ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. β’ μέρος (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙ –ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ με ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. α” μέρος (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΕΡΟΣ Β’

ΑΝΤΙ (ΘΕΤΕΣ) ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ (ΘΕΤΩΝ) ΑΞΙΩΝ

 

ΣΤ. ΑΦΘΟΝΙΑ————-ΑΝΤΙΑΦΘΟΝΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΘΟΝΟΥ.

Ουσιαστικά ένα στερητικό Α κάνει την διαφορά ΦΘΟΝΟΥ και Α-ΦΘΟΝΙΑΣ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ τώρα θα μιλήσω για ΦΘΟΝΟ. Φθόνος είναι η μη απόδοση του Δικαίου και η Ανισότητα παράγει Φθόνο. Είναι η κατάσταση κατά την οποίαν ο άνθρωπος πράττει αντιδρά και σκέπτεται υπό την επήρρεια των αισθημάτων της λύπης, μειονεκτικότητας, ζήλειας, κακής διάθεσης, κτητικότητας, ανασφάλειας, λόγω αλλοτρίοις αγαθοίς. Δηλαδή, κοιτά τα άλλα. Από την στιγμή που γεννιέται ο άνθρωπος και αναγνωρίζει τον κοινωνικό του περίγυρο εισέρχεται στην ατμόσφαιρα του Φθόνου. Ο Φθόνος έχει σαν αποτέλεσμα την εγκληματικότητα, την αντικοινωνική συμπεριφορά, την διαιρεμένη κοινωνία, χειραγώγηση της κοινωνίας, προώθηση του συμφέροντος των λίγων. Ο άνθρωπος σε καθεστώς Φθόνου δεν προάγει το πνευματικό του επίπεδο. Ο σημερινός αναξιοκρατικός τρόπος ζωής παράγει Φθόνο. Αυτό ο τρόπος ζωής έχει βάλει στην θέση του Ιδανικού το συμφέρον και τις εικονικές Αξίες στην θέση της Θέωσης. Οι κοινωνικές και οι συντροφικές σχέσεις δημιουργούνται και διατηρούνται από το συμφέρον και τρέφουν το αδηφάγο κτήνος του Φθόνου. Ο Φθόνος είναι το γέννημα το πρότυπου που χαράσσει στον άνθρωπο το αντίπαλο δέος σε αντικατάσταση της Νομοτέλειας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και είναι τόσο καλά τεχνικά δομημένο! Ουσιαστικά, σου παίρνει την Αφθονία. Στις ημέρες μας ζούμε, όλοι οι επικυρίαρχοι με όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σε όλον τον πλανήτη λένε ότι τελειώνει το νερό! Δηλαδή, πώς τελειώνει το νερό; Πού πήγε; Αυτός ο πλανήτης πνίγεται από νερό, η κατάστροφή του είναι πάντα από κατακλυσμό, έχουμε χιλιάδες ποτάμια, είναι όλα μολυσμένα, πνιγόμαστε από νερό, αλλά τελικά έχουμε έλλειψη νερού κι όλες οι εταιρείες των επικυριάρχων πουλάνε νερά. ΝΕΡΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Ακόμα και στον αέρα που αναπνέουμε, μας ψεκάζουν, χρόνια τώρα, με χιλιάδες μύκητες, μικρόβια, καρκίνους, ιούς, άρα και τον αέρα που είναι σε τόση Αφθονία, δεν μπορούμε να τον απολαύσουμε. Τον ήλιο μας, πάλι μας τον σκεπάζουν με ψεκασμούς και δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε αυτόν. Το φαγητό μας είναι σε Αφθονία, αλλά τελικά όλοι πεινάνε. Μας πώς γίνεται να υπάρχει τόση πολύ Αφθονία να πεινάνε;

Μού ‘κανε δε, τρομερά εντύπωση στην Αφρική που ζούνε ζώα, όπως ο ελέφαντας κι άλλα μεγάλα ζώα που θέλουν 800 κιλά χόρτα την ημέρα. Οκτακόσια κιλά χόρτα είναι 5 στρέμματα οικόπεδο! Ζουν λοιπόν όλα αυτά τα ζώα, αλλά οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι, δυστυχισμένοι και πεθαίνουν κι από την πείνα και από την δίψα. Και βλέπεις τώρα οι εβραϊκές καλές εταιρείες, UNICEF, GREENPEACE , WWF είναι καθαρά αποστατικές με αρχηγό τον Ρόθτσαιλντ και με άλλους Εβραίους να κάνουν τρύπες στην Αφρική. Τα ζώα ζούνε, οι άνθρωποι δεν ζούνε και δεν έχουν τι να φάνε, και δεν πρέπει να πειράζουν και τα ζώα. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΘΟΝΟΣ! Όλοι ζηλεύουν τι έχεις, γιατί έχεις εσύ και δεν έχει ο άλλος. Ενώ η ΑΦΘΟΝΙΑ, όπως είναι η Νομοτέλεια, είναι άφθονα όλα τα προϊόντα της γης. Ακόμα κι ο χρυσός, που όλοι οι Εβραίοι μαζεύουν όλον τον χρυσό – και ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με μεγάλους παράγοντες που δεν έπρεπε να πειράξουν– ακόμα λοιπόν και ο χρυσός στην γη μας είναι Άφθονος.

Σε όλα τα μήκη και στα βάθη του πλανήτη μας, μέσα στην γη, έξω από την γη, υπάρχει χρυσός. Εσύ Βασίλη είσαι και μηχανολόγος, το ξέρεις, γιατί έχεις ασχοληθεί.

Εγώ τοποθετούμαι ως εξής και μπορώ να το αποδείξω. Ο χρυσός είναι ήλιος, οι ακτίνες του ήλιου κτυπώντας το αλάτι της γης δημιουργείται ο χρυσός. Δεν έχει έρθει ούτε από άλλον πλανήτη, ούτε τίποτα άλλο. Ο χρυσός δημιουργείται από τον Ήλιο μας ο οποίος λέγεται Απόλλωνας και κτυπώντας οι ακτίνες του Ηλίου στο άλας της γης, το θεωρώ σπέρμα της γης, δημιουργείται σε πούδρα ο χρυσός και σαφώς μετά με τις ανακατατάξεις σε διάφορα σημείο της γης τον βρίσκουμε παντού. Παντού υπάρχει χρυσός! Ακόμα και τόσο απλόχερα κι αν είναι ο χρυσός, βλέπεις ότι σύμφωνα με τον χρυσό βγαίνουν οι αξίες, δημιουργούνται οι οικονομίες κτλ. Εφόσον όμως μιλάμε για χρυσό, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο χρυσός είναι του Απόλλωνα που σημαίνει ότι δεν ακουμπάει κανένας, δεν τον δηλητηριάζουν, δεν τον πειράζουν και δεν μπορούν να τον στερήσουν.

Τι θέλω να πω; ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. Αυτό σημαίνει νερό καθαρό, άπλετο, δέντρα όσα θέλουμε, οι εποχές μας ήταν γεμάτες φρούτα, λαχανικά, τα πάντα, σήμερα δεν έχουμε λαχανικά και έχουμε μόνο δηλητηριασμένη τροφή. Η MOΝSANTO έχει κατακτήσει τον πλανήτη και είναι μια εβραϊκή εταιρεία που μεταλλάσσει τα γονίδια της τροφής. Καταρχήν φτιάχνει προϊόντα τα οποία δεν γεννούν, στειρώνει την φύση… ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΖΩΟ, ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ;

ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ. Δεν φτάνει που στειρώνει την φύση, αλλά μπερδεύει τα γονίδια μέσα σε όλες τις τροφές και γίνεται ένας καννιβαλισμός. Το γονίδιο του βατράχου, του φιδιού, της αράχνης και δεν ξέρω τι άλλο, το βάζουν στα γενετικά μεταλλαγμένα λαχανικά. Υπάρχει μια τέραστια σύγχυση στην φύση της Αρμονίας. Πείραξαν την ίδια μου την φύση. Φανταστείτε, αφού εμείς είμαστε αυτό που τρώμε, καταλάβετε τι γινόμαστε! Καννιβάλίζουμε μόνοι αυτή την στιγμή. Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να καταλάβουμε την Αφθονία. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνουμε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό διαπράττουμε ύβρη στην φύση.

Ζ’ ΑΛΗΘΕΙΑ————-ΑΝΤΙ-ΑΛΗΘΕΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η τεράστια Αξία που λέγεται ΑΛΗΘΕΙΑ. Όλοι μιλάνε για Αλήθεια! Τελικά κανείς δεν την λέει. Ναι, οι εποχές που ζούμε στον πλανήτη μας είναι οι εποχές της Αλήθειας και θα το βιώσουμε όλοι, τουλάχιστον αυτοί που αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως είναι, θα αντιληφθούν την Αλήθεια.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ Της ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ. Αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας πούμε λοιπόν αυτό που δεν είναι Αλήθεια.

Η ΑΝΤΙ –ΑΛΗΘΕΙΑ (ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ) χαρακτηρίζεται από δύο σκέλη. Το πρώτο είναι η οντολογική λήθη. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ποιος είναι και τον σκοπό της ύπαρξης του, τον προορισμό του και λόγω αυτής της λήθης γίνεται ευάλωτος σε εξουσίες πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικές  και κυρίως δογματικές. Το δεύτερο σκέλος είναι η παγίδευση του ανθρώπου εντός του ψέμματος που του παρουσιάζεται ως Αλήθεια και υπαρκτό. Η Αναλήθεια είναι μια παραδοχή χωρίς αποδείξεις του υπαρκτού. Η Αναλήθεια βρίσκεται σε όλα τα επίπεδα  της διαβίωσης του ανθρώπου. Καθοδηγείται από αναληθή πνευματικά κέντρα, πχ κέντρα ενεργειακών μεθόδων, κέντρα προβλέψεων, κέντρα σκοτεινά, εξουσιαστικά με προκάλυμμα της ανύψωση της συνειδητότητας του ανθρώπου. Ενώ ο άνθρωπος που έχει όλες τις δυνάμεις και τις ικανότητες να είναι Κύριος του Εαυτού του και της ζωής, λόγω της άγνοιας του, μέσα από αυτά τα κέντρα παραδίνεται σε αποστατικές εξουσίες που τον ελέγχουν.

Δεύτερον, το κύριο γνώρισμα της πολιτείας, της εξουσίας και της θρησκείας είναι η Αναλήθεια. Πχ εκεί στηρίζονται οι σχέσεις, οι συμφωνίες κι ο,τιδήποτε παράγεται σε αυτό το σύστημα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βασίλη, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Έχω πει ότι ζούμε τα αληθινά ψέμματα. Βέβαια, θα μου πεις ότι όταν υπάρχουν όλα ψέμματα και δεν υπάρχει τίποτα αληθινό, πώς θα αναγνωρίσεις την Αλήθεια. Ζούμε την εποχή που θα βγουν όλες οι αλήθειες, θα βγει η πραγματική Αλήθεια στο φως. Έχω εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη ύπαρξη που θα δει την Αλήθεια, αρκεί μόνο να μπει στην αναζήτηση. Ας μπει στην αναζήτηση και ακόμα και τα σταυροδρόμια που θα συναντήσει και βρει εμπόδια, θεωρώ ότι από την στιγμή που θα έχει μπει στην αναζήτηση, θα βρει την Αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Σε οποιοδήποτε στάδιο και να σταματήσεις, θα είσαι τουλάχιστον στο δρόμο και στην αναζήτηση για την Αλήθεια. Αυτό είναι το μεγάλο κομμάτι της Ελλήνων Πολιτείας. Το δρόμο σου θα τον βρεις, όσα εμπόδια και να συναντήσεις.

Η. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ —————ΑΝΤΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η επόμενη ΑΞΙΑ είναι η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα θα διαβάσουμε την ΑΝΤΙ-ΘΕΤΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ η οποία προκαλεί στην άνθρωπο αρνητισμό, ανισορροπία με αποτέλεσμα μια κοινωνία ανθρώπων με μεγάλη ψυχολογική φόρτιση.

Ο προβαλλόμενος τρόπος ζωής του ανθρώπου προκαλεί τον άνθρωπο να καλύπτει αισθητικά του πρότυπα μακρυά από το φυσικό του περιβάλλον και αυτό προκαλεί, ψυχική, συναισθηματική και σωματική δυσλειτουργία. Τα αισθητικά πρότυπα καθιερώνονται από το περιβάλλον με όλα τα δυνατά μέσα, όπως τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί να εξυπηρετούν το αντίπαλο δέος μακρυά από την αισθητική που έχει ο άνθρωπος έμφυτη μέσα του.

Ο άνθρωπος μέσω της καθιέρωσης προτύπων όπως οικιστικών, μόδας, style ζωής, διατροφικών και ψυχαγωγικών τρόπων, εργασιακών, εκπαιδευτικών κτλ. καταλήγει σε ένα περιβάλλον που δεν είναι τελικά ανθρώπινο γιατί δεν καλύπτει την έμφυτη ευαισθησία του, παρά μόνο τα πρότυπα που του έχουν υποδείξει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι πολύ σοβαρό και για αυτό, αλλά όχι μόνο για αυτό, έχει ο κόσμος ψυχολογικά προβλήματα. Ιδιαίτερα όπως έχουν καθοδηγήσει τα παγκόσμια status για το πώς πρέπει να είναι η γυναίκα, το πώς πρέπει να είναι ο τρόπος συμπεριφοράς, ο τρόπος που κτίζουμε μια πόλη. Δεν θα πάω στην αρχαιότητα, αλλά ό,τι κτίζεται πρέπει να είναι αρμονικό. Η Αρμονία καθορίζεται από συγκεκριμένους ιερούς αριθμούς, συμπαντικούς. Άλλωστε αν κοιτάξουμε από το σύμπαν μέχρι τον μικρόκοσμο μας στην φύση, θα εμπνευστούμε για το πώς πρέπει να κτίσουμε την ίδια μας την ζωή.

Σήμερα λοιπόν ο τρόπος που ντύνονται για παράδειγμα, θα μπορούσε να ξεκινήσει από την διαδικασία της λογικής και αν ήταν τόσο λογικά τα πράγματα, δεν θα μπορούσε να αλλάζει η μόδα κάθε χρόνο και τόσο άκομψα. Αλλά όπως έχω πει, κάποιος μόδιστρος στην Ιταλία μου είπε ότι είναι τόσο άσχημη η μόδα που επιβάλλεται, που πρέπει κάθε χρόνο να αλλάζει.

Εγώ θέλω να δούμε λίγο τις Πόλεις και πώς ήταν κτισμένες παλιά. Πρόσεχαν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Από πού θα μπαίνει το νερό, πού θα κυλάει, από που θα βλέπει η πόρτα σου, αν βλέπει το νερό, πού θα είναι το κρεββάτι σου αν θα είναι στο βορρά ή στον νότο, για ποιο λόγο δεν θα πρέπει να είναι στον νότο. Υπήρχε μια λογική διαδικασία η οποία πάντα εξηγούσε για ποιο λόγο γινόταν αυτό. Σήμερα καρφώνουν οποιαδήποτε κτήρια, η πολεοδόμηση είναι πολύ άσχημη κι εδώ και στο εξωτερικό κι έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες. Παλιά κοιτούσαν πού θα κτίσουν την πόλη, τι θα έχει μια πόλη μέσα της. Από την αρχαιότητα, για να θεωρηθεί μια Ελληνική Πόλη, πραγματική Πόλη έπρεπε να έχει συγκεκριμένα πρότυπα και δομές. Κάτι που μετά σταμάτησε και η πρώτη Πόλη που δεν ακολουθεί τα πρότυπα, αν δεν κάνω λάθος, είναι τα Σόλυμα.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αυτό έγινε μετά την εισβολή του Δαβίδ, ο οποίος σταμάτησε να την λειτουργεί σαν πόλη κι έγινε ένα κοινόβιο, οπότε, τουλάχιστον οι δικοί μας δεν την θεωρούσαν πόλη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πώς να ήταν Πόλη; Αφού η Πόλη είναι πολύ συγκεκριμένη, έχει θέατρο, έχει αγορά, έχει ναούς, έχει κοινοβούλιο, έχει δημοκρατία κι είναι κτισμένη με δομές, ώστε να μπορεί να ζει ο άνθρωπος και να εξυπηρετεί την ζωή του. Έτσι λοιπόν Η ΑΝΤΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ βρίσκεται σε πάρα πολλούς τομείς, μέχρι και στα χρώματα. Έχουν καταργήσει χρώματα κι έχουν επιβάλλει χρώματα, όπως το μαύρο και το άσπρο, έχουν επιβάλλει πολλά πράγματα κι εδώ θέλει να δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία, γιατί τώρα στον πλανήτη ζούμε την ΑΝΤΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Εδώ πρέπει να δούμε λίγο τους Συνέλληνες και να συμφωνήσουμε κάτι: σήμερα, όλοι ρωτάνε στο κοινωνικό μας γίγνεσθαι για να αγοράσουν κάτι τους συμπολίτες τους. Πρέπει να πάρεις την γνώμη κάποιου άλλου για να αγοράσεις κάτι. Δεν εμπιστεύεσαι πια στην βούληση την δική σου και τι σου αρέσει έμφυτα. Γιατί αν εμπιστευτείς την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ σου που είναι έμφυτη, σε ενδιαφέρει τι θέλει και πώς θα το δει ο άλλος. Είναι σαν να ντύνεσαι για τους άλλους κι όχι για σένα. Βλέπεις πολλές φορές, οι άντρες μεταξύ τους βάζουν τους φίλους τους για να πουν την γνώμη τους για μια γυναίκα. Σύμφωνα βέβαια με τα παγκόσμια status την γυναίκα την έχουν φέρει κοντά στον άντρα, τον άντρα τον έχουν κάνει πολύ κοντά στην γυναίκα, δηλαδή, ο άτριχος άντρας με λίγο γυναικείο πρόσωπο, που φέρεται ρομαντικά, ευγενικά και φοράει τις βάτες είναι το πρότυπο του άνδρα. Η γυναίκα που είναι γύρω στα 35 κιλά και φαίνονται τα κόκκαλα της λεκάνης της, λες και βγαίνει από το φέρετρο και είναι σαν άρρωστη και έχουμε πολλές γυναίκες με νευρική ανορεξία, με πολύ περίεργες δίαιτες κτλ.

Έτσι λοιπόν έχουν αλλάξει όλα τα status της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. Βεβαίως δεν μπορείς να επιλέξεις και μετά είναι και το κοινωνικό γίγνεσθαι που πρέπει να επιλέξεις τα status που οι ίδιοι σου δίνουν που αντιδρούν πολύ άσχημα στο συναισθηματικό σου κόσμο και την δική σου έμφυτη ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, οπότε έχουμε όλο αυτό το αλλοπρόσαλλο κομμάτι σε όλη την κοινωνία.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δύο αντίθετα κομμάτια που μάζονται μεταξύ τους είναι το ένα αυτό που μας έχει περνάει το καθεστώς με ό,τι μέσα διαθέτει ως πρότυπο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και το άλλο που είναι έμφυτο μέσα μας.

Α ΣΩΡΡΑΣ: Η ιστορία είναι όμως ότι το επιβάλλουν αυτοί και μπορούν, γιατί αν κάποια ρούχα δεν είναι όπως θέλουν αυτοί, δεν βγαίνουν στην αγορά, πράγμα που σημαίνει και να θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο συμπεριφοράς σου ή τον τρόπο που ντύνεσαι, και δεν θα γίνεσαι αποδεκτός από τον τρόπο που έχει βάλει το status και δεν βρίσκεις και τα ρούχα που θέλεις.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι με οποιαδήποτε ευκαιρία, κάποιες μέρες που υπάρχει κενό, όλοι φεύγουν από τις πόλεις και πάνε στο φυσικό περιβάλλον που τους καλύπτει ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ. Αυτό το έμφυτο που υπάρχει μέσα μας, ό,τι και να κάνουν θα παραμένει, όσο και να προβάλλεται από όλους ότι οι πόλεις είναι ο πιο σωστός τρόπος διαβίωσης και πολιτισμού, ο άνθρωπος θέλει να έρχεται σε επαφή με την φύση γιατί εκεί είναι η ΘΕΣΗ ΤΟΥ! Βλέπουμε πώς εκδηλώνεται αυτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ας μην πάμε μακρυά Βασίλη, οι άνθρωποι περιμένουν έναν χρόνο για να φύγουν για ένα μήνα, λίγες μέρες να πάνε είτε στο βουνό, είτε στην θάλασσα και να πάνε στο φυσικό περιβάλλον. Γιατί μένεις στην πόλη; Δεν μπορείς να μένεις στην φύση; Πρέπει να κάνεις αυτά τα κουτιά με 7 ορόφους και πάνω;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για αυτό πρέπει να εξηγήσουμε το σημείο που λέει ότι αυτό το πρότυπο εξυπηρετεί το αντίπαλο δέος! Πρέπει να εξηγήσουμε ποιο είναι το αντίπαλο δέος, γιατί έχουμε πει ότι υπάρχουν ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ! Οπότε έχουμε να αντιπαλέψουμε με αυτούς που είναι εναντίον του ανθρώπινου προορισμού, αντιμάχονται να φτάσει ο Άνθρωπος στον προορισμό του για τον οποίον έχει δημιουργηθεί.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, για αυτό του διαλύουν την Ύπαρξη του! Φτάνουμε σε όλα τα θεοκρατικά κομμάτια. Κάποια στιγμή αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε ότι το εβραϊκό κομμάτι, οι προπάτορες των Εβραίων (Αβράαμ, Ισαάκ κτλ) είναι σε όλες τις θρησκείες. Δηλώνουν οι άνθρωποι ότι είναι γένος του Αβραάμ. Τώρα κάνω μια απλή ερώτηση. Ο Αβραάμ είχε αδέρφια; Δεν θα τα ξέραμε; Προπάτορας και να μην ξέρουμε τα αδέρφια του…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τον πατέρα του ξέρουμε, όχι αν είχε αδέρφια.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί; Είχε πατέρα; Κάποιος τον έφτιαξε κι όχι γέννησε, που σημαίνει ότι ξεκινάει ένα γένος από τον Αβραάμ ή ήταν πολλοί; Μανούλα είχε;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν μπορείς να κάνεις έναν Αβραάμ, μπορείς να κάνεις κι άλλους δέκα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Φυσικά! Η μάνα του ποια ήταν; Δεν υπάρχει; Καλά, προπάτορας ενός τεράστιου θεοκρατικού κινήματος, θα έλεγα, και να μην έχει μάνα; Εβραίος σημαίνει ο κανένας, ο “όπου βρεθώ κι όπου κοιμηθώ”. Αυτό σημαίνει Εβραίος, άρα, δεν έχει ούτε όνομα Έθνους, ούτε όνομα καταγωγής. Μπορώ να μάθω παρακαλώ την μητέρα του Αβραάμ και ποια ήταν τα αδέρφια του; Γιατί πατέρας που τον γέννησε δεν υπάρχει! Κάποιος τον έφτιαξε! Μάνα δεν είχε; Άρα, ξεκινάει ένα γένος και ένα είδος;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πατέρας του λεγόταν ΘΑΡΑ Ή ΘΩΡ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι και κάποιοι θα πουν ότι αυτός είναι στη Σουηδία ή στους Βίκιγκς, ο θεός Θωρ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι λένε οι γραφές!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν το θέλουμε και από τις θεοκρατικές γραφές που απασχολούν πολλά δόγματα οι προπάτορες των Εβραίων και το μουσουλμανικό κομμάτι που είναι τεράστιο…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχει σημασία όμως σε ποια περιοχή γεννήθηκες ή κατασκευάστηκες. Στην Ουρ της Χαλδαίας! Η Χαλδαία είναι συγκεκριμένη περιοχή κοντά στην Βαβυλώνα μεταξύ Τίγρη και Ευφράτη ποταμού και αυτό το κομμάτι έχει ιδιαίτερη σημασία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως κι έχει ιδιαίτερη σημασία. Και ήταν στην Βαβυλώνα που η Βαβυλώνα είναι η Βύβλος. Έτσι λεγόταν και ήταν πάντα δική μας κι πάνω στην επίπεδη πυραμίδα που υπάρχει ήταν ο Ναός του Διός. Για να τα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να καταλαβαίνουν και οι συνέλληνες τι ακριβώς έχει γίνει και ποιος μας κυνηγάει.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι εκεί έγινε η επέμβαση αυτών που δεν ήταν άνθρωποι και κατέστρεψαν αυτή την πόλη κι εγκατέστησαν την δική τους κι εκεί ακριβώς είναι η ιστορία που οι άνθρωποι σταμάτησαν να μιλάνε την μία γλώσσα που μιλούνταν σε όλη την γη τότε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η πόλη της Βαβέλ ήταν η πυραμίδα που ήταν ο ναός του Δία. Τι να κτίσουν οι άνθρωποι;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, φοβήθηκε ο θεός να μην κτίσουν τόσο ψηλά οι άνθρωποι λες και φτάσουν κοντά του;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, για αυτό χρειάζεται η Λογική, για να τα βάλεις όλα κάτω. Εμεις τα λέμε, η ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να βγει, και πρέπει να δούμε τι φταίει, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, τι έχει συμβεί, τι ακριβώς μας κυνηγάει, γιατί εμείς δεν κυνηγάμε φαντάσματα, αλλά πραγματικούς εχθρούς. Ξέρουμε, τους λέμε ότι δεν μπορούν να κρυφτούν! Αυτή την στιγμή είμαστε σε πραγματικό πόλεμο κι όχι πόλεμο φαντασμάτων!

Θ’ ΑΡΜΟΝΙΑ—————ΑΝΤΙ-ΑΡΜΟΝΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η επόμενη ΑΞΙΑ είναι η ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ, Η ΑΡΜΟΓΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Η ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ, ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.

Μου θυμίζει Ήφαιστο!  

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας δούμε λοιπόν την ΑΝΤΙ-ΑΡΜΟΝΙΑ  είναι όταν ο άνθρωπος ζει μέσα σε ένα πεδίο συνειδησιακής σύγχυσης, το οποίο τον κρατά μακρυά από το να γνωρίσει τον εαυτό του. Η ψυχή του, το πνεύμα του, το συναίσθημα του και το υλικό μέρος του βρίσκονται σε δυσαρμονία και δεν λειτουργούν εύρυθμα. Οι άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση, όντας μέλη ενός κοινωνικού σώματος, αποτελούν ένα σύνολο δυσαρμονικής πολιτειακής λειτουργίας. Αυτή η δυσαρμονική κατάσταση της κοινωνίας δεν προάγει την ζητούμενη αξιακή δυναμική και για αυτό η λειτουργία της σε περιοριστικά προσδιορισμένα όρια, βασίζεται σε αναγκαστικά νομοθετικά πλαίσια και κώδικες συμπεριφοράς οι οποίο τηρούνται με τον φόβο της τιμωρίας σε περίπτωση παρέκκλισης από αυτούς.

Είναι φανερό από την κοινωνική συμπεριφορά σήμερα ότι η παρέκκλιση των πλαισιών και των κωδικών πραγματοποιείται όταν υπάρχει αίσθηση ότι μένει χωρίς τιμωρία. Μόλυνση του περιβάλλοντος, μόλυνση του αέρα, ψεκασμοί, μόλυνση νερού, μόλυνση φαγητού, γης, καλλιέργειες με υβρίδια, φανερώνουν μια επίθεση του αντίπαλου δέους προς την Νομοτέλεια. Ο άνθρωπος μακριά από την μεσότητα με τα ιερατεία να τον ενοχοποιούν, να τον φοβίζουν, να τον δογματίζουν, να τον ψεύδουν, να βρίσκεται σε σύγχυση και ανασφάλεια με αναπαραγωγή ψεύδους, ανομίας, αδικίας, ζώντας σε μια ατμόσφαιρα Φθόνου.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχω τόσα πολλά να πω για αυτό, βλέποντας τον πλανήτη και όλες αυτές τις εικόνες. Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα γύρω μας!! Όταν ξεκίνησε η υπαρξιακή γένεση όλων των πλασμάτων, ακόμα και της Γης μας, όλα ήταν αρμονικά. Έχουμε μάθει ότι όλα είναι κτισμένα στους ιερούς αριθμούς. Ακόμα κι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος στον ιερό αριθμό Φ, όπως όλες μας οι αναλογίες είναι στο Π και στο Φ. Οι πλανήτες κι η λειτουργία τους είναι φτιαγμένα βάσει άλλων τεράστιων ιερών αριθμών, όπως το Φ, το Ψ, το Ω. Εδώ θέλω να μείνω λίγο στην Αρμονία όπως έχει εξελιχθεί.

Αφού όλα τα ποίησε μέ σοφία και δεν μπορεί να γεννηθεί κάτι αν δεν είναι μελετημένο και αποδεδειγμένο. Νομίζω; Όλα συνθέτουν, είτε φρούτα, είτε ζώα και ακόμα κι εμείς σε ένα τεράστιο σχέδιο Νομοτέλειας, το καθένα εξυπηρετεί ένα τεράστιο μηχανισμό  της ίδιας της Νομοτέλειας στην γραμμή του Θείου σχεδίου. Εγώ θα πω μερικά πράγματα τα οποία εγώ έχω δει πάνω στην Γη μας. Βέβαια έχω μια λίστα με χιλιάδες είδη τα οποία δεν είναι της δημιουργίας και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Αναλυτές των ημερών μας, δηλαδή των σιωνιστικών καταστάσεων,  των εγκάθετων, των επικυρίαρχων, αυτοί είναι οι αναλυτές του σήμερα, έχουν τεθεί κι έχουν δηλώσει ότι τα έντομα έχουν 150 φορές το βάρος των ανθρώπων που είναι στην γη. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο άνθρωπος είναι μια κουκίδα πάνω στην γη και ας είμαστε 7 δισεκατομμύρια και κάποιοι δηλώνουν ότι είναι πάρα πολλοί.

Η Ελλάδα είναι άδεια, άμα το θέλετε! Υπάρχουν πολλά μέρη ανεξερεύνητα ακόμα και στην Ελλάδα. Ελλάδα, δεν είναι ούτε η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη, ούτε οι πόλεις. Ας σκεφτούμε μόνο ότι σαν την Πελοπόννησο είναι η Ολλανδία που είναι 27 εκατομμύρια και είναι και άδεια. Θέλω να πω ότι στην ίδια την δημιουργία υπάρχουν όντα, υπάρχουν έντομα, θηλαστικά, θα πω ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν είναι άνθρωποι, είναι υβρίδια. Θα πω για το κουνούπι. Είναι της δικιάς μου δημιουργίας; Των πραγματικών Ελλάνιων Θεών μου; Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ τους γύφτους και τους άλλους τους κατασκευασμένους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε καταγωγή κι η ιστορία ξεκινάει από κάπου, αλλά δεν έχει αρχή. Αυτά είναι μυθεύματα και θα τα λύσουμε στις πραγματικές δικές μας Πολιτείες, με πραγματικούς επιστήμονες κι όχι με τους εγκάθετους, πληρωμένους. Το κουνούπι ζει 6 ώρες, πίνει αίμα και μεταφέρει ασθένειες. Πείτε μου ποιος δημιουργός μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο έντομο με ποια χρησιμότητα και ποια αιτιολογία;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και μέσα σε ποια Νομοτέλεια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και σε ποια Νομοτέλεια είναι το μυρμήγκι; Σε ποια Νομοτέλεια είναι η κατσαρίδα η οποία δεν υπάρχει στην ύπαιθρο, υπάρχει μόνο στις πόλεις. Με μια Νομοτέλεια είναι η ακρίδα; Η Μέλισσα έχει τεράστια Νομοτέλεια, όπως και η λαμπρίτσα, νομοτέλεια έχει και η πεταλούδα, η πυγολαμπίδα κα. Τα υπόλοιπα που δεν προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο δίνουν αρρώστειες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν. Ο δάκος για παράδειγμα, είναι έντομο. Χιλιάδες ασθένειες έχουν αιτία πολύ μικρούς οργανισμούς που δεν υπήρχαν παλιά. Δεν έχουμε καμία αναφορά απο αυτά. Υπάρχουν ψάρια τα οποία είναι δηλητηριώδη, ψάρια με ανθρώπινα δόντια, ψάρια που από την εμφάνιση τους μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει πουθενά το Φ και κανένας ιερός αριθμός της δημιουργίας.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι έχει γίνει τεράστια επέμβαση! Υπάρχουν φυτά που είναι σαρκοφάγα. Καταλαβαίνεις το φυτό να είναι σαρκοφάγο. Θα πω για την ύαινα, η οποία είναι ένα καινούργιο ζώο και δεν υπήρχε παλιά στην ιστορία του ζωικού βασιλείου, η οποία είναι τόσο άσχημα κατασκευασμένη, που δεν έχει πετύχει. Τώρα τα δικά τους κανάλια λένε ότι είναι ένα θηλαστικό που πρέπει να εξερευνηθεί. Τι να εξερευνήσετε; Εδώ μιλάμε για ένα ζώο που το θηλυκό είναι 25% μεγαλύτερο από το αρσενικό, έχει πέος το θηλυκό, πέος και το αρσενικό και γεννάει από το πέος. Υπάρχει μια τεράστια δυσαρμονία χωρίς καμία νόηση και καμία σοφία. Υπάρχουν φίδια που έχουν 80 φορές το δηλητήριο του φιδιού και σκοτώνουν 100 ανθρώπους! Τι να το κάνει το φίδι να σκοτώσει 800 ανθρώπους; Τελικά το φίδι είναι για να σκοτώνει τον άνθρωπο ή το τρωκτικό το οποίο πρέπει να το φάει; Είναι σαν να θέλεις  να σκοτώσεις ένα σπουργίτι με ένα κανόνι του πολεμικού ναυτικού! Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο υπάρχει! Θέλεις να σκοτώσεις ένα σπουργίτι και παίρνεις ένα κανόνι;

Δεν υπάρχει σοφία πουθενά, υπάρχουν πάρα πολλά είδη, τεράστιες ασθένειες, τα οποία φέρουν δυσαρμονία σε όλον τον πλανήτη. Και αυτή η δυσαρμονία δεν είναι του δημιουργού, αλλά οι παρεμβάσεις του αντίπαλου δέους που κάποια στιγμή θα καθορίσουμε, όπως έχει καθοριστεί με επικυριαρχία σε αύτόν τον πλανήτη να δουλεύουν όλες οι Αντι-αξίες. Είπα μερικά παραδείγματα, αλλά μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο για χιλιάδες τέτοια που δεν είναι της δημιουργίας και της Αρμονίας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οπότε όλος ο πλανήτης λειτουργεί μέσα σε δυσαρμονία, και για να μπορέσουν να ελέγξουν τον πλανήτη, ο τρόπος που λειτουργεί για τους ανθρώπους είναι ότι τους βάζουν μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο το οποίο τηρείται μόνο με την τιμωρητική μέθοδο. Δηλαδή, ο άνθρωπος δεν είναι σε κάποιο αξιακό για να μπορεί να έχει την αυτοκριτική και την δυνατότητα να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, αλλά τον περιορίζουν μέσα σε ένα πλαίσιο από τιμωρητικούς νόμους μήπως τυχόν ξεφύγει! Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η δημιουργία ενός φόβου, που ουσιαστικά παραλύει τους ανθρώπους, τους βγάζει από το Αξιακό τους και ουσιαστικά τους βάζει μέσα σε αυτό το καθεστώς, να είναι τα γρανάζια το οποίο το λειτουργούν σε συνέχεια.

Ι. ΑΝΔΡΕΙΑ————-ΑΝΤΙ –ΑΝΔΡΕΙΑ (ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ)

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η επόμενη Αξία είναι η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ, ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ, ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ.

Τώρα διάβασε μας την ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ είναι καθαρά λειτουργική διεργασία του ανθρώπου με επικράτηση του θυμικού του. Η Ανανδρεία είναι αιτία όταν ο φόβος κατακλύζει την ψυχή του ανθρώπου και νικάει την βούληση του. Ανανδρεία είναι η κατάσταση πανικού που περιέρχεται ο άνθρωπος, κάτω από την οποίαν δεν μπορεί να έχει λογική σκέψη για να λάβει ορθές αποφάσεις. Ανανδρεία είναι η φοβία που εγκλωβίζει τον άνθρωπο σε κατάσταση παράδοσης και υποταγής σε εξουσίες οι οποίες την οικοδομούν, φροντίζουν να διατηρείται συνεχώς και στηρίζονται πάνω σε αυτήν. Ανανδρεία είναι οι παράτολμες πράξεις και οι ηρωισμοί όταν το κίνητρο τους είναι η συναισθηματική φόρτιση μέσα σε κατάσταση παραλογισμού. Ύβρις κατά της Νομοτέλειας η Ανανδρεία. Κάλπικοι ήρωες, δημιουργημένοι μόνο με διαφήμιση, αστοιχείωτοι καθηγητές στηριζόμενοι στην λήθη, πλούσιοι χωρίς χρήματα, οικονομία χωρίς νούμερα, ανόητες μαριονέτες σε θέσεις πολιτικής εξουσίας, ιεράρχες με παγκόσμια αναγνώριση χωρίς θεό, βραβεία ανύπαρκτα, νόμπελ σκουπίδια, πρωταθλητές παγκόσμιοι ντομπαρισμένοι,  κατασκευάσματα καθεστωτικά, ανύπαρκτα, άνανδρα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι η εικόνα του σημερινού πλανήτη μου! Αθλητές ντομπαρισμένοι, άρα ψεύτικα βραβεία και κύπελλα. Τεράστιες αριθμητικά θρησκείες, χωρίς κανέναν θεό, μόνο με σατανισμό, απέναντι σε όλες τις Αξίες της Ύπαρξης μόνο με Αντι-αξίες. Πλανεύουν τους πάντες για να πάρουν την περιουσία τους και τον πλούτο τους και να χαλιναγωγήσουν τον άνθρωπο και να τον αφανίσουν, να πάει στην ζωώδη κατάσταση, και χαμηλότερα από αυτούς για να έρθουν τα υβριδιακά μιάσματα να κατακτήσουν τους ήδη Θεούς-ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό: «νόμπελ σκουπίδια». Πες μου Βασίλη, ένα νόμπελ που δεν έπεσε κι αν δεν έπεσε ακόμα, είναι  θέμα χρόνου να πέσει. Του Αινστάιν του αμόρφωτου; Αλλά είναι τυχαίο που ο Αινστάιν ήταν Εβραίος και τον διαφήμιζαν τότε οι εβραϊκές εφημερίδες και τον προστάτευαν όλες οι υπηρεσίες; Αλλά ο Καραθεοδωρής, ο τεράστιος μαθηματικός που έδωσε τον τύπο στον Αϊνστάιν, να είναι στην αφάνεια; Κι αυτή η σχετικότητα, τελικά δεν υπάρχει πια! Πες μου ένα νόμπελ που δεν έπεσε! Αφού είναι Νόμπελ θα έπρεπε να πέσει! Ή μαζεύονται οι λέσχες μεταξύ τους και δίνουν βραβεία μεταξύ τους;

Πες μου έναν πολιτικό ηγέτη όχι μόνο τώρα, αλλά και παλιότερα, 30 χρόνια πριν, και θα σας πω εγώ την ιστορία του και τι έχει γίνει. Ανόητες μαριονέτες. Άρα, οι πολιτικοί είναι  μαριονέτες και έχουν ήδη καταστατικό που πρέπει να κάνουν κι ανεβαίνουν γιατί είναι σε μια μηχανή παραγωγής εξουσίας, προωθούνται από ένα καθεστώς, πολύ συγκεκριμένο για να ανεβαίνουν στην εξουσία κάθε κράτους και κάθε λαού. Δεν είναι μόνο στην χώρα την δική μας, θα πω ότι στον παγκόσμιο ιστό, μετά τον 2ο παγκόσμιο και πιο παλιά επί Βυζαντίου, ο τρόπος που ανέβαιναν ήταν καθαρά δογματικός, δηλαδή προερχόμαστε από την δογματική διαδικασία κι έτσι μας έκλεψαν. Πείτε μου σήμερα ποιοι είναι οι ήρωες!

Θα συγκρίνω όλα αυτά τα βραβεία μόνο με ένα μυστήριο, το οποίο δεν έχει να κάνει ούτε με θεούς, ούτε με τίποτα άλλο. Θα συγκρίνω το βραβείο με την αποδοχή άξιου για να διδάξει ανθρώπου με τα Καβείρια μυστήρια. Τα καβείρια μυστήρια, θα πω σε αυτούς που δεν ξέρουν κάποιοι δογματιστές, σατανιστές δεν ξέρουν και λένε άσχημα πράγματα, ότι τα Καβείρια τα έκαναν άνθρωποι, μπορούσε να πάει όποιος ήθελε. Δεν επιλεγόσουν από πουθενά, νόμιζες ότι άξιζες και έμπαινες μέσα. Δεν εξήγησαν όμως ποτέ στην ιστορία «μεγάλοι φιλόσοφοι» τι ήταν τα Καβείρια. Δεν ξέρει κανείς τι είναι τα Καβείρια! Από τα  Καβείρια πέρασαν τεράστιοι δικοί μας ήρωες, όπως ο Αλέξανδρος, η μητέρα του, ο Φίλιππος, ο Πυθαγόρας, ο οποίος πέρασε και τα έσπασε! Όμως, στα Καβείρια δεν υπήρχαν άνθρωποι ιερείς, ήταν οι Κάβειροι κι αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι σάτυροι, σαν τα παιδιά του Πάνα. Αυτοί σε έφερναν μπροστά σε όλα σου τα πάθη. Σε έφερναν μπροστά σε τεράστια ψυχολογική φόρτιση. Σε έφερναν μπροστά σε τεράστιο φόβο. Είχαν πολύ μεγάλες δυνάμεις και μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα και να σε φέρουν σε πολύ δύσκολα σημεία. Όποιος τα ξεπερνούσε, οι Κάβειροι –που ήταν βαλμένοι από τους δικούς μας θεούς για να περνούν αυτές τις διαδικασίες οι άνθρωποι και να ξεχωρίζουν –δήλωναν ότι ήταν άξιος να διδάξει, πολεμιστής και να δώσει πάρα πολλά στην κοινωνία.

Τώρα, το κάθε πτυχείο από το κάθε σαϊεντολογικό πανεπιστήμιο που είναι γελοίο, αυτοί που τα παίρνουν όταν κάποια στιγμή έρχονται μπροστά στην αλήθεια, αν δεν έχουν πατρονάρισμα από πίσω πολύ συγκεκριμένο, αυτά τα παιδιά είναι παράλυτα. Είναι τελειωμένα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τα Καβείρια λοιπόν δεν τα έχει αναφέρει κανείς! Ο Πυθαγόρας ειδικά έσπασε όλες τις.. «πίστες» στα Καβείρια, παραδόθηκαν οι Κάβειροι και λένε: «δεν υπάρχει τίποτα άλλο να του κάνουμε! Έχει νικήσει τα πάντα! Τον αφήνουμε ήσυχο!». Δεν υπάρχει άλλος που να έχει φτάσει τόσο ψηλά στα Καβείρια μυστήρια.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση η ΑΝΔΡΕΙΑ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν δεν έχεις ΑΝΔΡΕΙΑ δεν μπαίνεις εκεί μέσα. Αυτός είναι ο πλανήτης σήμερα και αυτή είναι η Ανανδρεία. Ενώ η ΑΝΔΡΕΙΑ είναι αυτή που διάβασα πριν, κι έχει μέσα της και τις 12 Αξίες. Η κάθε μία Αξία έχει και τις άλλες 12 μέσα της!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και η Ανανδρεία για τον άνθρωπο είναι η ύβρις κατά της Νομοτέλειας.

ΙΑ. ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ————ΑΝΤΙ-ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η επόμενη τέραστια Αξία μας είναι η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,  ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

Τόσο τεράστια και τόσο παρεγκωνισμένη! Σήμερα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να σκεφτεί και δεν μπορεί να χαράξει το μέλλον του. Αν δεν ξέρεις από που έρχεσαι, που σου αλλοιώνουν το παρελθόν, ψάχνεις απεγνωσμένα για να μάθεις τελικά τι είναι η Αλήθεια; Είναι ψέμματα όλες οι ημερομηνίες, όπως με τον άνθρακα 14 και εδώ θέλω να μας πεις κάτι. Ο άνθρακας 14 δεν μας λέει τίποτα. Μας έχουν κρύψει όλη μας την γραμματεία και την πραγματική μας ιστορία. Μας αλλοιώνουν τις ημερομηνίες για να έρθουν κοντά στην μιαρή γέννηση του αντίπαλου δέους, τουλάχιστον έτσι όπως τοποθετήθηκε στα νεότερα χρόνια.

Δηλώνω ευθαρσώς εφόσον ξέρω πολύ καλά αληθινά πράγματα και έχω να αποδείξω πράγματα και με στοιχεία, αλλά και με την πραγματική ιστορία και λογική, ότι παίρνοντάς σου το παρελθόν, δεν ξέρεις τι να κάνεις στο παρόν που ζεις. Αλλά κι από την άλλη, έρχονται όλα τα δόγματα των μιαρών μιασμάτων που έχουν το ίδιο αφεντικό και απο΄την ώρα που γεννιέσαι, διαχειρίζονται έναν θάνατο, ο οποίος δεν τους ανήκει καν. Οπότε, πρέπει κάπου να παραδόσεις την ψυχή σου, να σαπίσει το σώμα σου και πρέπει να τους δώσεις κι αυτό και τώρα, οι νόμοι είναι να παραδίνεις και το σώμα σου για να το πουλούν όπου γουστάρουν, σύμφωνα με τον νόμο της Βουλής, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά σε όλο τον πλανήτη, έτσι όπως τον έχουν στήσει.

Άρα, δεν ξέρεις ποιος ήσουν και από που έχεις έρθει και πώς έχεις βρεθεί, άρα δεν ξέρεις ποιον σκοπό δημιουργήθηκες, το παρόν σου το διαμορφώνουν με όλες τις Αντι-αξίες και είναι στημένο, δεν ξέρεις και πού θα πας, άρα είσαι σε ένα σύστημα χάους. Είσαι ανάμεσα σε τόσα δόγματα που σε τρελαίνουν, όλοι είναι για το καλό σου, όλοι μιλούν για τον θεό της αγάπης, όλες οι μεγάλες παγκόσμιες οργανώσεις μιλάνε για το καλό του πλανήτη, για την ευημερία. Όλες οι οικονομίες και τα παγκόσμια ταμεία έχουν στηθεί για να μην φτωχεύσει ο πλανήτης, αλλά τελικά ο πλανήτης χρωστάει, αλλά δεν ξέρουμε πού χρωστάει. Ο πλανήτης χρωστάει τρισεκατομμύρια. Πού χρωστάει; Όλα είναι διαλυμένα και τελικά ο άνθρωπος δεν ξέρει ποιος είναι και ποιο σκοπό έχει. Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και να διαβιώνεις έτσι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Διάβασε μας τι ισχύει σήμερα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙ-ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ είναι η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα περιβάλλον το οποίο τον απομονώνει από την πορεία του προς τον σκοπό της ύπαρξης και της δημιουργίας του, κατευθυνόμενη ατομικότητα που περιορίζει τον άνθρωπο και τον καθηλώνει στην μοναξιά του και μη γνωρίζοντας τον λόγο της ύπαρξης του, ζει μόνος του σε μια χειραγωγούμενη κοινωνία η οποία αποτελείται απο συνειδησιακές μοναξιές. Αυτή την ατομικότητα εκμεταλλεύονται τα ιερατεία, οι αιρέσεις, οι ομάδες, οι λέσχες, οι σύλλογοι, οι οποίοι αποκόπτουν τον άνθρωπο από την φυσική πολιτειακή του θέση και τον εντάσσουν σε σχήματα που προκαλούν διαίρεση και του βάζουν ταμπέλες ομαδοποίησης. Τα πρώτα βήματα του ανθρώπου γίνονται στο θρησκευτικο-πολιτικο-γεωγραφικό πεδίο του στενού περιβάλλοντος του, το οποίο του προσδιορίζει την παιδεία του, η οποία καθοδηγείται στοχευμένα σε ψεύτικα πιστεύω και σε συναισθήματα με στοχευμένη αντινόηση, τον οδηγεί σε υποταγή σε ανύπαρκτες δυνάμεις μακρυά από την Νομοτέλεια.

Θέλουν να βγάλουν τον άνθρωπο να μην βιώνει σε ένα καθεστώς ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ. Θέλουν να τον κάνουν να ξεχάσει ποιος είναι και πραγματικά, εκμεταλλεύονται την ατομικότητα, την οποία προβάλλουν, θέλουν τους ανθρώπους να είναι απομονωμένοι, να μην αποτελούν μια κοινωνία συνοχής και μέσω της ατομικότητας να επεμβαίνουν και ουσιαστικά, να κτίζουν πάνω στις συνειδησιακές μοναξιές. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να Ευδαιμονήσει μόνος του. Ο άνθρωπος για να ευδαιμονήσει, πρέπει να ευδαιμονήσει σε μια πόλη, να είναι πολίτης σε μια κοινωνία συνοχής, η οποία όλη μαζί μπορεί μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες που υπάρχουν στην δομή της, να ευδαιμονήσει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ τοποθετηθώ ως εξής: εγώ δεν θα καταδικάσω αυτό το μαύρο συννεφόκαμμα. Εγώ θα πω: «Καλώς υπάρχεις, αν υπάρχεις και ο τρόπος που φέρεσαι…». Εγώ θα μείνω πολύ δημοκρατικός και θα είμαι πιο ελαστικός. Εντάξει, κύριοι, αυτοί που είσαστε, όποιοι είσαστε. Βλέπουμε όμως ένα τεράστιο σχέδιο που ξεκινάει από την ημέρα που γεννιέσαι στο σπίτι σου. Είναι ήδη δύο δαίμονες εκεί. Είναι η άλλη γενιά, την οποία την έχουν χαλιναγωγήσει, οπότε με το που ξεκινάς με μια διαδικασία να σε μάθουν αυτό που οι δικοί σου ξέρουν. Άρα, η λογική περισσεύει και το κάθε παιδί είναι στα χέρια κάποιου γονέα, για τον οποίο δεν ενδιαφέρεται κανείς, αν είναι άξιος για αυτό, οπότε όπου ανήκει θρησκευτικά ή δογματικά ο γονιός, το χαλιναγωγεί.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακόμα και επαγγελματικά!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, το έχουμε πει. Μπαμπάς δικηγόρος λέει: «παιδί μου, εσύ θα γίνεις δικηγόρος για να αναλάβεις το γραφείο». Δεν ενδιαφέρεται κανείς, αν το παιδί θέλει να γίνει δικηγόρος. Ή «δεν γίνεται, πρέπει να γίνεις γιατρός…αλλιώς έχουμε πρόβλημα». Βλέπουμε λοιπόν πώς χαλιναγωγούν την κοινωνία και πώς την πάνε και το βιώνεις από την πρώτη μέρα που γεννιέσαι. Κι εγώ και χιλιάδες συνέλληνες έχουν φάει τεράστια πίεση από το σπίτι τους, για πράγματα τα οποία, εκείνοι δεν κατανοούσαν. Η Πολιτεία είναι ανύπαρκτη και πουθενά. Κοίτα, πώς χαλιναγωγείται ο άνθρωπος. Εγώ θα πω για την κοινωνία, ότι έχουμε τεράστιες ΑΞΙΕΣ με το οποίο δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτοί φοβούνται και δεν πρέπει να φοβούνται και οι συνέλληνες. Άρα, συνέλληνες. Όλο αυτό το μαύρο αποστατικό κομμάτι, αφήστε το! Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ότι υπάρχει και το ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Κύριοι, ο πολίτης, ο άνθρωπος ας επιλέξει που θέλει να πάει, αλλά πρέπει να γνωρίσει και τα δύο. Μέχρι τώρα γνώριζε μόνο αυτό. Το δικό μας υπάρχει, αλλά δεν αναγνωρίζεται, γιατί δεν διδάσκεται πουθενά. Αν το θέλετε, μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα. Ή να μην διδάσκει κανείς τίποτα, ή να διδάσκονται και τα δύο. Κι ας γίνει με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ τι θέλεις να επιλέξεις. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να σκοτώσουμε την ίδια την Ύπαρξη και να διδάσκουμε όλη την Αντι-Αξία, όλο αυτό το Μάτριξ, όλο αυτό το ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που έχετε κατασκευάσει εσείς για εμάς, που εσάς δεν σας γνωρίζουμε καν και δεν φαίνεστε; Όλοι λοιπόν εργάζεστε για εμάς; Σήμερα όμως υπάρχουμε και εμείς εδώ και βάζουμε τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Υπάρχει το ένα, υπάρχει και το άλλο! Θέλετε ΑΝΔΡΕΙΑ ή ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ; Αυτή είναι η ΑΝΔΡΕΙΑ κι αυτή η ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ. Θέλετε την ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ή την ΜΗ-ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ; Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει; Κι αν το θέλεις, η περιέργεια έχει σκοτώσει Θεούς και οι άνθρωποι έχουν πολλή. Θέλουν όλοι να μάθουν ποιοι είναι, από που έχουν έρθει. Για αυτό και βλέπεις πολλούς «αγγελοκρουσμένους» σήμερα. Ο καθένας περιμένει να έρθει ο θεός του ή κάποιοι αφαιρεμένοι λένε: «μην ανησυχείτε, όλα καλά! Σας σφάζουν; Μην ανησυχείτε! Εσείς να λέτε ότι όλα είναι καλά!».

Όμως και αυτοί είναι στοχευμένοι και εξυπηρετούν ένα παγκόσμιο σύστημα. Χαλάρωσε, πάρε την μαστούρα σου και άσε να καίγεται ο κόσμος! Έλα τώρα που θα σε νοιάξει! Πες ότι είσαι ευτυχισμένος κι όλα καλά! Οι ψυχολόγοι τους έχουν ταράξει. Όλοι διαχειρίζονται το συναίσθημα. Πώς να διαχειριστείς το συναίσθημα; Θα διαχειριστεί κάποιος τον τζόγο; Το συναίσθημα είναι πάθος ρε παιδιά; Την αγαπάς πολύ; Πνίξου αδερφέ κι άντε να γλυτώσουμε! Δεν γίνεται! Είναι τέτοιες οι συμβουλές. Είναι γελοία τα πράγματα παιδιά. Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ! Δεν πειράζει, ελάτε να το δούμε!

Φοβούνται πάρα πολύ! Το παιχνίδι είναι χαμένο για αυτούς! Ο κόσμος θα μπει όπως και να έχει. Η Ύπαρξη είναι τεράστια, φυσικά έχει τεράστιους προστάτες η Ύπαρξη, δεν ήρθε μόνη της. Δεν έτυχε και πέτυχε! Είναι πολύ συγκεκριμένο και τώρα θα το δούμε. Οι φύλακες είναι παρόντες και τα λέμε!

ΙΒ. ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ – ΛΗΘΗ

Πάμε στην τελευταία ΑΞΙΑ, που αγαπητοί μου συνέλληνες είναι τεράστια, μονολεκτική αν το θέλετε και αρχαιότατη. Είναι το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

Για να βρεις όμως αυτό το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ θα πρέπει να αντιληφθείς όλες τις προηγούμενες ΑΞΙΕΣ. Εάν αντιληφθείς όλες αυτές τις ΑΞΙΕΣ, δηλαδή θα μάθεις ποιος είσαι θα μάθεις και από προέρχεσαι και σε ποιο σχέδιο έχεις ενταχθεί. Το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ μπορεί να είναι στο τέλος, αλλά μπορεί να είναι και στην αρχή. Άρα λοιπόν είναι μια τέλεια ανακύκλωση, όλες οι ΑΞΙΕΣ. Αν δεν έχεις το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ, πήγαινε σε παρακαλώ στην ΛΟΓΙΚΗ που είναι στην αρχή, ψάξε ποιος είσαι, αλλά με το μέσο που θα σε οδηγήσει στην Νόηση, η οποία Νόηση δεν παραδέχεται τίποτα άλλο, παρά μόνο το ορθόν και το υπαρκτόν και αποκλειστικά μόνο μέσω αποδεικτικής διεργασίας. Σε όποια άλλη διεργασία και να πας, πάλι θα πας στην αποδεικτική διεργασία. Πας στην μαιευτική, πάλι θα γυρίσεις στην αποδεικτική διεργασία για να την αποδείξεις. Ακόμα και στην διαλλεκτική διεργασία να πας, πάλι θα γυρίσεις στην αποδεικτική διαδικασία. Όπως και να έχει θα βρεις το ορθόν και το υπαρκτόν μέσω της αποδεικτικής διεργασίας.

Άρα, τον εαυτό σου και την αυτογνωσία σου και από που προέρχεσαι θα το βρεις, ξεκινώντας από την ΛΟΓΙΚΗ και αν βρεις την ΛΟΓΙΚΗ, δεν θα κάνεις λάθος στις άλλες ΑΞΙΕΣ. Βρες την μία κι έρχονται κι άλλες. Μετά την ΛΟΓΙΚΗ, για να την συμπληρώσεις, πήγαινε και στις άλλες. Πήγαινε και στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Κύριοι, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Δεν πρέπει να τα περνάμε απλά έτσι! ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Κάποια στιγμή η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα κληθεί να λύσει θέματα και προβλήματα, μέσω των ΑΞΙΑΚΩΝ και μην ξεχνάμε ότι Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΥΣ! Οι ΑΡΧΕΣ είναι τεράστιες. Όλο το κοινωνικό μας γίγνεσθαι είναι εκεί και υπάρχουν και 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ. Κύριοι, ας έρθουν λοιπόν μέσα σε 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΌΛΗ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΠΑΚΙ. Ας έρθει να περάσει ο οποιοσδήποτε θέλει να μας διδάξει κάτι. Εγώ ποτέ δεν θα πω: «αυτό δεν κάνει, φύγε από εδώ!». Θα μπω σε ένα πόλεμο μαζί σου, την στιγμή που δεν έχεις νόηση, δεν έχεις αποδείξεις, ή που δεν λες ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε αντίθετη περίπτωση, έλα πέρασε το από τις ΑΞΙΕΣ, απέδειξε μας για ποιο λόγο θέλεις να μας το διδάξεις και να μας το πεις κι ο,τιδήποτε καλό η Πολιτεία οφείλει να το δεχτεί και να το αγκαλιάσει και να το πάρει μαζί της. Αλλά αν δεν περνάει από το ΑΞΙΑΚΟ, από που περνάει;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Περνάει από αυτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από εκεί δεν μπορεί να περάσει! Αυτές είναι οι ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ, αυτές είναι ενάντια στην Ύπαρξη.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν περάσει κάτι από τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ, προάγει αυτό το καθεστώς που περιγράφεται στις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αυτές είναι το απέναντι, το ανάποδο μου και ο αφανισμός μου, οι ΑΞΙΕΣ είναι η γέννηση μου και η Ύπαρξη μου.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. Το αντίθετο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι η ΛΗΘΗ. ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (και εννοιολογικά αυτό σημαίνει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ο άνθρωπος είναι αυτός που γνωρίζει τον εαυτό του, αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου, δεν υπάρχεις!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι πολύ βαρύ και πρέπει να το δούμε. Θέλεις να μας πεις δηλαδή, ότι σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων στον πλανήτη γνωρίζει τον εαυτό του;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Απλά, δεν υπάρχουν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταλάβετε που είμαστε;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχουν συνειδησιακά! Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι! Οπότε, δεν υπάρχουν! Ζουν για να ζουν απλώς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όπως τα ζώα!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ θέλει μεγάλη συζήτηση! Για να καταλάβετε πόσο τεράστιο είναι το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ! Ας έρθουν λοιπόν, περιμένουμε όπως έχουμε ορίσει την ΛΗΘΗ, γιατί αυτή είναι η ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ και ας μιλήσουμε πάνω σε αυτές τις δύο γραμμές και ας μας πουν ότι δεν είναι έτσι και ότι η ΛΗΘΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Όταν είσαι στην ΛΗΘΗ δεν ξέρεις ποιος είσαι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κλείνουν λοιπόν οι ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ με τα λόγια του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Που τον λένε και σκοτεινό!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας δούμε τι λέει και θα δούμε αν είναι σκοτεινός!

«ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Λέει τα πάντα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα σχολιάσω τον Ηράκλειτο. Όταν είναι κάτι σωστό, απλά το δέχεσαι! Όμως αυτό που θέλω να πω στις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ. Περιμένω μία αντίδραση, για να αντιδράσω. Αλλά για να αντιδράσει κάποιος, πρέπει να βρει κάτι. Ναι, έτσι είναι όλη μας η Ύπαρξη κι έτσι θα φτιάξουμε την Πολιτεία μας. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Σήμερα λοιπόν διαβάσαμε τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ, τις γράψαμε για εσάς. Έχετε τις ΑΞΙΕΣ έχετε και τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ. Διαβάστε τες, συγκρίνετε, συμπληρώστε, βάλτε τες μέσα σας. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΡΙΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Καλύπτει τα πάντα! Όποιος Νόμος βγει από αυτά τα 33 Πρωτόκολλα θα είναι της ίδιας της Ύπαρξης. Για αυτό οι Έλληνες είχαν Νόμους. Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για τους Νόμους, γιατί είναι κομμάτι της Ύπαρξης σου.

Αγαπητοί Συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Όλοι στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όλοι στα γραφεία για μια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση