Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΑΤΟΣ-ΦΟΡΕΑΣ-ΕΘΝΟΣ ESY TV 8/9/2899 β’ μέρος (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΡΑΤΟΣ-ΦΟΡΕΑΣ-ΕΘΝΟΣ ESY TV 8/9/2899 α” μέρος (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ε.ΣΥ TV ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΡΟΣ Β’

  ΚΡΑΤΗ — ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

«ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για το χρέος και για όλα όσα συμβαίνουν φταίει αυτή η σταθερά πολιτική που ήταν πάντα η κομματοκρατία. Γιατί είδαμε προεδρίες είδαμε, βασιλείες είδαμε, διδακτορίες είδαμε, άλλαξαν και το μόνο που παρέμεινε σταθερό ήταν η Κομματοκρατία. Αυτή ευθύνεται για την κατάντια που υπάρχει στο Ελληνικό Έθνος και με αυτή πρέπει να καθαρίσουμε μία και καλή. Δεν υπάρχουν κόμματα, τα κόμματα δεν έχουν χώρο στην Ελλήνων Πολιτεία. Οι ιδεολογίες τους είναι σάπιες και μιασματικές. Εμείς έχουμε νόηση, έχουμε διανόηση και γνώση, έχουμε φως και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτές τις σκοτεινές ιδεολογίες που έχουν φέρει τον άνθρωπο σε ζωώδη επίπεδο.

Φορέας λοιπόν είναι αυτός που προάγει τον Άνθρωπο και τον φέρει μέσα στο Αξιακό Ελλάνιο Σύστημα, ενώ τα κόμματα είναι αυτά που σκοτώνουν τον Άνθρωπο, γιατί πάντα τον πηγαίνουν στην έλλειψη και έτσι ο άνθρωπος δεν είναι στην θέση που πρέπει να είναι.

«…ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…»

ΝΙΚΟΣ: Θέλω να ρωτήσω, αν ο Φορέας θα μας αντιπροσωπεύσει κάποια στιγμή και στην Ευρώπη.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν πάρει τους Θεσμούς στα χέρια του, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμια. Ο εκλεγμένος Πρόεδρος θα έχει μαζί του 50 συμβούλους που θα είναι δικοί του και ο κάθε σύμβουλος θα είναι εν δυνάμει Πρόεδρος, γιατί θα έχει την εξουσιοδότηση από τον Πρόεδρο, να τον εκπροσωπεί με οποιονδήποτε τρόπο και σε ο,τιδήποτε χρειαστεί.

Έτσι λοιπόν εν δυνάμει θα υπάρχουν 50 πρόεδροι για την Ελλάδα, η οποία δεν θα είναι για την Ελλάδα, γιατί ένας Πρόεδρος για την Ελλάδα φτάνει και περισσεύει. Θα είναι για όλον τον κόσμο, όπου υπάρχει Ελληνικό στοιχείο, όπου υπάρχει ελληνικό ψήγμα, όπου υπάρχει ίχνος τεχνολογίας, επιστήμης, γνώσης κι ο,τιδήποτε ελληνικό, θα διεκδικηθεί από εμάς. Πρέπει οι άλλοι να καταλάβουν ότι αυτό το πράγμα που κάθονται επάνω και στο οποίο δημιουργούν, δεν είναι δικό τους. Αυτοί βέβαια το ξέρουν, εμείς δεν το ξέραμε, αλλά τώρα θα γίνουν πασίγνωστο σε όλους μας πως ο,τιδήποτε υπάρχει, ο,τιδήποτε προάγει τον άνθρωπο, είναι δικό μας και θα το διεκδικήσουμε. Δεν είναι δυνατόν η γλώσσα μας να διδάσκεται καλύτερα ως δεύτερη γλώσσα σε ξένα κράτη από ό,τι στην Ελλάδα και στα σχολεία μας. Πρέπει αυτό τον πολιτισμό που έχουμε διασπείρει στον πλανήτη γη, να το κάνουμε σαφές ότι είναι δικός μας. Θα τον διεκδικήσουμε και θα δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι χρωστούν πολλά στο Ελληνικό Έθνος κι αυτό θα γίνει!

Η επόμενη μέρα θα είναι πάρα πολύ δυνατή.

«..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Βασίλη, θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για την εκπροσώπηση του Έθνους και να το συνδέσεις με τα καταπιστεύματα που είναι στο όνομα των Ελλήνων.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε ποιο επίπεδο η εκπροσώπηση; Εδώ λέω ότι θα υπάρχουν 50 πρόεδροι που θα είναι εκτός Ελλάδος και θα εκπροσωπούν και θα διεκδικούν ο,τιδήποτε είναι Ελληνικό στον πλανήτη.

Από την άλλη την μεριά, πρέπει να καταλάβουμε ότι από το 1831 και μετά, δεν είχαμε Έλληνες κυβερνήτες. Στην Διακήρυξη έχουμε βγάλει όλες τις Διεθνείς Συνθήκες από το 1800 και μετά που έχουμε υπογράψει ως Ελληνικό Έθνος. Αυτές τις γνωρίζουμε πολύ καλά και τις έχουμε αναρτήσει. Ξέρουμε τι πλούτος ανήκει στον Ελληνικό Έθνος σε όλον τον κόσμο και πραγματικά που εμείς τα βγάλαμε και έγιναν γνωστά σε όλους, θα τα διεκδικήσουμε.

Κι όχι μόνο αυτό, θα προχωρήσουμε και σε πιο δυνατές παρεμβάσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς όσον αφορά τα καταπιστεύματα, αν είχαμε μια ελληνική κυβέρνηση, το θέμα θα είχε τελειώσει, γιατί αυτά τα χρήματα μας ανήκουν. Γιατί αυτά τα χρήματα δεν τα παίρνουμε εμείς, αλλά τα εκχωρούμε στην Τράπεζα της Ελλάδος, γιατί η βουλή μας έχει ψηφίσει το καταστατικό Ίδρυσης της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο λέει ότι αυτή θα τα διαχειρίζεται και μάλιστα δεν θα μπορεί να μπαίνει και κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός.

Όλα αυτά τα έχουν χωρίσει σε αλλογενείς και επικυρίαρχους, σε δυνάστες του Ελληνικού Έθνους, κι ενώ βλέπουμε ότι είναι δικά μας, ουσιαστικά τα παίρνουν οι άλλοι και μας δανείζουν με αυτά. Και μας δανείζουν με ό,τι τρόπο θέλουν και όποιους όρους θέλουν. Όταν πάρουμε τους θεσμούς στα χέρια μας, δεν είναι τίποτα να πάρουμε από εκεί αυτά που είναι δικά μας. Είναι οι πιο απλές κινήσεις που μπορεί να γίνουν.

Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να γίνει, είναι προετοιμασμένα τα πράγματα, μόλις έχουμε το θεσμικό δικαίωμα. Ως φυσικά πρόσωπα δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε από τα Παγκόσμια Ταμεία. Μόνο με την θεσμοθέτηση κάποιας ιδιότητας μπορείς να πας μέσα από την κρατική οντότητα που υπάρχει και να πεις: «Κύριοι, αυτά ειναι δικά μου και τα θέλω». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τότε θα καταλάβουν τι θα πει Αφύπνιση.

Θα καταλάβουν τι θα πει πραγματικά να είσαι Έλληνας. Γιατί ουσιαστικά, αυτοί είναι υπάλληλοι μας. Δηλαδή, όταν έρχεται εδώ το ΔΝΤ με τους υπαλληλίσκους που στέλνει εδώ, πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε μέτοχοι και της Παγκόσμιας Τράπεζας, είμαστε μέτοχοι και του Δ.Ν.Τ. Είμαστε μέτοχοι, οι ιδιοκτήτες! Και τώρα αφήνουν να μας διατάζουν υπάλληλοι τρίτης κατηγορίας! Γιατί; Γιατί τους επιτρέπει το προδοτικό πολιτικό καθεστώς. Αυτά σε μια Ελλήνων Πολιτεία αλλάζουν την άλλη μέρα ακριβώς! Εκεί διεκδικείς και παίρνεις αυτά που ουσιαστικά σου ανήκουν. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Εμένα με ξενίζει η λέξη διεκδίκηση. Μόλις γίνουμε δυνατοί, θα πάρουμε τα δικά μας! Δεν θα τα διεκδικήσουμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα τα πάρουμε, γιατί είναι δικά μας και μας ανήκουν. Κι όταν πηγαίνεις ως Έθνος κι όταν έχεις τους θεσμούς στα χέρια σου, δεν θα μπορέσει κανείς να σου φέρει αντίρρηση, γιατί είναι δικά σου. Το θέμα έχει τελειώσει. Το θέμα είναι να πάρουμε τους θεσμούς στα χέρια μας. Για αυτό και ιδρύσαμε τον Φορέα και μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, για να έχουμε μια δυνατότητα να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ…. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Το 1981 που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο Αβέρωφ, μετά τις εκλογές, έβγαινε κι έλεγε: «δεν παραδίνουμε τα όπλα!». Θα ήθελα να ρωτήσω, τι θα κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, να έκανε πραξικόπημα το καθεστώς και να μην παρέδιδε την εξουσία σε εμάς να πάρουμε την κυβέρνηση;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Ή αυτό ή κάτι παρόμοιο.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια σφαιρικότερη απάντηση για να καταλάβεις. Το να βρίσκεται ένας άνθρωπος ο οποίος να καταθέτει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας από ένα συμβόλαιο του αμερικανικού κράτους, ύψος περίπου 2,75 τρις και ο οποίος λέει ότι θα βάλει όλα όσα χρειαστούν για την Ελλάδα, όπως κι έχει κάνει αίτηση στον ΟΗΕ να βοηθήσει όποιο κράτος θέλει οικονομική βοήθεια. Είναι τυχαίο αυτό το πράγμα; Πρέπει να ξέρεις σήμερα, ότι τα πάντα είναι ιδιωτικά. Ουσιαστικά, αυτό το οποίο κινεί τα πάντα, είναι το χρήμα. Αυτό σημαίνει ότι για να γίνει κάποιος πόλεμος πρέπει να υπάρχει κάποιος για να τον χρηματοδοτήσει. Αν δεν χρηματοδοτήσει κάποιος έναν πόλεμο, δεν μπορεί να γίνει! Αυτός που χρηματοδοτεί τον πόλεμο, πάντα έχει ως σκοπό να κερδίσει από αυτή την χρηματοδότηση με τις δολοφονίες και τους σκοτωμούς των ανθρώπων. Αυτός στο τέλος έχει κάποιο κέρδος. Σήμερα, οι στρατοί και οι αστυνομίες είναι ιδιωτικές, τα κράτη είναι ιδιωτικά. Καταλαβαίνετε λοιπόν κάποιος ο οποίος έχει μια τεράστια οικονομική δύναμη και η δύναμη αυτή δεν είναι μόνο φαινομενική, αλλά έχει πολύ βάθος από πίσω.

Επειδή πλησιάζουν πολλοί και ζητούν αυτά που μπορεί ο Αρτέμης να τους δώσει. Είναι πολύ μεγάλα κράτη που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη. Όλα είναι ελεγχόμενα και εκεί που υπάρχει αυτή η δύναμη, όλοι κάθονται με σεβασμό. Αυτό είναι το ένα επίπεδο, που βλέπουμε.

Υπάρχει κι ένα άλλο επίπεδο, στο οποίο έχει αναφερθεί πολλές φορές ο Αρτέμης και έχει πει ότι ο πόλεμος μας δεν είναι με ανθρώπους, αλλά με οντότητες. Μάλιστα κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι που καθόταν δίπλα στον Πάπα, κι είπε ορισμένα ονόματα που πραγματικά κυβερνούν τον πλανήτη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι μας κι ο πόλεμος γίνεται σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο.

«ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ..»

Από την άλλη μεριά βλέπετε ότι κάνουμε επικλήσεις, για να υπάρχει ένα συντονισμός μετά από χιλιάδες χρόνια, για να μπορέσουν οι δυνάμεις που ουσιαστικά δημιούργησαν τους ανθρώπους, τους Έλληνες να ξαναπάρουμε την θέση που πρέπει να έχουμε, γιατί μόνο ο άνθρωπος μπορεί να δώσει εντολή για να γίνει αυτή η παρέμβαση. Είναι λοιπόν ένα πολύ σύνθετο θέμα, το οποίο δεν μπορούμε να το δούμε από μια θεώρηση γεωστρατηγική μόνο και με τις γνώσεις που υπάρχουν και βγάζουν τα κανάλια.

Υπάρχει μια γενικότερη ενεργειακή θεώρηση, η οποία λειτουργεί έτσι ακριβώς, όπως πρέπει να λειτουργεί, αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος που γίνεται τώρα είναι ένας συντονισμός ενεργειών οι οποίες είναι τεράστιες κι όσο είμαστε εμείς μέσα στα πλαίσια μας κι όσο κάνουμε σωστά την προσέγγιση μας, τόσο είμαστε σίγουροι ότι αυτά που είναι ήδη χαραγμένα, θα εκδηλωθούν στην πορεία. Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει κανένας φόβος, ούτε από τους Τούρκους, ούτε από τους εδώ εγκάθετους ότι θα δημιουργήσουν κάποια ιστορία.

Αυτά που γίνονται είναι τόσο δυνατά και πατάμε τόσο γερά σε κάθε βήμα μας, που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και να σκεφτόμαστε ότι θα γίνει κάτι το οποίο δεν το είχαμε υπολογίσει. Όλα είναι κάτω από έλεγχο και ξέρουμε ακριβώς πώς γίνεται το κάθε μας βήμα και το πώς πρέπει να γίνεται. Δεν είναι ένας πόλεμος που γίνεται μεταξύ ανθρώπων, αλλά ένας νόμος που περιλαμβάνει οντότητες κι ανάλογα με την θέση που παίρνει ο άνθρωπος υπάρχουν κι οι ενέργειες οι οποίες βοηθούν, γιατί υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο πρέπει να εκπληρωθεί και μέσα σε αυτό, εντάσσονται όλες οι προσπάθειες μας.

ΣΠΥΡΟΣ: Εγώ θέλω να τοποθετηθώ σε κάτι. Ως Φορέας, είπαμε ότι μπορούμε να κατεβούμε σε εκλογές. Όσον αφορά αυτό το θέμα, για να μην τυπωθεί λάθος στους συνέλληνες που θα δουν αυτό το βίντεο, γιατί όπως είπες κι εσύ, μπορεί να θεωρήσουν ότι τελικά πάμε για κόμμα. Αλλά όπως είπαμε πριν, τα κόμματα είναι αυτά που κομματιάζουν τους Έλληνες. Μήπως πρέπει να το διευκρινίσουμε λίγο καλύτερα, γιατί από ό,τι ξέρουμε, ο σκοπός μας από την αρχή δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα κόμμα.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω κάνει ήδη την αναφορά για την διαφορά μεταξύ ΦΟΡΕΑ και Κόμματος.

Από την άλλη μεριά, αν μπούμε βραχυπρόθεσμα σε μια ιστορική αναφορά, θα πούμε ότι πριν 4 χρόνια ο Αρτέμης έκανε προσφορά 8 μετοχών αξίας 5,5 τρις χωρίς να ζητήσει καμία συμμετοχή στην κυβέρνηση, χωρίς να πάρει κανένα υπουργείο και χωρίς να θέλει να αναμιχθεί στην πολιτική. Έκανε δύο Μη Κερδοσκοπικές εταιρείες, τους έδωσε από 4 μετοχές για να τις διαχειριστούν για το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος της Ελλάδος. Εφόσον δεν έγινε τίποτα για αυτό, προχωράει χωρίς να ζητήσει κάτι για τον εαυτό του και χωρίς να ζητήσει τίποτα και καταθέτει σε μια καναδική τράπεζα σε ένα κηδεμονευόμενο λογαριασμό καταπιστεύματος 600 δις σε ομόλογα για την Ελλάδα. Αυτά κοινοποιούνται σε όλους, κοινοποιούνται ξανά μέσα από εξώδικα στον Άρειο Πάγο, σε όλους τους πολιτικούς, στην Ευρώπη, στο ΔΝΤ, στην Κεντρική Ευρωπαϊκή τράπεζα, παντού! Δεν ζήτησε τίποτα! Είπε «Πάρτε τα και βάλτε αυτούς τους όρους για να δούμε πού πήγαν όλα αυτά τα χρήματα κι αν πραγματικά ήρθαν και πάρτε τα χρήματα για να ξεχρεωθείτε». Πάλι, με τα καταπιστεύματα, ζήτησε τίποτα που έβαλε τις εγγυήσεις του;

Από την μια μεριά είναι ο Αρτέμης, αλλά από την άλλη μεριά είμαστε εμείς οι πολίτες και βλέπουμε ότι επί τρία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για να απαλλαγούμε από το χρέος και βλέπουμε ότι κάθε μέρα μπαίνουμε στο χρέος πιο βαθειά, γεννιούνται τα παιδιά μας με μεγαλύτερο χρέος και συνεχίζουν να μας το φορτώνουν χωρίς να ξέρουμε αν αντέξουμε μέχρι το τέλος. Βλέπουμε λοιπόν ότι φτωχοποιούμαστε πιο πολύ, ότι απαξιώνεται κι η ζωή μας. Τι περιμένουμε λοιπόν; Να γίνει κάποια παρέμβαση;

Εμείς ως Έλληνες πολίτες βλέπουμε ότι ενώ τα χρήματα υπάρχουν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, το πολιτικό καθεστώς είναι εναντίον μας και θέλει να μας εξολοθρεύσει και να μας τελειώσει. Δεν πρέπει λοιπόν να αντιδράσουμε; Αυτό το έχουμε χρέος και στο Έθνος που ανήκουμε, στους προγόνους μας και στους απογόνους μας. Εφόσον έχουμε την δυνατότητα και την δύναμη που μας δίνουν τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, πρέπει να δράσουμε και να ενεργήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να κυβερνηθούμε από Έλληνες κι όχι από αλλογενείς. Για αυτό δίνουμε εντολή ως πολίτες στον Σώρρα και του λέμε: «Πολύ ωραία αυτά που μας έφερες, αλλά αυτοί δεν κάνουν τίποτα κι όλα αυτά που είναι αναρτημένα, σε λίγο θα φαίνονται γραφικά και δεν θα εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ενωθούμε για να τα πάρουμε στα χέρια μας και δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αν δεν πάρουμε Ελλάδα στα χέρια μας. Είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή και για αυτό αποφασίζουμε όλοι μαζί να δράσουμε έτσι.

ΣΠΥΡΟΣ: Ναι, είναι αρκετά σαφή όλα αυτά που λέει ο Βασίλης. Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η απόφαση ήταν όλων των Συνελλήνων και ότι γίνονται γραφεία των Ε.ΣΥ ανεξάρτητα των Ελλήνων και έχουν φτάσει στα 70.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να ξεκαθαριστεί ότι αυτά τα γραφεία δεν τα ανοίγει ο Σώρρας. Τα ανοίγουν Έλληνες πολίτες στην περιοχή τους και ανήκουν σε αυτούς. Κι αυτοί οι πολίτες που τα ανοίγουν, θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα, την Ελληνική Δημοκρατία, δίνουν εντολή στον Σώρρα για να προχωρήσει στην δημιουργία Φορέα ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που δίνει και να ελευθερώσουμε την χώρα μας. Αυτοί δίνουν την εντολή και αυτοί θα εκλέξουν και τον Πρόεδρο του Φορέα και αυτοί θα εκπροσωπήσουν τους Έλληνες πολίτες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες πάντα.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΣΠΥΡΟΣ: Είναι σκόπιμη αυτή η τοποθέτηση μου, γιατί πολλοί συνέλληνες μπερδεύονται ότι τα γραφεία είναι του Αρτέμη, επειδή έχει την φωτογραφία του στις ταμπέλες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Είναι όλοι οι συνέλληνες που έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα δεν κυβερνάται από Έλληνες και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και για αυτό δημιουργούμε κατά τόπους τις Ε.ΣΥ για να ενημερώσουμε και άλλους συνέλληνες και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ο Αρτέμης έχει φέρει τα εργαλεία, αλλά χωρίς τους συνέλληνες τα εργαλεία είναι άχρηστα, αλλά κι εμείς οι συνέλληνες θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση χωρίς τα εργαλεία του Αρτέμη.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν το συζητάμε αυτό! Εδώ βλέπεις ότι έχουμε τόσα εργαλεία και δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε άμεσα, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε, πρέπει να αφυπνίσουμε και να συνενώσουμε για να πάμε όλοι μαζί, γιατί έτσι έχουμε την δύναμη. Αυτά τα εργαλεία είναι πρώτα από όλα εργαλεία πρώτα αφύπνισης, μετά συνένωσης και μετά θα δημιουργήσουν την Ελλήνων Πολιτεία. Αλλά πρώτα από όλα λειτουργούν αφυπνιστικά και συνενωτικά.

ΣΠΥΡΟΣ: Και οπωσδήποτε, με όλες τις γνώσεις που μας έφερε ο Αρτέμης, είναι μια ώθηση στον συνέλληνα, να ενημερώσουμε τους συνέλληνες γύρω μας, να οργανωθούμε και να στήσουμε τα γραφεία μας οι Έλληνες προς τους Έλληνες για να πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας. Γιατί όπως είπαμε η Ελλάδα μας θα πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσει σε ελληνικά χέρια. Όσοι κατά κάποιο τρόπο, πράκτορες ακούσουν αυτό το μήνυμα κι αρχίσουν να ρίχνουν λάσπη, γιατί πολλή λάσπη πέφτει. Αυτή είναι μια προαπάντηση, πριν αρχίσουν να ρίχνουν την λάσπη, για να έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας. Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς!

ΣΤΕΦ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Εγώ θέλω να συμπληρώσω στην πρώτη ερώτηση που έκανες Σπύρο, συγκρίνοντας τον Φορέα και το κόμμα. Πώς δημιουργήθηκαν τα κόμματα, γιατί, επιτρέψτε μου την έκφραση, τα φάγαμε στην μάπα. Έβγαινε κάποιος, χωρίς να ξέραμε από που και με ποια χρηματοδότηση, έφτιαχνε την διακήρυξη και την δημιουργία του κόμματος, με κάποια άτομα, και κατέβαινε λέγοντας: «Είμαστε αυτό το κόμμα, παλεύουμε για την δημοκρατία, ψηφίστε μας!» και απευθυνόταν σε ένα κομμάτι λαού, ή στο σύνολο του λαού για να το ψηφίσει. Δείτε πώς το φτιάξαμε εμείς, που το ξεκινήσαμε από κάτω. Προηγουμένως ανέπτυξε ο Βασίλης ότι θα φτάσουμε στο Συνέδριο για να εκπροσωπηθούμε από κάτω προς τα πάνω, όπως γίνεται στην πραγματική Δημοκρατία, όπως γινόταν στην αρχαία Ελλάδα. Αυτά ήθελα να συμπληρώσω, στο θέμα που είπες, αν είμαστε κόμμα ή Φορέας.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ!

ΝΙΤΑΣ: Εγώ θέλω να ρωτήσω, αν κάποιος από τον Φορέα, πάρει διαφορετικό δρόμο, θα υπάρχει κάποια ποινή; Πώς θα τιμωρηθεί; Γιατί έχουμε δει πολλά στην ζωή μας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όποιος θα έχει παραβατική συμπεριφορά, θα τίθεται εκτός του Φορέα και οι συνέπειες θα είναι συγκεκριμένες. Θέλω να εξηγήσω για την Δημοκρατία. Η Δημοκρατία είναι ένα σύστημα που παίρνεις δημοκρατικές αποφάσεις για το τι θα κάνεις, αν παρθεί δημοκρατικά η απόφαση του τι θα κάνεις, μετά δεν έχει πίσω! Εκεί έχεις πρόβλημα! Δεν είναι ότι αποφασίσαμε και μετά, αν θέλουμε εκτελούμε την απόφαση μας.

Η απόφαση μας κι όποιος αποφασίσει να ακολουθήσει τον Φορέα και αυτοί ειδικά που θα θέλουν να ψηφιστούν, οι βουλευτές και βγουν μπροστά, έχουν τεράστια ευθύνη και οι αποφάσεις που παίρνονται, δεν αλλάζουν! Μένουν οι ίδιες, μέχρι να εκτελεστούν! Αυτή είναι η Δημοκρατία και οι συνέπειες θα είναι σκληρές. Δηλαδή, η Δημοκρατία δεν είναι κάποιο μαλακό ενοχικό σύστημα διοίκησης. Οι αποφάσεις παίρνονται Δημοκρατικά, αλλά όταν παρθούν οι αποφάσεις, όλοι είναι αναγκασμένοι να τις εκτελέσουν. Εκεί δεν μπορείς να λιποτακτήσεις. Εκεί, θα γίνει αυτό που αποφάσισες να κάνεις! Έτσι λοιπόν μέσα σε ένα Φορέα, σε ένα Ελληνικό Αξιακό σύστημα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα τεθούν εκτός Φορέα και εκεί θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα για αυτούς. Αναλαμβάνουν μεγάλη ευθύνη. Πάμε, μετά από χιλιάδες χρόνια την Ελλήνων Πολιτεία. Δεν υπάρχει χώρος για άλλες προδοσίες. Δεν υπάρχει χώρος για άλλες αντινοήσεις και πρέπει να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουμε. Επαναλαμβάνω: δεν χωράνε άλλες προδοσίες!

ΣΠΥΡΟΣ: Άλλωστε, να συμπληρώσω κάτι, το καταστατικό της Ε.ΣΥ είναι τόσο δυνατά δεμένο, που δεν αφήνει περιθώρια κάποιος να προδόσει, γιατί την πραγματική δύναμη δεν την έχει ο πρόεδρος της κάθε Ε.ΣΥ, ούτε τα ιδρυτικά μέλη που είναι στις Ε.ΣΥ. Την πραγματική δύναμη την έχουν τα μέλη της Ε.ΣΥ που δίνουν την εντολή και ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη είναι υποχρεωμένοι βάσει καταστατικού να εκτελέσουν την εντολή. Αν δεν την εκτελέσουν, ξηλώνονται επί τόπου, κι όχι μετά τέσσερα χρόνια.

ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ -ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το καταστατικό του Φορέα που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο ώστε να διαβάσουμε πώς θα λειτουργεί ο Φορέας μας. Εκεί θα καταλάβουμε και θα μας λυθούν πολλές απορίες, γιατί όλα έχουν προβλεφτεί για το πώς πρέπει να είναι και τι πρέπει να κάνουμε και ποια θα είναι η αντίδραση για κάποια παραβατική συμπεριφορά. Όταν το διαβάσουμε, θα καταλάβουμε ότι όλα αυτά είναι καλυμμένα. Μέσα σε μερικές μέρες, θα το δημοσιεύσουμε, αλλά πρώτα πρέπει να εμπεδώσουμε καλά την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ η οποία είναι πάρα πολύ καλή! Ουσιαστικά αποκαλεί το πολιτικό καθεστώς φονέα των Ελλήνων, γιατί όλα αυτά που έχουν κάνει είναι τόσα πολλά και τόσο άσχημα και αναφέρονται όλα. Δεν είναι δυνατόν να διαχειρίζονται αυτοί πλέον τις τύχες των Ελλήνων.

Πρέπει να δούμε λοιπόν το καταστατικό, να το μελετήσουμε καλά, να το κάνουμε κτήμα μας, να δούμε για ποιο λόγο κάναμε αυτόν τον Φορέα για την Ελλήνων Πολιτεία και μετά θα το δημοσιεύσουμε και θα το αναλύσουμε. Καθώς και θα δημοσιευτούν κάποια Δελτία τύπου προς τα έντυπα, εφημερίδες και στα ραδιόφωνα. Μετά, θα αρχίσει και μια άλλη προσπάθεια να μαζέψουμε συλλόγους και σωματεία, όπου όλοι δεν είναι ευχαριστημένοι, υποφέρουν και θέλουν κάτι άλλο. Εμείς λοιπόν θα τους το προσφέρουμε αυτό το άλλο, θα μιλήσουμε μαζί τους για να καταλάβουν την θέση μας και να έρθουμε και σε μια συμφωνία για υποστήριξη σε ενδεχόμενες εκλογές.

Όλες αυτές είναι οι κινήσεις που θα κάνουμε και θα τις κάνουμε και συντεταγμένα.

Γ. ΒΑΓΕΝΑ: Εγώ θα ήθελα να δούμε λίγο την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ η οποία είναι πολύ σημαντική και από νομικής πλευράς.

Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…

Β΄ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε και μαθήματα νομικής στους νομικούς, γιατί είναι θέματα που δεν τίθενται στα πανεπιστήμια. Τα θέματα περί δικαιωμάτων του Έθνους αναφέρονται πάρα πολύ λίγα, τα οποία υπερβαίνουν τις γνώσεις των δικηγόρων που το μελέτησαν. Από την άλλη μεριά, καλύπτει τους όρους που μπορεί να γίνει δεκτό από τον Άρειο Πάγο ως ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, γιατί δεν είναι κατά της δημοκρατίας. Το ότι εμείς θέλουμε να ρίξουμε το βάρος στην ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ενώ αυτή την ξεπουλούν, μπορεί ο καθένας να καταλάβει από μόνος του ποιος έχει το δίκαιο, γιατί η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑς. Αυτοί βλέπετε ότι δίνουν σωρηδόν σε αλλοεθνείς, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Εμείς δεν το δεχόμαστε αυτό κι ό,τι έχει γίνει, θα γυρίσει πίσω. Με ένα ΦΕΚ το έκαναν αυτοί και με ένα ΦΕΚ θα το κάνουμε κι εμείς. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ. ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

Γ. ΒΑΓΕΝΑ: Εγώ το έχω διαβάσει και σε άρθρο που έχει ασχοληθεί και με νομικά θέματα γύρω από τους Ιθαγενείς στα αγγλικά, ότι η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ. Δεν εκχωρείται, δεν απαλλοτριώνεται. Αυτό είναι ξεκάθαρο στην ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό λέμε κι εμείς και δεν μας ενδιαφέρει ποιος από τους έλληνες δικηγόρους συμφωνούν με αυτό.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Τα βίντεο ΕΔΩ 

……………………………………..

Αφήστε μια απάντηση