, βάζεις εσύ την δική μου περιουσία, όπως θέλεις εσύ, άνευ όρων, βάζεις ό,τι αξία θέλεις σε ό,τι περιουσία θέλεις. Άρα, μπορείς να βάλεις 5000 φορές μεγαλύτερη αξία από την ονομαστική αξία του ομολόγου και να πεις ότι: «δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ κρίνω ότι η αξία του περιουσιακού στοιχείου που βάζω για το ομόλογο είναι στο 1/5000». Αυτό επικυρώνει το δικαστήριο του Λουξεμβούργο και το πήγαν εκεί για να μην βρεθεί κανένας μάγκας έλληνας δικαστής και τους αλλάξει τα φώτα.

Έτσι λοιπόν εγγυοδοτείς με τεράστια περιουσιακά στοιχεία που είναι παραδομένα σε σένα άνευ όρων και αμετάκκλητα όποιο ομόλογο χρέους. Παίρνεις λεφτά παραπάνω από την ονομαστική αξία, εμένα μου δίνεις αυτά τα λεφτά που γράφει η ονομαστική αξία με 3% τόκο, δηλαδή τα 100.000, ενώ έχεις πάρει 119.000.  Βγάζεις κι ένα καλό μερτικό και βγαίνει και ο Σόιμπλε και λέει: «Θυσία για τον ελληνικό λαό…», έρχεται η Μέρκελ και σου λέει πώς θα πεθάνεις και η Λαγκάρντ πώς θα ψοφήσεις και εσύ κάθεσαι και τους κοιτάς με απάθεια και δεν αντιδράς. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Το μυστικό ήταν να πάρουν την διαχείριση της εθνικής ελληνικής περιουσίας χωρίς να προβάλλει καμμία αξίωση η Ελλάδα και να μην προβάλλει λόγους εθνικής κυριαρχίας ή ασυλίας.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Εγώ έχω παρατηρήσει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι γιατί άραγε σε κάποιο Δουκάτο, σε κάποιον Δούκα δηλαδή και πώς συνδέεται αυτό με την Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το μαγαζί είναι ιδιωτικό και είναι η έδρα που έβαλαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Πάντα, γνωρίζεις, οποιοσδήποτε πάει να υπογράψει μια σύμβαση δανεισμού και βάζει ένα περιουσιακό στοιχείο ως εγγύηση για τα λεφτά που δανείζεται από το τραπεζικό σύστημα, η προσημείωση γίνεται στην έδρα του δανειστή.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Έτσι ακριβώς είναι και το κακό είναι ότι ο Έλληνας δεν έχει προβληματιστεί άραγε γιατί σε κάποιο δουκάτο; Τι δουλειά έχει ο Δούκας με τους τραπεζίτες; Κάτι συμβαίνει από πίσω!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το δουκάτο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τραπεζικό πρακτορείο, δεν είναι κράτος.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Έτσι ακριβώς και φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν ανάμεσα στην ιδιωτική εταιρεία που λέγεται Ελληνική Δημοκρατία που υπογράφει ο Γιάννης Στουρνάρας ως Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος που είναι όμως διορισμένος και όχι εκλεγμένος και των τραπεζιτών. Οι Έλληνες, το Έθνος το κυρίαρχο δεν υπάρχει πουθενά. Όλο αυτό γίνεται ανάμεσα σε δύο ιδιωτικές εταιρείες.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την ακρίβεια τεσσάρων ιδιωτικών εταιρειών, η μία είναι η Ελληνική Δημοκρατία, η άλλη είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, το Τ.Χ.Σ. στην Ελλάδα και απέναντι είναι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τέσσερα ιδιωτικά μαγαζιά παίζουν με τους Έλληνες.

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Εάν κάποιος σήμερα θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί, βρίσκει έναν άλλον άνθρωπο που πουλάει εκείνο το μαγαζί και το μαγαζί αυτό το έχω εγγυηθεί εγώ, την αξία των χρημάτων δηλαδή που για παράδειγμα ο Καλογερόπουλος θέλει να αγοράσει το μαγαζί και ο Δάρας το πουλάει, εγώ το έχω εγγυηθεί του Δάρα ότι το μαγαζί αυτό είναι δικό μου, έχω παραιτηθεί και ο Καλογερόπουλος πλέον έχει δικαίωμα από αυτό το μαγαζί που εγώ το εγγυούμαι, να πουλάει ό,τι θέλει, να βγάζει χρήματα κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει δικαίωμα να πουλήσει κι όλο το μαγαζί.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως, γιατί μου έχει μεταφερθεί όλο το μαγαζί χωρίς να έχει κανένας άλλος κυριαρχία για να προβάλλει λόγο. Αυτά όλα είναι εικονικά, είναι άκυρα, αλλά…

Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κι όμως οι τραπεζίτες το έχουν στήσει τόσο καλά, και μέσω άλλων τραπεζικών προγραμμάτων ιδιωτικών πλατφόρμων κτλ. φτάνουν στο σημείο να δίνουν μέχρι και 40% τόκο σε διάφορους επενδυτές τέτοιων εικονικών συστημάτων. Καλά πάμε! Κατά τα άλλα λέει ο άλλος «η ιδεολογία η αριστερή, ή η δεξιά είναι καλύτερη!» και τσακώνονται ο ίδιος και σφάζεται.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ;;;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο μπέρδεμα που μας δημιουργήσανε και κάποιοι έντεχνα το συνεχίζουν ακόμα. Κι έχει μεγάλη σημασία και θα καταλάβεις, γιατί η Ελλάδα ιδιωτική εταιρεία παραιτείται αμετάκκλητα και άνευ όρων και η Τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ και εδώ θα μιλήσει ο Γιάννης ο Δάρας για να κατάλαβουμε τι τεράστια περιουσία ελληνική έχει, οπότε την στιγμή που παραιτείται η Ελλάδα και ως εγγυητής και ως κράτος-μέλος, δικαιούχο, και του δικαιώματος να ασκήσει βέτο για την Εθνική Κυριαρχία, σημαίνει ότι και για τους ιδιώτες και για το υποτιθέμενο δημόσιο, δεν μπορούν να ισχυριστούν Εθνική κυριαρχία. Οπότε, ό,τι περιουσιακά στοιχεία δικά μου και δικά σου ιδιωτικά έχει η κάθε τράπεζα, αφού δεν υπάρχει πλέον Εθνική Κυριαρχία, έχουν πάει όλα στον διαχειριστή-δανειστή στο δουκάτο του Λουξεμβούργου! Για να καταλάβουμε κομμάτι- κομμάτι όλες αυτές οι συμβάσεις ποιους αφορούν. Δηλαδή, έχω μια φίλη που μου λέει ότι δεν χρωστάει μία και ότι παίρνει και 3000 ευρώ τον μήνα σύνταξη και άλλες 2000-3000 χιλιάδες το παιδί της που είχε μια καλή δουλειά και βοηθούσε και άλλους. Ήταν, λέει, μια χαρά! Και γελούσα, χωρίς βέβαια να της το δείχνω, γιατί ενώ νομίζει ότι δεν χρωστάει μία και έχει δύο-τρία σπίτια και μια περιουσία η γυναίκα αυτή, δεν έχει τίποτα! Δεν θέλει όμως να το πιστέψει και να το καταλάβει ότι δεν έχει τίποτα! Ξέρεις πόσοι άνθρωποι λένε ότι δεν τους νοιάζει γιατί δεν χρωστάνε; Ναι, αλλά δεν έχουν και τίποτα! Αλλά όταν τους ρωτάς γιατί τους ήρθε το ΕΝΦΙΑ δεν ξέρει να απαντήσει!

Σου κάνει χάρη ο δανειστής να χρησιμοποιήσεις το περιουσιακό σου στοιχείο που δεν έχεις κυριαρχία, άρα δεν έχεις ιδιοκτησία και αυτό είναι ενοίκιο για την χρήση και στο λένε φόρο. Αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν! Γιατί δεν έκατσαν ποτέ να τα διαβάσουν τα χαρτιά, γιατί αν τα διαβάσουν, έχουν τις γνώσεις να τα αξιολογήσουν και να τα διαβάσουν κι αν δεν τις έχουν στο 100%, τις έχουν στο 60%.

Ας το αναπτύξει καλύτερα ο Δάρας για το ΤΧΣ και ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχει μέσα του, γιατί είναι τεράστιο! Πήρε τις τράπεζες, οι οποίες έχουν κρατήσει μόνο το 13-15% ιδιωτικής διαχείρισης και το υπόλοιπο 85%-87% το έχει το  Τ.Χ.Σ. αλλά όλα μαζί έχουν πάει στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και κάθε μέρα δίνουμε λεφτά στις τράπεζες για κεφαλοποιήσεις και ανακεφαλοποιήσεις και κανένας δεν εξήγησε στους Έλληνες τι σημαίνει κεφαλοποίηση και τι ανακεφαλοποίηση για να καταλάβουμε τι δούλεμα τρώμε. Παρόλα αυτά οι τράπεζες είχαν πάρει τα περιουσιακά τους στοιχεία πάνω από 3,-4 τρις σε εταιρείες θυγατρικές off shore που έχουν, καλά κρυμμένες από τον ελληνικό λαό και δυστυχώς ακόμα μας δουλεύουν. Πώς είχε βγει ο Άνθιμος στην Θεσσαλονίκη και έλεγε να δώσουμε δύο μισθούλια να σώσουμε την τραπεζούλα μας την Εθνικούλα μας….με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έκανε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ…

ΤΧΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ… ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τόσα χρόνια έχει γίνει μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών. Δηλαδή και πάλι το Κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων δεν υπάρχει πουθενά.

Έχουμε την ιδιωτική εταιρεία Ελληνική Δημοκρατία, έχουμε την ιδιωτική εταιρεία Τράπεζα της Ελλάδος, κατά τα άλλα έχουν όλα τα ονόματα ή Ελλάδα ή Ελληνική, αλλά δεν έχουν κανένα ελληνικό στοιχείο μέσα τους. Και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ) είναι ιδιωτικό!

Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι ιδιωτικό και όλα αυτά, κάνουν στην άκρη το Κυρίαρχο Έθνος και ενεργούν αντ’αυτού και οι Έλληνες χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει και δεν γνωρίζουν τι κυριαρχία έχουν επί των περιουσιακών τους στοιχείων κάθονται απαθείς. Από την μια, αυτή η στάση είναι κατανοητή, γιατί οι Έλληνες δεν έχουν την πληροφόρηση και για αυτό κάνουμε αυτόν τον αγώνα.

Το Τ.Χ.Σ που μερικοί αναρωτιούνται είναι ένα ιδιωτικό μαγαζί που φτιάχτηκε 21 Ιουλίου το 2010 και λέει στο καταστατικό του ότι «κατά παρέκκλιση ο ιδιωτικός του χαρακτήρας του Ταμείου δεν αναιρείται στην κάλυψη του Ταμείου από το ελληνικό δημόσιο».

Ακούστε! Φτιάχτηκε από το ελληνικό δημόσιο αλλά ο ιδιωτικός του χαρακτήρας δεν αλλάζει. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Δεν ανήκει στο δημόσιο, διαθέτει οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια, το έφτιαξαν όπως ήθελαν, πήραν την ιδιωτική περιουσία των τραπεζών, δηλαδή, αφού παρέδωσαν την εθνική περιουσία, τώρα η ιδιωτική την παίρνουν μέσω των τραπεζών, σπίτια, επιχειρήσεις, χωράφια, οικόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες τα απορρόφησαν και μετά παραδόθηκαν στον αρχικό μηχανισμό που φτιάχτηκε για να παραδοθεί η Ελλάδα από τις ιδιωτικές εταιρείες, στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Άμα διαβάσουμε το ΦΕΚ του ΤΧΣ θα δούμε πολλά κι ότι ο όρος «κατά παρέκκλιση» αναφέρεται πολύ εκεί μέσα. Παρόλα αυτά, ο Υπουργός Οικονομικών μπορεί να κάνει έλεγχο σε αυτό το ταμείο, αλλά αυτός είναι διορισμένος από το 2010 κι όχι εκλεγμένος από τους Έλληνες.

Άρα, το κλείδωσαν κι εκεί, του έδωσαν την δικαιοδοσία να παρεμβαίνει εκεί και να κάνει ελέγχους, του έδωσαν δικαιοδοσία να κουμαντάρει μαζί με την Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά του Τ.Χ.Σ το επιτόκιο και τα λοιπά. Θα συμφωνεί λέει πάντα η Τράπεζα Ελλάδος με το Ταμείο, αλλά όλα αυτά είναι πάλι με ιδιωτικούς υπαλλήλους, είτε μέσα από το κοινοβούλιο, είτε από τα όργανα που έφτιαξαν.

«ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ «ΠΑΤΗΣΟΥΝ» ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;»

Άρα, τι μένει τώρα; Για αυτό δημιουργούμε αυτή την στιγμή έναν ξεχωριστό μηχανισμό, γιατί κανένας μηχανισμός μέσα στην Ελλάδα, δεν είναι των Ελλήνων. Και κάποιοι ρωτούν: «Μα, καλά, γιατί δεν κατεβαίνουν τα χρήματα;». Πού να κατέβουν τα χρήματα συνέλληνες; Να πάνε πού; Να πάνε στον μηχανισμό που δεν είναι των Ελλήνων; Ας μας πει κάποιος από αυτούς τους αναλυτές και επιστήμονες των οικονομικών σε ποιον μηχανισμό να πατήσουν τα 600 δις που είναι εθνικό περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων;

Ας μας προτείνουν έναν! Δεν είναι καλάθι για να κατέβουν! Είναι μια διαδικασία που πρέπει να πατήσει πάνω σε ένα μηχανισμό. Σε ποιον χρηματοοικονομικό μηχανισμό θα πατήσουν πάνω; Δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός που να είναι του Κυρίαρχου Έθνους και των Ελλήνων, γιατί αυτό και δημιουργούμε τον δικό μας και μπορούμε να το κάνουμε, όχι επειδή το λέμε, γιατί δεν λέμε την γνώμη μας. Λέμε και παρουσιάζουμε συγκεκριμένα πράγματα.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ. )

Η Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Αυτοχθόνων πληθυσμών, για αυτό μιλάμε για Έλληνες Ιθαγενείς, δηλαδή, εξ αίματος συνεχιστές, η οποία έγινε με Ψήφισμα το 61/295 στις 13 Σεπτέμβρη του 2007, όχι δηλαδή πολύ μακρυά, λέει κάτι συγκεκριμένο σε ένα από τα άρθρα της:

Οι Αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να διατηρούν και να ενισχύουν τους ξεχωριστούς πολιτικούς νομικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτισμικούς τους θεσμούς…» Καταλάβαμε τώρα γιατί φτιάχνεται ο μηχανισμός της Ελλήνων Συνέλευσις; «…διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα της πλήρους συμμετοχής, εφόσον το επιλέξουν, στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ζωή του κράτους..». ‘Αρα, εδώ στο άρθρο 5 βλέπουμε ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ κι όντως σήμερα στην Ελλάδα το κράτος δεν έχει καμία σχέση και καμία σύνδεση κυριαρχίας με τους Αυτόχθονες Έλληνες, δηλαδή με το Έθνος των Ελλήνων.

Άρα έχουμε την δικαιοδοσία και μπορούμε να φτιάξουμε μέσω δικού μας θεσμικού οργάνου το δικό μας σύστημα διαχείρισης και βάσει του δικού τους μνημονίου να αποπληρώσουμε το χρέος, αν και εφόσον δεν είναι καταχρηστικό και απεχθές.

Το άρθρο 20 (αυτά τα δύο άρθρα 5 και 20 είναι άρθρα κλειδιά) το επιβεβαίωνει και λέει πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα: «Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να διατηρούν και αναπτύσσουν τα πολιτικά, οικονομικά και  κοινωνικά δικά τους συστήματα ήι θεσμούς, να εξασφαλίζουν την άσκηση των δικών τους μέσων διαβίωσης και ανάπτυξης και καθώς να συμμετέχουν ελεύθερα σε όλες τις παραδοσιακές και πολιτισμικές δραστηριότητες.

Καταλάβατε λοιπόν γιατί στήνουμε αυτόν τον μηχανισμό; Για να ενταχθεί συντεταγμένα μέσα σε αυτόν τον θεσμό γιατί δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός μέσα στα σύνορα του κράτους που να είναι ελεύθερος και ελληνικός. Εμείς όμως ως Έθνος, δεν περιοριζόμαστε μόνο όπως το κράτος μέσα στα σύνορα, που είναι Εθνικά σύνορα πάντα, αλλά εμείς ως θεσμός ως Κυρίαρχο Έθνος είμαστε κι εκτός συνόρων. Κι εδώ είναι το μεγάλο σχέδιο της συνένωσης των Ελλήνων. Βγαίνουμε έξω από τα σύνορα και μαζεύουμε συντεταγμένα όλο το Έθνος των Ελλήνων όπου και να βρίσκεται. Το κράτος είναι ένας διαχειριστικός μηχανισμός, τίποτα παραπάνω.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι εδώ πρέπει να ανοίξουμε μια παράγραφο, για να καταλάβουμε καλύτερα όταν στην 7 παράγραφο λέει: ούτε ο εγγυητής ούτε τα αντίστοιχα περιουσιακά του στοιχεία.. Ο εγγυητής που έχει παραδοθεί άνευ όρων περιλαμβάνεται σε αυτόν, κάτι το οποίο δεν έχουμε ακόμα αναφερθεί. Δεν είναι απλά κάτι, είναι η ουσία.

Είναι όλοι οι Δήμοι της Ελλάδος, που από την μια τους αναγνωρίζει ο νόμος 3852 και το σύνταγμα είναι η πρώτη Αρχή, η πραγματική εξουσία, επειδή έχουν ανώτερη  αρχή από την κυβέρνηση της Ελληνικής δημοκρατίας, η οποία παραιτήθηκε, μοιραία έχουν παραιτηθεί μέσω της Κυβέρνησης του διαχειριστικού μηχανισμού βουλής, ψευδοκράτους- ψευδομηχανισμού και οι Δήμοι της Εθνικής τους Κυριαρχίας όλων των περιουσιακών στοιχείων και για αυτό και υπάρχει κι εμπλοκή σε όλους τους Δήμους από την μία και από την άλλη μεριά έχουμε και τους ίδιους τους Δημάρχους να τους έχουν κάνει πράξη νομοθετικού περιεχομένου και τους πήρε τα λεφτά η ίδια η παραδομένη Τράπεζα της Ελλάδος που έχει παραιτηθεί για αυτά που έχει και απο όποιο περιουσιακό στοιχείο θα πάρει στο μέλλον.

Άρα, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης των Αθηνών στην Τράπεζα της Ελλάδος που ήδη έχει παραιτηθεί αμετάκκλητα και άνευ όρων, όπως και το Τ.Χ.Σ, όπως και το ελληνικό ψευδοκράτος στο Ευρωπαϊκό Ταμείο,  έχουν υπαχθεί και κατασχεθεί και οι Δήμοι.

Προσέξτε για να δούμε και το κομμάτι της χρηματοδότησης των υποδομών της δημοτικής κοινωνίας του κάθε Δήμου. Ναι μεν χρειαστήκαμε την εντολή του εκπροσώπου του λαού, δημάρχου, (μόνο την εντολή κι όχι να το κάνει ο ίδιος),  προς τον Σώρρα για να δομήσει ο ίδιος ο  Σώρρας με δικές του εγγυήσεις και να πάρει ο ίδιος, αν μπορεί από τα Κληρονομικά Κεφάλαια για να χρηματοδοτηθούν ανθρωπιστική βοήθεια, κοινωνικές παροχές, αναπτυξιακά και πλουτοπαραγωγικά έργα της κοινωνίας των ανθρώπων που ζουν σε κάθε Δήμο. Όχι να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος γιατί τα λεφτά τα παίρνει κατευθείαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο.

Ήξεραν πολύ καλά νομικά γιατί φτιάχθηκε έτσι! Γιατί είχε προηγηθεί από το 2010 ότι έχουν παραδόσει τα πάντα και τους Δήμους στο Ευρωπαϊκό Ταμείο, ακόμα και εμάς τους ίδιους, το σώμα μας και τις ψυχές μας, τις έχουν κατάσχει και είναι αυτό που δεν θέλουμε να καταλάβουμε.

Άρα, αφού τους Δήμους τους έχουν πάρει το Ευρωπαϊκό Ταμείο και έχουν κατασχεθεί και δεν μπορούν να προβάλλουν ούτε λόγους εθνικής κυριαρχίας, ούτε κάποιον άλλον λόγο, βάσει της παραγράφου 7 από την δικαιοδοσία της κατάσχεσης πριν ή μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης κτλ.. έρχεται ο βλάκας ο αντιδήμαρχος του δήμου και μου λέει με μαγκιά: «Ποιος Δήμαρχος πήρε λεφτά για να πιάσω κι εγώ τον δήμαρχο μου και να τον πνίξω που δεν τα παίρνει;» Μα, ποιος βρε βλάκα θα πάρει τα λεφτά από τους Δημάρχους, αφού δεν γίνεται, ούτε λόγω μορφής νομικής, αλλά πες ότι ήθελε και κάποιος να του τα δώσει, τα παίρνει κατευθείαν το Ευρωπαϊκό Ταμείο. Πώς θα τα δώσει στο Δήμο; Και ειδικά όταν μιλάμε για Κληρονομικά Κεφάλαια, οι ίδιοι οι κληρονόμοι που είναι ιδιοκτησία τους, πρέπει να πάρουν απόφαση και είναι ξεκάθαρο το νομικό καθεστώς. Οι Αυτόχθονες, όπως λέει το Δίκαιο των Εθνών με τους δικούς τους μηχανισμούς να διαχειριστούν την ζωή τους και τον πλούτο τους. Αυτό δεν λέει το Διεθνές Δίκαιο των Εθνών;

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ;

Και αν πάμε να το δούμε πάλι και να το καταλάβουν όλοι για την χρηματοδότηση των υποδομών της κοινωνίας του κάθε δήμου, ξεχρεώματα, δάνεια, έργα πλουτοπαραγωγικά, αναπτυξιακά ανθρωπιστική βοήθεια κτλ.

Πού τα χρωστούν τα δάνεια; Τα χρωστούν στο Ευρωπαϊκό Ταμείο ουσιαστικά, γιατί έχουν πάει όλα εκεί μέσω του ελληνικού Τ.Χ.Σ. και των τραπεζών, οπότε πρέπει να κάνεις άρση κάθε βάρους των Αυτοχθόνων, ώστε να μην έχουν οικονομικά βάρη οι Αυτόχθονες.

Πώς το κάνεις; Δίνοντας την διαχείριση στους Αυτόχθονες να πάρουν αποφάσεις για την ίδια τους την ζωή. Δεν δίνεις στον Δήμο την διαχείριση να πάρει δηλαδή, ο Δήμαρχος τα χρήματα και να κάνει ό,τι θέλει. Γιατί δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, γιατί του τα πήραν κι ό,τι εισπράττει, πάει στην Τράπεζα της Ελλάδος και αυτή τα στέλνει στο Ευρωπαϊκό Ταμείο. Η συνάφεια του ενός με του άλλου έχει μια συνέχεια και είναι ολοκληρωμένη νομικά, δεν υπάρχει τίποτα και κανένας μηχανισμός, ταμείο, διαδικασία δεν είναι ελληνικά.

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ… Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Εντωμεταξύ,  πρέπει να θυμηθούμε ότι Τ.Χ.Σ δεν φορολογείται και μάλιστα απολαμβάνει των διοικητικών, οικονομικών και δικαστικών ατελειών, απαλλασσόμενο από την καταβολή άμεσων και έμμεσων φόρων. Ούτε εισφορές υπέρ τρίτους, ούτε τέλη οποιασδήποτε φύσης, αυτό το ιδιωτικό μαγαζί. Και πριν προχωρήσουμε, πρέπει να βγάλουμε ένα συμπέρασμα: ότι αφού έχουν παραιτηθεί αμετάκκλητα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να το επαναφέρουν στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή, παραιτήθηκε ες αεί, οπότε, όποιο κόμμα και να προσπαθήσει να πάρει τα ηνία, δεν μπορεί να ανατρέψει τις μνημονιακές συμβάσεις. Είναι τελειωμένο!  Ο Μόνος που μπορεί να το κάνει είναι το Έθνος, οι Αυτόχθονες με οποιαδήποτε θεσμική νομική εκπροσώπηση ή με μηχανισμό που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι. Κανένας άλλος! Για να μην ψάχνουν οι συνέλληνες να βρουν κάποιον άλλον να το κάνει! Δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει κανένα άλλο νομικό πάτημα για να λειτουργήσει.

Άρα, το μόνο που μένει είναι να συστρατευτούμε στις ήδη δημιουργημένες νομικές οντότητες του Έξνους των Ελλήνων, τις Ελλήνων Συνελεύσεις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ πρέπει να πούμε γιατί δεν μπορεί να το κάνει κανένα κόμμα, καμία κυβέρνηση κι όσοι θα διαδεχτούν την κυβέρνηση και όσα καινούργια κόμματα να δημιουργηθούν. Γιατί έχει παραιτηθεί όλη η οντότητα που λέγεται Ελλάδα με ό,τι περιλαμβάνεται μέσα σε αυτήν, είτε είναι δικαιούχος, είτε είναι γενικά και αόριστα «η Ελλάδα», είτε είναι εγγυητής, με ό,τι περιουσιακό στοιχείο διαχειρίζεται που σημαίνει και τους υπηκόους, τα σώματα μας και για αυτό μας παίρνουν τα όργανα μόλις πεθάνουμε, με τις καινούργιες νομοθεσίες. Άρα, οποιοσδήποτε να διαδεχτεί την κυβέρνηση με την μορφή κόμματος, δεν μπορεί να ασκήσει για κανέναν λόγο Εθνική Κυριαρχία.

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΚΑΙ … ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γ. ΔΑΡΑΣ: Επομένως, όσο είμαστε ενταγμένοι στο μηχανισμό του ψευδοκράτους, είμαστε ενταγμένοι ως υπήκοοι κι όσο είμαστε ενταγμένοι ως υπήκοοι, δεν υπάρχει δυνατότητα, γιατί είναι αμετάκκλητη παράδοση.

Όταν όμως ενεργοποιήσουμε, τον θεσμικό μας ρόλο,  την θεσμική μας κυριαρχία, εκτός αυτού του μηχανισμού, εκτός της υπηκόοτητας που έχουμε στο ψευδοκράτος-μηχανισμό, αν ενεργοποιήσουμε το δικό μας θεσμό, που είναι η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και για αυτό έβαλε εκεί τα χρήματα ο Αρτέμης Σώρρας, μόνο τότε παύουμε να είμαστε ενταγμένοι ως υπήκοοι στο ψευδοκράτος και ενεργοποιούμε την ήδη αναγνωρισμένη νομική οντότητα από τα Ηνωμένα Έθνη, Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία.

Πώς συγχέονται αυτά τα δύο η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία και η Ελληνική Δημοκρατία; Ό,τι έχει παραδόσει η Ελληνική Δημοκρατία ισχύει μόνο στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται στο αναγκαστικό δίκαιο, όπως λέει στο μνημόνιο.

Εδώ στο Αναγκαστικό Δίκαιο έρχεται η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία που ως οντότητα, είναι η μόνη που μπορεί να το ενεργοποιήσει.

Για αυτό λοιπόν είναι η επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθεί κυρίως μέσω την Συνέλευση του Έθνος και κατά δεύτερον αν και επιλεχθεί η εκλογική οδός, ο θεσμός του Έθνους των Ελλήνων, ο Εθνικός Πολιτικός μας Φορέας να ενεργοποιήσει πάλι την διαδικασία.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτή την στιγμή να ρωτήσω κάτι. Το Τ.Χ.Σ το ελληνικό που βρίσκεται μετά το ξεπούλημα που ήθελαν να κάνουν και την προσφορά του Αρτέμη;

Γ. ΔΑΡΑΣ: Όχι «ήθελαν», έχουν πουλήσει μετοχές και σε off shore εταιρείες και σε οίκους εβραϊκών συμφερόντων και σε αλλοδαπές εταιρείες. Παρόλο που είχαν από τις 16 Μαΐου του 2014 κατατεθειμμένη αμετάκκλητα και άνευ όρων τα χρήματα του Αρτέμη Σώρρα τα 100 δις. Παρόλα αυτά συνέχισαν και τώρα ενσωματώθηκαν με το Ευρωπαϊκό Ταμείο.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να καταλάβουμε και κάτι ακόμα. Ότι η κατάθεση των 100 δις του Αρτέμη Σώρρα έγινε στις 16 Μαΐου του 2014. την ίδια μέρα όμως έγινε και μια άλλη βρωμιά εναντίον των Ελλήνων. Ο υπουργός Μανιάτης υπογράφει τρεις συμβάσεις την ίδια μέρα και παραδίδει όλα τα πετρέλαια του Ιονίου, από την Κέρκυρα, Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα μέχρι το Κατάκολο, την Πάτρα, Ηλεία, Καλαμάτα και Μεσσηνία, σε ξένους που έχουν πάρει τα ελληνικά ομόλογα και έχουν βάλει σκοπό να εκμεταλλευτούν τα αποθεματικά της εγγυοδοσίας.

Για αυτό τον λόγο κάνουμε την ανάλυση για να καταλάβουμε πώς ακριβώς λειτουργεί. Για αυτό έκανα και το προηγούμενο παράδειγμα με τον Κώστα τον Μπάρλα που πήρε ένα ομόλογο που έχει 5 φορές μεγαλύτερη εγγυοδοσία από την ονομαστική του αξία στην πραγματικότητα.

Άρα, αφού έχουμε παραιτηθεί από την Εθνική Κυριαρχία, αυτός που έχει τις ελληνικές εγγυήσεις στα χέρια του και του έχουν παραδοθεί, ο,τι περιουσιακό στοιχείο υπάρχει, μπορεί να το εκμεταλλευτεί όπως θέλει! Εκτός από το να τις βάλει εγγύηση, για να εκδίδει ομόλογα και να τα εγγυοδοτεί και να μπορούν να κόβουν 10.000 ομόλογα από ένα περιουσιακό στοιχείο και να υπάρχει μια τεράστια φούσκα που κάνει κύκλους στον πλανήτη.  Ο ένας  κόβει καινούργιο ομόλογο με εγγυοδοσία το προηγούμενο ομόλογο –γιατί έτσι γίνεται όποιος γνωρίζει τα χρηματιστικά- και να μεγαλώνει το χρέος στον πλανήτη και τώρα θα καταλάβετε γιατί δεν αφήνουν τους πολιτικούς και τους έχουν δεσμευμένους να μην πάρουν τα 600 δις του Σώρρα και πληρώσουν.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Ο,ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, που είναι πολλά περισσότερα πολλές φορές από την πραγματική κατάσταση που γνωρίζουμε εμείς, δηλαδή είναι χιλιάδες τα ομόλογα που κυκλοφορούν με ελληνική περιουσία, όταν πάρεις πίσω την Εθνική Κυριαρχία, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ! Το τραπεζικό σύστημα του Σιωνισμού πέφτει αμέσως! Για να καταλάβετε για τι πράγμα παλεύουν τόσο λυσσαλέα μέσα στην Ελλάδα κι έχεις τον κάθε βλάκα να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ… ( ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! )

Και το βασικότερο είναι ότι έχει χαθεί η Κυριαρχία και από τους Δήμους.

Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε τον όρο που μπαίνει στο 5. 4 του συγκεκριμένου ΦΕΚ που λέει «Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα (σύμβαση) αμετάκκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια (στα δικά τους δηλαδή) αλλά και στα περιουσιακά στοιχεία, ή τα περιουσιακά στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα δεύτερη…» Είναι δηλαδή δύο διαφορετικά πράγματα: άλλο τα περιουσιακά στοιχεία τα μετά, και άλλο τα «ίδια». «…συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό της ασυλίας έναντι αγωγής» Έχουν δηλαδή παραιτηθεί της ασυλίας ακόμα έναντι αγωγής. «…έναντι δικαστικής απόφασης, ή άλλης εντολής, ή από κατάσχεση ή από σύλληψη, ή ασφαλιστικά μέτρα πρίν την έκδοση της δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων». Δηλαδή, έχουν παραιτηθεί, άπαξ και δια παντός εκτός της Κυριαρχίας και της ασυλίας. Κι όλα αυτά στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από το Αναγκαστικό Δίκαιο. Ποιο είναι το δίκαιο αυτό που ουσιαστικά τα τινάζει όλα στον αέρα;  Είναι το Δίκαιο της Εθνικής Κυριαρχίας, είναι το Δίκαιο των Εθνών, είναι το Δίκαιο της Ιθαγένειας και είναι το Δίκαιο των Αυτοχθόνων!!

Γ. ΔΑΡΑΣ: Τώρα που το λες αυτό, μέσα στην Διακήρυξη υπάρχει ένα άρθρο πολύ σημαντικό. Το άρθρο 28: «Οι Αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα προσφυγής με μέσα που μπορεί να περιλαμβάνουν αποκατάσταση ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, ακριβοδίκαιη αποζημίωση για την γη, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που παραδοσιακά είχαν στην ιδιοκτησία τους ή με άλλον τρόπο στην κατοχή τους ή την χρήση τους και τα οποία έχουν δημευτεί, καταληφθεί, χρησιμοποιηθεί, καταστραφεί, χωρίς την ελεύθερη εκ των προτέρων ή μετά από ενημέρωση συγκατάθεση τους.

Τι λέει λοιπόν το Δίκαιο Των Εθνών; Λέει ότι εμείς ως Κυρίαρχοι Ιδιοκτήτες δεν ερωτηθήκαμε από τον μηχανισμό διαχείρισης που λέγεται κράτος- Ελληνική Δημοκρατία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεχτήκαμε για να το κάνουν.

Κι αν εμείς δεν συναινέσαμε και σιωπάσαμε, πάλι το ότι σωπάσαμε, δεν σημαίνει ότι συνεναίσαμε.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και το λέει το άρθρο 28 ξεκάθαρα. Άρα, λοιπόν αύριο κύριοι θα μας δώσετε πίσω ό,τι μας πήρατε ή θα μας αποζημιώσετε και τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Βέβαια, όταν κάνεις Κυριαρχία στα δικά σου, δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να κάνεις πίσω.

Αυτό έλεγε κι ο Αρτέμης Σώρρας, ότι άμα πιάσεις τον κλέφτη, δεν μπαίνεις σε διαπραγμάτευση αν θα σου δώσει το μισό ή ολόκληρο το Αιγαίο. Έτσι είναι κατανοητό και από εδώ καταλαβαίνουμε. γιατί κρατάνε γερά για να μην σπάσει όλο αυτό. Γιατί άμα σπάσει, θα σπάσει η παγκόσμια σκηνή. Το σύστημα τους, το δικό τους καθεστώς δεν κρατιέται μέσα από την Ελλάδα, αλλά με παγκόσμιους μηχανισμούς έξω από την Ελλάδα. Για αυτό όλος ο αγώνας είναι έξω από την Ελλάδα κι όχι μέσα στα σύνορα της.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτόν τον λόγο βλέπουμε ότι ενώνονται φανερά όλοι οι μηχανισμοί που έχουν φτιάξει, όλα τους τα δόγματα, όλα τους τα κόμματα, όλοι οι σύλλογοι, όλοι οι μασόνοι, οι ροταριανοί, θρησκείες, οι πάντες ενώνονται εκτός και εντός Ελλάδος, ενώνονται εναντίον του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Ο πόλεμος είναι πια ξεκάθαρος ανάμεσα στους Έλληνες και απέναντι είναι όλοι οι άλλοι.

Ο μόνος τρόπος να τους αντιμετωπίσουμε είναι να δημιουργήσουμε κι εμείς ως Έθνος, την βάση, το υπόβαθρο της συμμετοχής όλων και με συλλογική απόφαση να καθαρίσουμε όλη αυτή την βρωμιά. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ( ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» /// «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Για αυτό δόθηκε από τις ιδιωτικές εταιρείες οργανισμούς δόθηκε η εντολή με ψηφίσματα να δημιουργηθεί κι ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους για να μπορεί το Έθνος να αντεπιτεθεί και να επιταχύνει τους χρόνους, ακόμα μέσα στο σύστημα τους, συμμετέχοντας σε εκλογές, το ίδιο το Έθνος.

Κι εδώ πρέπει να το καταλάβουν όλοι, ότι επειδή είναι το ίδιο το Έθνος, δεν μπορεί ένας μόνος να κάνει τον αρχηγό και να υπακούν οι άλλοι, αλλά το ίδιο το Έθνος οργανώνεται σε δημοτικές εταιρείες οργανισμούς για να έχει νόμιμη εκπροσώπηση στο υπάρχον ισχύον σύνταγμα και νομικό πλαίσιο και της Ελλάδος και της Ευρώπης με επίσημα καταστατικά περασμένα στο Πρωτοδικείο και επίσημα περασμένα από την Εφορία για να έχουν και ΑΦΜ να έχουν συμμετοχή και εκπροσώπηση όλοι οι Έλληνες σε κάθε Δήμο και όλοι μαζί  να μπουν στους Δήμους να δημιουργήσουν την βάση της Εθνοσυνέλευσης. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Κι όλοι μαζί πάλι είναι οι μέτοχοι του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού Έθνους. Και στις εκλογές να πάμε αύριο το πρωί, θα πάμε όλοι μαζί γιατί δεν έχουμε άλλη λύση, ούτε νομική, ούτε πολιτική.

Ακόμα κι αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν ως υποψήφιοι βουλευτές στις επερχόμενες εκλογές, θα πρέπει να έχουν προταθεί μέσα από τους δήμους. Οι άνθρωποι, οι Έλληνες που ζουν στους Δήμους, γνωρίζουν ποιοι είναι οι αξιότεροι και αυτούς μόνοι τους οι Έλληνες θα εκλέξουν  στον κάθε δήμο για να τους στείλουν υποψήφιους για να πολιτευτούν. Δεν μπορεί δηλαδή να έρθει κάποιος, ένας, και να επιβάλλει τους υποψήφιους βουλευτές.

Είναι τεράστια η διαφορά του Πολιτικού Φορέα του Έθνους από το Κόμμα. και οι αξιότεροι για να εκπροσωπήσουν το Έθνος, τους πολίτες Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς της κάθε δημοτικής περιοχής στις όποιες εκλογές, ως υποψήφιοι για να μεταφέρουν τις επιλογές των δημοτών και όχι να Στο Κόμμα έρχεται ένας μηχανισμός αρχηγού και επιβάλλει υποψήφιους βουλευτές. Το Έθνος διαλέγει μόνο του σε κάθε περιοχή ποιοι είναι οι καταλληλότεροι πάνε να νομοθετήσουν ό,τι θέλουν! Καληνύχτα σε όλους!

………………………….

Αφήστε μια απάντηση