Οκτ 082015
 

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Artemis Sorras ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους των Βρυξελλών διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση του Σαρλ Μισέλ. Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον 80.000 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης. Το Κοινό Συνδικαλιστικό Μέτωπο, που οργάνωσε την κινητοποίηση, ανεβάζει τον αριθμό των διαδηλωτών στις 100.000. Επεισόδια έγιναν μεταξύ λιμενεργατών, που έφτασαν στις Βρυξέλλες από την Αμβέρσα, και ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας. http://gr.euronews.com/nocomment/2015/10/08/belgium-clashes-at-anti-austerity-protest/

  One Response to “ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. 100.000 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.”

  1. Πόσο φασιστικό μετατράπηκε το ευρωπαϊκό καθεστώς από πράκτορες τον τραπεζιτών φανερώνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο ανοιχτά.
    Στην ισπανία με νόμο κατά διαδηλώσεων του οποίο τέθηκε σε ισχύ από τον ιούλιο, απαγορεύτηκε βασικά ένα από τα αναγκαία δικαιώματα του ανθρώπου.
    Περιορίζει το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης και δικαίωμα του συνέρχεσθαι.
    Οι εκτελεστική εξουσία της αστυνομίας επιτρέπεται χωρίς δικαστήριο να μαζεύει τους διαδηλωτές και να τιμωρεί με προστιματα έως 600 χιλιάδες ευρώ παραπτώματα. Δηλαδή παρακάμπτουν τα δικαστήρια και Διοικητικό Προσωπικό του καθεστώς μαζί με την αστυνομία,πέραν από την χρηματική τιμωρία τρομοκρατούν τους πολίτες της ισπανίας με ποινές φυλάκισης όταν διαδηλώνουν σε τράπεζες η όταν δημοσιεουν κείμενα μέσα από κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook οποία μπορούν να επηρεάσουν την δημόσια τάξη.

    Τη περιμένουμε για να κατανοήσουμε τα απανθρώπινα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

...